Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital erhvervskonsulent til BusinessAalborg

Har du en god forståelse for virksomheders behov for digitalisering? Vil du være med til at løfte virksomhedernes digitale niveau – og dermed deres effektivitet og udbytte? Og trives du i en travl hverdag, hvor individuel sparring og forretningsudvikling er i fokus? Så er du måske vores næste digitale erhvervskonsulent.
 
BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed. Vi tilbyder derfor iværksættere, etablerede virksomheder og investorer faglig sparring, der kan medvirke til at skabe mere vækst, større omsætning og flere arbejdspladser. Samtidig er vi med til at åbne døre til nye relationer gennem vores netværk, engagerede medarbejdere og digitale platforme.
 
BusinessAalborg er en del af Borgmesterens Forvaltning i Aalborg Kommune. Vi arbejder tæt sammen med kommunes virksomheder for at opbygge et solidt kendskab til deres udfordringer og behov, der kan danne grundlag for at yde professionel og målrettet erhvervsservice.
 
Om jobbet som digital erhvervskonsulent
Én af de udfordringer, som vi møder er, at mange virksomheder har svært ved at komme i gang med digitalisering. Virksomhederne skal i højere grad udnytte nye teknologier, automatisering, big data mv. for at øge deres effektivitet og udbytte. Som digital erhvervskonsulent kommer du til at hjælpe virksomheder godt i gang med digitalisering og give dem overblik over de mange tilbud og programmer, der kan understøtte deres rejse.

Du bliver en del af Det Digitale Rejsehold, der er del af Virksomhedsteamet i BusinessAalborg, som består af yderligere 12 engagerede og fagligt kompetente konsulenter. Din rolle bliver gennem opsøgende virksomhedskontakt at styrke digitaliseringsgraden i aalborgensiske virksomheder.
 
Din overordnede opgave bliver at videreudvikle det tætte samarbejde mellem virksomheder og Aalborg Kommune, herunder at:

 • Besøge virksomheder primært med henblik på afklaring af behov for digitalisering
 • Booste eksisterende projekter inden for digitalisering
 • Styrke samarbejdet mellem udbydere af digitaliseringsværktøjer og efterspørgslen på samme
Hvad vi forventer af dig
Du er en udadvendt og tillidsvækkende person, som har en stærk forretningsforståelse og en sublim evne til at etablere samarbejdsrelationer. Du har solid erfaring med digitalisering af forretningsgange og er opdateret på tilbud og muligheder inden for nye teknologier, automatisering, big data m.v.
Derudover forestiller vi os, at du som vores nye kollega:
 • har erfaring med at kontakte og holde dialog i gang med virksomheder
 • har et godt kendskab til det nordjyske erhvervsliv
 • er god til at lytte, finde individuelle løsningsmuligheder og stille dine kompetencer til rådighed for virksomheder
 • kan arbejde struktureret og er i stand til at håndtere mange forskelligartede opgaver på samme tid
 • kan arbejde selvstændigt men også er holdspiller
Hvad kan vi tilbyde dig
Vi er en afdeling, som er præget af stor motivation for at gøre en forskel. Du får ca. 50 dygtige og engagerede kolleger, som arbejder med rådgivning, erhvervsservice, projektstyring, analyse, strategi, erhvervsklynger, funding og kommunikation. Hvis du bliver en del af holdet, kan du glæde dig til:
 • at blive en del af en tempofyldt afdeling, hvor der er højt til loftet og masser af humor
 • at blive en del af et stærkt virksomhedsteam, hvor vi løser opgaverne sammen og bidrager med vores forskellige baggrunde og erfaringer
 • at arbejde i en afdeling, hvor der er en høj grad af frihed og medfølgende stort ansvar
 • at få en masse dygtige og engagerede kolleger, der sprudler med idéer og hjælpsomhed
 • et spændende job og en hverdag med konstant udvikling og ny viden
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer. Jobbet som digital erhvervskonsulent er med ansættelse senest 1. november 2020. Arbejdsstedets adresse er Borgmesterens Forvaltning, Boulevarden 13, 9000 Aalborg.

Flere informationer
Du kan læse mere om BusinessAalborg på www.aalborg.dk/businessaalborg. Ønsker du flere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte digital erhvervskonsulent, Uffe Koch på tlf. 2520 0949 eller erhvervskonsulent, John Büchler på tlf. 2520 1581. Som en del af Virksomhedsteamet vil du referere til erhvervsservicechef Lone Borg.
 
Send ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest fredag d. 4. september. Samtaler forventes at blive afholdt d. 14. og 15. september. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen 'Send ansøgning' og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.