Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Diagnostisk Center ved Hospitalsenhed Midt søger AC-fuldmægtig til ledelsessekretariat

En stilling som AC-fuldmægtig ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen
Vi søger en AC-fuldmægtig til et ledelsessekretariat i ny organisering, som skal understøtte vores muligheder for at være endnu mere effektive og skarpe i vores ledelsesfunktion.

Det betyder konkret, at du vil få rollen som ankerperson ift. at organisere og understøtte vores centerledelsesmøder, hvor vi som ledelse udvikler og implementerer strategi og træffer løbende beslutninger om den daglige drift. Du vil i samarbejde med ledelsessekretariatets tre sekretærer stå for både forberedelse af møder og den efterfølgende opfølgning på beslutninger og planer. Du vil også have et nært samarbejde med centerets kontaktperson i hospitalets administration.

Vi har brug for:

  • at du er stærk til at sætte den gode dagsorden, som sikrer, at vi som ledelse er forberedte på de møder vi har i kalenderen både internt og eksternt.
  • at du på eget initiativ vurderer fremtidige møder og dagsordener og sætter den nødvendige sagsbehandling i gang.
  • at du etablerer et stærkt netværk både internt og eksternt, bl.a. til gruppen af funktions- og afdelingsledere i centret og til vores nærmeste samarbejdspartnere i hospitalets fælles administration samt til vores Kvalitets-, Innovations- og Forskningsenhed (KIF).
  • at du kan omsætte de mangeartede udfordringer, hensyn, forskellig data og informationer til meningsfyldte beslutningsgrundlag.
På den anden side kan vi tilbyde dig:
En central placering i et dynamisk center, som er i front på de aktuelle politiske mål ift. sammenhængende patientforløb udviklet sammen med patienter, praksis og kommuner.
Mulighed for som administrativ medarbejder for at få “hands on” erfaring med den helt praksisnære hospitalsdrift, herunder økonomistyring, arbejdstidsplanlægning og driftsledelse i øvrigt.
Placering i et tværfagligt miljø med solidt udviklings- og forskningsmæssigt engagement blandt både sundsprofessionelle og andre AC-medarbejdere.

Vi har en høj grad af selvledelse og en uformel omgangsform.

Du refererer direkte til centerledelsen.

Vi forventer af dig, at du:
  • Har en videregående relevant uddannelse og gerne erfaring fra sundhedsvæsenet eller erfaring fra tilsvarende stilling i ledelsessekretariat/adm.funktion.
  • Har et stort engagement ift sundhedsvæsenet og udviklingen af dette.
  • Har kompetencer på HR-området og kendskab til offentlig økonomistyring.
  • Har stærke samarbejds- og relationskompetencer.
  • Er analytisk skarp og kan formulere komplicerede problemstillinger enkelt og overskueligt på skrift.
  • Kan organisere dit eget arbejde og holde fokus på fælles mål, aftaler og tidsfrister.
Du kan i øvrigt læse mere om Diagnostisk Center på vores hjemmeside.

Om Diagnostisk Center
Diagnostisk Center er bygget på sammenslutningen af det medicinske og det radiologiske speciale, og det overordnede fokus for centrets arbejde er at skabe hurtige og effektive patientforløb af høj kvalitet.

Regionshospitalet Silkeborg, hvor Diagnostisk Center hører hjemme, er udnævnt til et udviklingshospital i Region Midtjylland, der skal udvikle ”fremtidens og de praktiserende lægers hospital” med fokus på hensigtsmæssige patientforløb på tværs af faggrænser og sektorer samt konvertere akutte indlæggelser til ambulante forløb. Der bliver i det kommende år arbejdet med en ny udviklingsplanen for Regionshospitalet Silkeborg. Udviklingsplanen skal danne udgangspunkt for prøvehandlinger mellem Regionshospitalet Silkeborg, Silkeborg Kommune og praksissektoren i forhold til den videre udvikling af samarbejdet om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

Diagnostisk Center har desuden en stor forskningsproduktion inden for intern medicin og sundhedstjeneste. Diagnostisk Center har en Universitetsklinik for Innovative Patientforløb under Aarhus Universitet med flere professorer, seniorforskere og ph.d. studerende tilknyttet.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
Konst. Ledende overlæge Mikkel Gjesing Callsen, tlf. 7841 7800

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 17. januar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted ultimo januar 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.