Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital konsulent til Marketing

Brænder du for at skabe gode og effektive digitale kunderejser, så vi sikrer reel grøn omstilling? Har du flair for at involvere forretningen, salg, IT og marketing, når du arbejder mod målet? Så du måske vores nye digitale konsulent til Marketing.

Ambitiøs på digitale brugerrejser
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund.
På den digitale kundeside betyder det, at vi gør det nemt for vores kunder at træffe klimavenlige valg i dagligdagen, uanset om kunderne er B2C, B2B eller brugere af vores løsninger – samlet set cirka 400.000 mennesker. Derfor søger vi til en nyoprettet stilling en digital konsulent, der står i spidsen for at eksekvere på vores kanalstrategi, så vi sikrer gevinst for kunderne og forretningen.

Du bliver en del Marketingafdelingen, som ud over den daglige drift af marketing- og kommunikationsopgaver offline og online har ansvaret for koncernens kanalstrategiske initiativer og at samle brugeroplevelsen på tværs af vores digitale platforme. Afdelingen tæller pt. 14 inklusiv dig og med reference til marketingchefen bliver du en naturlig del af marketingafdelingens fællesskab og daglige sparring. Du eksekverer på de digitale spor i vores kanalstrategi i et tæt samarbejde med vores kundevendte funktioner, IT og Marketingafdelingen.

Dine opgaver og succeskriterier
Som digital konsulent i AffaldVarme Aarhus har du en central og ansvarsfuld rolle med at eksekvere på vores kanalstrategi. Du leder og driver projekter inden for digitale kundevendte platforme – hele tiden med kunden og brugeren for øje. Du sætter en ære i at kombinere din forretningsforståelse, samarbejdsevne, kundernes behov og kreativ problemløsning, så du driver projekter frem mod nye resultater.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Eksekvere og optimere digitale spor i kanalstrategien i store og små projekter
  • Eksempelvis: Sømløst samspil mellem pt seks hjemmesider og selvbetjeningsløsninger på tværs af AffaldVarme Aarhus
  • Eksempelvis: De rette permissions til at sende de rette beskeder til de rette kunder og brugere på det rette tidspunkt i den rette kanal (e-mail, sms, E-boks)
 • Identificere behov hos vores kunder, som kan understøttes via eksisterende eller nye kanaler
 • Levere klare og handlingsorienterede løsninger, som forbedrer kundeoplevelsen, optimerer platforme og sikrer værdi for forretningen
 • Prioritere projekterne i samarbejde med marketingchefen
 • Følge op på mål og effekt, så alle interne stakeholders altid ved, hvordan det går med at nå målet.
Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde.

Din profil
Din faglige værktøjskasse er fyldt op med erfaring inden for digitale kunderejser og du trives med at drive projekter, hvor du selv er med til at skabe vejen mod målet. Din forståelse for kunders behov, forretning og tekniske viden er stærk og du trives med en hverdag i højt tempo og mange kontaktflader. Du har højt humør, let ved at finde pyt-knappen og løser flere problemer end du skaber.

For at få succes lægger vi vægt på følgende:
 • 3-5 års dokumenteret erfaring fra en lignende rolle, hvor du har haft ansvar for at implementere nye digitale kundevendte initiativer.
 • At du er teoretisk velfunderet på mindst bachelorniveau, hvor det ikke er afgørende, om du er uddannet indenfor marketing/kommunikation eller IT/digital, men hvis du er det ene, skal du have erfaring fra det andet og vice versa.
 • Du har erfaring at tage ansvar, følge projekterne helt til mål og ejet projekter sammen med mange forskellige forretninger med hver deres behov og stil og du ved, hvordan du arbejder succesfuldt i det spændingsfelt.
AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med til at sætte den grønne omstilling på dagsordenen?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 17. januar 2021.

Fra 4. januar 2021 er du velkommen til at kontakte marketingchef Signe Hollensen på 4189 0966, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest 1. marts.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 3 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.