Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital kommunikationskonsulent til projektledelse af nyt studienet

Vi søger en kommunikationskonsulent med et stærkt digital mindset og erfaring i projektledelse. Opgaven i dette job handler primært om at kortlægge vores studerendes behov for kommunikation og dernæst opbygge den rigtige online platform, som skaber mere sammenhæng, indsigt og struktur for vores studerende – fra start til slut. Vi har store ambitioner for vores studerende – derfor skal vi også passe godt på dem, mens de er hos os og hjælpe dem igennem studiet bedst muligt. Det kræver god og klar kommunikation.

Om jobbet

I dette job vil du få ansvaret for at projektlede et vigtigt udviklingsprojekt, som skal give UCL-studerende en god og effektiv kommunikationsplatform. Du skal analysere deres behov, og i samarbejde med Online-teamet udvælge det rigtige system og sikre, at systemet bliver opbygget og implementeret.

Stillingen vil bestå af afklaring om behov i organisationen, undersøgelse af online-adfærd på vores målgruppe (kommende, nuværende og tidligere studerende), samt opbygning af platform. Undervejs vil du være støttet op af hele vores kommunikationsafdeling og dygtige kolleger i UCL.

Du bliver ansat i afdelingen Kommunikation og Markedsføring som består af tre teams. Du bliver en del af vores Onlineteam, som består af tre konsulenter og en teamkoordinator. Teamet arbejder med digital kommunikation og har ansvaret for ucl.dk samt en række mindre websystemer.

Kalder vi dig til samtale beder vi også om dokumentation samt en eller flere cases fra tidligere arbejde med udvikling af kommunikationsplatforme.

Stillingen er en to-årig projektansættelse.

Kvalifikationer

For at kunne løfte opgaven i denne stilling, så forventer vi, at du:

  • har mindst tre-fem års relevant erhvervserfaring - gerne fra en større organisation
  • har en relevant it- eller kommunikationsuddannelse
  • har konkret erfaring med projektledelse af webprojekter
  • har stor viden om og forståelse for at udnytte de digitale muligheder
  • er kvalitetsbevidst og omhyggelig i din kommunikation og desuden kan vejlede og formidle din viden til andre
  • er en engageret og dygtig facilitator af fx workshops
  • er opsøgende og ser fordelene i at samarbejde både internt og eksternt i et mangfoldigt interessentlandskab
  • har en grundlæggende forståelse for nutidens -og fremtidens måde at tiltrække brugere
  • har en forståelse for, hvordan visuel kommunikation kan sættes i spil ift. målgrupper
  • er en relationsskabende, selvstændig og kommunikerende projektleder, der samtidig sætter en ære i at være imødekommende, lyttende og samarbejdende

Hvem er vi?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med 1000 ansatte og 11.000 studerende fordelt på 5 adresser på Fyn og i Trekantområdet.

Afdelingen Kommunikation og Markedsføring varetager UCL’s interne og eksterne kommunikation samt et hav af forskellige marketing- og eventopgaver. Vi arbejder hver dag målrettet på at markedsføre og profilere UCL’s mange uddannelser og et stort udbud af kurser og efter- og videreuddannelser. Vi stræber efter at opnå en markant position på uddannelsesmarkedet, og vi ønsker at indtage markedet med tydelig digital tilstedeværelse.

Afdelingen har 15 konsulenter fordelt på tre teams, som sammen koordinerer og kvalitetssikrer UCL’s kommunikation, så den er sammenhængende og strategisk. Du vil blive tilknyttet Onlineteamet, som bl.a. har ansvaret for vores hjemmesiden ucl.dk

Vi lægger vægt på at have en effektiv, sjov og nytænkende arbejdsdag, hvor vi prioriterer at have plads til at afprøve nye veje.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat den 1. december 2020 eller snarest derefter.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og fx AC eller HK. Har en kandidat en anden baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Dit primære ansættelsessted vil være Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolens øvrige lokationer i Vejle, Jelling og Svendborg.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om UCL på www.ucl.dk.

Nærmere oplysninger om stillingen samt en projektbeskrivelse kan fås hos teamkoordinator for onlineteamet Steffen M. Kjærulff på tlf. 24 78 63 24 eller på mail smkj@ucl.dk eller ved kommunikations- og markedsføringschef Kirsten Eskildsen på tlf. 20 18 92 99 eller på mail kies@ucl.dk.

Ansættelsessamtale sker efter aftale den 21. og 22. oktober 2020.

Din ansøgning

Søg stillingen via nedenstående link senest den 18. oktober 2020.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.