Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital Account Manager

JP/Politikens Hus søger en erfaren og ambitiøs Digital Account Manager, som vil få ansvar for at rådgive og sælge digitale annoncekampagner til annoncører, der samarbejder med et mediebureau.

Positionen
Som Digital Account Manager hos JP/Politikens Hus får du muligheden for at blive en del af et fokuseret salgsteam med stærke kompetencer inden for rådgivning, kundeforståelse og salg.

Vores digitale salgsteam har de seneste år været igennem en stor udvikling med indførelse af nye annonceteknologier og nye måder at arbejde med digitalt salg på. Vi har derfor en forventning om, at du har et højt digitalt niveau og, ikke mindst, at du higer efter at lære mere og følge den udvikling, det digitale annoncemarked hele tiden gennemgår.

Du får ansvar for din egen portefølje bestående af både eksisterende og nye kunder, som skal udvikles i forskellige kommercielle retninger. Det er væsentligt, at du her arbejder med en struktureret og strategisk tilgang til kundekontakt og potentielle kunder og kan prioritere dine indsatser derefter.

Du kommer til at arbejde med salg af digitale kampagner på nogle af Danmarks største og mest kendte nyhedssites såsom ekstrabladet.dk, jyllands-posten.dk og finans.dk. Her får du ansvar for at sælge vores attraktive produkter gennem salgskanaler som IO, Programmatic og Native – alt efter hvad der giver bedst mening for annoncøren. Vi forventer, at du kan sætte dig i annoncørens sted, forstå dennes marketingudfordringer og rådgive om, hvordan vores nyhedsbrands og produkter bedst muligt hjælper annoncøren med at nå sine målsætninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Account Management på egen portefølje hovedsageligt bestående af annoncører, som køber ind gennem et mediebureau, men også mellemstore annoncører, der foretager direkte indkøb.
 • Rådgivning af annoncører og deres mediebureauer om vores produkter
 • Salg af digitale kampagner (IO, Programmatic og Native) på hhv. ekstrabladet.dk, jyllands-posten.dk og finans.dk.
 • Mødebooking, tilbudsgivning og ordrehåndtering.
 • Kundekontakt og -pleje
 • Kontinuerlig af søgen af nye markedstendenser - både udfordringer og muligheder på det digitale annoncemarked.
 • Din profil

  Du har gerne 3-5 års brancheerfaring fra medievirksomhed, mediebureau eller andet bureau med virke i branchen.

  Du er drevet af at skabe relationer, er resultatorienteret og nysgerrig. I vores digitale salgsteam gør vi vores ypperste for at være den foretrukne samarbejdspartner hos vores kunder, hvilket gør, at du skal kunne gennemskue og mestre, hvilken rådgivning, der giver mening i den specifikke salgsproces, således at vores kunder får relevant sparring og det optimale ud af deres digitale annonceindkøb, når de handler hos os. 

  Som salgsprofil skal du være en dygtig farmer, som både kan fastholde og servicere eksisterende kunder. Din succes skabes dog også på baggrund af dit store hunter-gen, hvor du skaber nye kunderelationer og dermed salg til nye kunder. Vi forventer, at du har en stærk faglighed inden for digitale kampagner og digitale værktøjer. Ligeledes vil et stort netværk af kundekontakter være en fordel.

  Interesseret?

  Så gå ind på jppol.dk, og klik på karriere – vælg job og ’Søg online’. Udfyld skemaet, og vedhæft din ansøgning med CV.

  Hvis du ønsker at ansøge eller vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Anders Tvede, Head of Digital Sales, på mail anders.tvede@jppol.dk eller telefon 31 15 79 90.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.