Digital Auto-mekaniker


Vil du bytte livet som automekaniker ud med en spændende hverdag i en af branchens hurtigst voksende internationale digitale virksomheder - så har vi drømmejobbet til dig. Du skal sammen med Autobutlers supportteam hjælpe bilejere, med at få deres bil lavet på et af vores værksteder - og være bindeled til mekanikerne i snakken med bilejerne.

Det kræver at du kan bruge digitale værktøjer, og at du kan bruge din viden om bilreparationer til at beregne detaljerede pristilbud på værkstedsjobs. Du har ingen problemer med at tale i øjenhøjde med bilejerne - både på skrift og i telefon og du er klædt på til at besvare tekniske spørgsmål om bilreparationen. Du får et stort selvstændigt ansvar, og er i stand til at træffe beslutninger på egen hånd, også når det brænder på.

Om Jobbet

Sammen med vores seks mekanikere og øvrige supportteam er du medansvarlig for det danske marked. Du fungerer som bindeled mellem vores værksteder og bilejere, og har fingeren på pulsen for at guide bilejere bedst muligt ud til værkstederne. Dit arbejde foregår via en række digitale værktøjer og på e-mails/telefon.

Vi skriver detaljerede tilbud på vegne af værkstederne - og du får en stor rolle i at sikre et højt niveau, og i det hele taget fungere som kvalitetstjekker af både tilbud og opgaver.

Du er den vi søger, hvis du

 • Er uddannet automekaniker
 • Har "skruende" erfaring
 • Har erfaring i beregning af service og reparationstilbud
 • Er udadvendt og glad for at være på telefonen
 • Arbejder i et højt tempo
 • Taler og skriver flydende dansk
 • Elsker at give god service
 • Har en passion for dit fag

 • Vi tilbyder
 • En virksomhed med store ambitioner og kontorfaciliteter på Rentemestervej, KBH NV
 • Et stort ansvar, hvor du selvstændigt driver dit job
 • Faglige udfordringer, samt fokus på personlig udvikling
 • Et uformelt, og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet, og en snert af god værkstedshumor
 • Et internationalt miljø - med kolleger fra mange lande
 • Gode arbejdsforhold med sociale arrangementer, frokostordning og passionerede kollegaer

 • Om Autobutler

  Autobutler blev etableret i Danmark i 2010 af de to iværksættere Christian Legêne og Peter Zigler, og er i dag vokset til en forretning hvor der alene på det svenske og danske marked arbejder over 40 medarbejdere.

  Autobutler har målet om at blive Europas største markedsplads for digitale værkstedsreparationer. Vi har i dag flere tusinde værksteder og tæt på 500.000 kunder i Danmark, Sverige, Tyskland, England og Frankrig. Sidste år fik vi den franske bilgigant PSA som hovedejer - og er godt på vej til at udvide forretningen i flere lande med base i det internationale hovedkontor i København.

  Tid: Fuldtids stilling.

  Tiltrædelse og ansøgning: Snarest


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:15. marts 2018

  Automekaniker med digitalt mindset og god flair for tysk

  Autobutler

  Er du automekaniker og kunne du tænke dig en ny spændende hverdag i en af branchens hurtigst voksende internationale digitale virksomheder? Vil du sammen med Autobutlers supportteam hjælpe bilejere, med at få deres bil lavet på et af vores værkstede...
  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:21. marts 2018

  Kfz-Mechaniker mit digitalem Mindset - Deutschland (m/w)

  Autobutler

  Bist du bereit dein Leben als Kfz-Mechaniker zu ändern und in eine spannende Position in einem der schnell wachsenden internationalen Online-Unternehmen der Automobilindustrie zu wechseln? Dann haben wir die perfekte Position für dich! Über Autobutl...
  Indrykket:31. januar 2018
  Udløbsdato:27. marts 2018

  car Technical

  GS AUTO ApS

  vi søger 2 mekaniker med fuldtids job
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:2. april 2018

  Volvo-mekaniker/teknikker

  BILHUSET GLOSTRUP ApS

  Volvo i Brøndby søger ny medarbejder. Vi søger en erfaren Volvo-mekaniker teknikker som har indgående kendskab til Volvo. Du vil blive kollega med 14 andre medarbejdere i et uformelt og frit arbejdsmiljø. Hvis du har gennemgået Volvo s kurser og er ...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:3. april 2018

  MEKANIKER JOB TILBYDES I KARLSLUNDE!

  Mega Flex A/S

  For stor landsdækkende kunde, søger vi en selvkørende og meget ansvarlig entreprenørmekaniker, - men der kan være andre indfaldsvinkler, f.eks. landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller automekaniker med flair for entreprenørmateriel, el og hydra...