Digital kommunikationsmedarbejder

Brænder du for at arbejde strategisk og operationelt med kommunikation? Vil du være med til at synliggøre og positionere en af landets største uddannelsesinstitutioner i omverdenen? Kan du kommunikativt understøtte den interne sammenhængskraft i organisationen? Er digitale platforme og online kommunikation en del af dit DNA? Så er du måske vores nye kollega.

VIA University College har brug for en talentfuld digital kommunikationsmedarbejder til vores team for PR & Intern kommunikation, som er en del af afdelingen Kommunikation & Internationalisering. Teamet har ansvaret for at skabe synlighed og positionering af VIA på strategisk udvalgte områder, ligesom VIAs eksperter og nøglemedarbejdere bliver understøttet i at kommunikere professionelt med omverdenen. Internt er teamet involveret i en række større forandringsprojekter, hvor kommunikation spiller en afgørende rolle i en kompleks organisation fordelt på otte campusser i hele den midtjyske region. 

Jobbet
Du skal kunne tænke og producere indhold af høj kvalitet til en række forskellige kanaler, primært digitale. Det betyder, at du på daglig basis arbejder i CMS-systemet (Sitecore), hvor du som redaktør er ansvarlig for opbygning, indhold og drift af en række sider på via.dk, fx forsknings- og temasider. Derudover producerer du rutineret og selvstændigt indhold til vores forskellige interne og eksterne kanaler, både tekst, foto, video og lyd. Desuden er presserådgivning og -betjening en højt prioriteret opgave i teamet, som du også skal bidrage til.

Din profil
Vi forestiller os, at du enten er uddannet journalist eller har en kommunikationsfaglig baggrund. Du er sandsynligvis forholdsvist nyuddannet og dermed digital til fingerspidserne. Hvis du kender til uddannelses- og forskningsmiljøer er det en fordel, men ikke et krav, blot du har en stejl læringskurve. Vi lægger vægt på, at du er en teamplayer og trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver. For at fungere i jobbet er det et must, at du er en god netværker og kan bevæge dig ubesværet på alle niveauer i en politisk ledet organisation i et job med en meget bred berøringsflade.

Lidt om afdelingen
Teamet består af ni dedikerede, fagligt stærkt funderede medarbejdere og er en del af afdelingen Kommunikation & Internationalisering. Afdelingen har tre andre teams; Rekruttering & Branding, Web og Global Engagement, som der er et tæt samarbejde med.

Mere om VIA
VIA University College er Danmarks største professionshøjskole, som er fordelt på otte campusser. Vi har flere end 50 professionsbacheloruddannelser og akademiuddannelser fordelt i hele Region Midtjylland og forskningsmiljøer, som kobler sig til disse uddannelsesområder. VIA er desuden Nordens største udbyder af efter- og videreuddannelse både til offentlige organisationer og det private erhvervsliv.

Alt det praktiske
Jobbet er på fuld tid og til besættelse snarest muligt.
Dit hovedarbejdssted bliver Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Da VIA har uddannelser i hele regionen, vil du af og til skulle besøge nogle af VIAs øvrige uddannelsessteder.

Du vil blive ansat i henhold til gældende aftaler og overenskomster inkl. pensionsbidrag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder for PR & Intern kommunikation Lotte Pape på pape@via.dk eller 8755 1514.

Er du interesseret?
Skriv en kort, målrettet ansøgning med CV og læg den ind på vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest mandag den 19. februar. Vi holder samtaler i uge 8 og 9. 

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering her http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger


Læs mere om os på www.via.dk 
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Mødebooker

FlexVirk IVS

Favrskov
FlexVirk søger 1-2 medarbejdere til job indenfor mødebooking og telekommunikation. Vi søger dig, som har en bred erfaring fra erhvervslivet og som fortsat ønsker at bruge sin viden til løsning af opgaver på deltid i et kontormiljø ved kunden med god...
Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)

RANDERS HF OG VUC UDDANNELSESCENTER

Viborg
Randers HF & VUC søger en kommunikationsmedarbejder med stærke kompetencer inden for digitale og sociale medier. Du kommer til at varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver på en uddannelsesinstitution med 130 dedikerede medarbejdere. Randers H...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Jemtex søger kommunikationsmedarbejder til nyoprettet stilling

JEMTEX ApS

JEMTEX.dk er Danmarks største internet butik inden for gulve og gardiner.JEMTEX.dk s koncept bygger på følgende principper: Levering til køber direkte fra fabrik Ingen lager omkostninger Hurtig ekspedition Hurtig adgang til nyttige informationer Læg...