Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital design underviser til multimediedesign

Vi søger en markant profil, der vil være med til at uddanne fremtidens multimediedesignere sammen med et ambitiøst underviserteam. På multimediedesigner uddannelsen i Køge har vi et spændende studiemiljø, hvor vi på IT-søjlen samlet er 300 fuldtidsstuderende og 11 undervisere. 

Vores tilgang til uddannelsen er, at vi kobler teori og praksis så tæt som muligt. Derfor veksler vi hele tiden mellem undervisning og projektarbejde. Faktisk fylder projektarbejdet mere i de studerendes skema end klassisk undervisning, og de har som minimum færdiggjort 15 projekter i løbet af de to år, som studiet er normeret til. Vores mål er, at vore dimittender skal være stærke problemknusere for fremtidige arbejdsgivere eller kunder. De skal både kunne deres teori og metode og have rutine og erfaringer med at producere fra praktiske forløb - ofte med de udfordringer, der opstår, når man samarbejder med andre.

Undervisergruppen arbejder tæt sammen i udvikling af undervisningsforløb. Tværfaglighed er et krav til vore undervisere, og du vil aldrig stå alene med en opgave. Mange projekter sker i samarbejde med virksomheder og organisationer, der stiller opgaverne og får glæde af resultaterne. Det kan vi gøre, fordi vores undervisere dyrker deres relationer til erhvervslivet, og fordi vi bruger vores professionelle netværk aktivt, når kommende undervisningsforløb skal planlægges.

Vores pædagogiske tilgang betyder, at den enkelte underviser både skal kunne tilrettelægge undervisningsforløb i forbindelse med holdundervisning og kunne agere som fag- og procesvejleder i projektforløbene. Du bliver en del af et engageret og innovativt team, der hele tiden søger nye veje til bedre pædagogik og didaktik og du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Multimediedesign er et område i en rivende udvikling, og vi vil gerne gå forrest!

 

Udover at undervise deltager du også i innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. Desuden er der løbende administrative opgaver i forbindelse med udvikling, planlægning, implementering og evaluering af undervisningen. Du får stor frihed til at tilrettelægge din hverdag, men du skal kunne mestre at holde overblikket i en kompleks hverdag med undervisning, relationsarbejde og udvikling.

Om dig

Vi søger en digital designer, der gerne vil sætte sit præg på den multimediale udvikling. Du er nysgerrig af natur, så du bliver ikke taget på sengen med udviklingstendenser inden for de nye medier. Du brænder for at undervise og for at formidle din viden, og måske har du allerede undervisningserfaring. Uanset hvad, så har du en høj faglighed og evner inden for formidling og undervisning.

 

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau samt praktisk erfaring med udvikling og implementering af multimediedesign. Det må gerne være fra egen virksomhed eller som del af en større organisation.

 

Du har spidskompetencer inden for flere af følgende områder:

  • Grafisk design
  • Design Thinking og Innovation
  • UX-design
  • Skabe digitalt indhold: tekst, billeder, og lyd
  • Digital Marketing
  • Mestrer Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe XD og After Effects
  • HTML og CSS

Dertil kommer, at du:

  • arbejder godt sammen med andre - og med dig selv
  • har erfaring med at undervise på engelsk
  • du kan lide at lege og udforske nye teknologier og dets muligheder

Praktiske oplysninger

Vi ansætter dig som adjunkt på fuld tid, med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år. Det betyder blandt andet, at du opkvalificeres inden for det pædagogiske og didaktiske område. Hvis du allerede har en positiv lektorbedømmelse inden for området, ansættes du som lektor.

 

Er du lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet samt stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Arbejdsstedet er Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, primært Lyngvej 21, 4600 Køge men der kan også forekomme undervisning på Bispegade 5 i Nykøbing F.

 

Send din ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation via linket nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende og kontakter dig, når vi har modtaget din ansøgning. Vi ønsker stillingen besat 1. november 2020, gerne tidligere, så søg allerede i dag og senest 20. september 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 40.

 

Du er velkommen til at kontakte studieleder Annette Finnsdottir på telefon 5076 2814 eller e-mail: anfi@zealand.dk for at høre mere om stillingen og dine karrieremuligheder som adjunkt/lektor.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

 

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand har afdelinger i fem byer i Region Sjælland. Læs mere på zealand.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.