Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Diætist i projektansættelse til endokrinologisk ambulatorium, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Diætist til projektansættelse i endokrinologisk ambulatorium, Medicinsk afdeling, Sjællands Universitetshospital.

Vi søger en diætist til projektansættelse indenfor området medicinsk behandling af overvægt. Vi er et tværfagligt team, der i samarbejde med lægemiddelindustrien skal gennemføre et større klinisk studie af en ny medicinsk behandling. Studiet vil forløbe over to år.

Vi har regionsfunktion indenfor endokrinologi og varetager højtspecialiseret undersøgelse, udredning og behandling af patienter med flere endokrinologiske sygdomme.

Stillingen er 32 timer pr. uge eller efter aftale.

Stillingen er vagtfri.

Ansættelsen er et år med mulighed for forlængelse.

Du må gerne have tidligere erfaring med klinisk forskning, erfaring med GCP studier samt lysten til ansvar og selvstændigt arbejde.

En motiverende tilgang til arbejdsopgaverne og gode samarbejdsevner er en fordel.

Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Når bygningerne i Køge står færdige i 2022, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her