Digital læringsfacilitator med administrative evner, Niels Brock Copenhagen Business College | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.

Digital læringsfacilitator med administrative evner

Niels Brock Copenhagen Business College

Er du gearet til fremtidens undervisning?


Om os

Brock Online er Danmarks førende udbyder at online-uddannelser indenfor Erhvervsuddannelser, primært de korte EUS og GSK forløb. Vores mission er at levere online undervisning i verdensklasse, der går forrest indenfor e-pædagogik og didaktik. Undervisningen sker i et ambitiøst team, der sætter en høj standard for at levere det bedste produkt på markedet.


Om stillingen

Afdelingen er i vækst, så derfor søger vi hurtigst muligt herefter én digital læringsfacilitator til at facilitere undervisningen i ét eller flere af følgende fag Erhvervsøkonomi, IT og Afsætning.


Som digital læringsfacilitator på Brock Online bliver du en del af et engageret og velfungerende team, der selvstændigt står for tilrettelæggelsen af undervisningen, udvikling og udførelsen. Det forventes derfor, at du er aktivt deltagende i den faglige og e-pædagogiske udvikling af vores forløb, samt at du har en interesse for online-undervisning.


Der er tale om en markant anderledes undervisningsform end tilstedeværelsesundervisning, hvorfor du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt foran computeren hele din primære arbejdstid.

Den ideelle kandidat kan desuden hjælpe med at holde styr på vores online studerende. Med opstart hver mandag året rundt (næsten), har vi brug for hjælp til at holde styr på progressionen af vores elever. Det kan f.eks. være at følge op på studieaktivitet, sende opstartsbreve ud, hjælpe med spørgsmål om eksamen osv. Vigtigst af alt er dog, at du gerne vil arbejde med digital undervisning både i forhold til planlægning/drift, men også som en aktiv spiller på holdet.


Om dig

Vi forventer, at du:

• Har lyst til at arbejde med online undervisning og e-pædagogik.

• Kan motivere og skabe spændende og udfordrende læringsaktiviteter online.

• Er indstillet på at undervise 100% online, hvor du primært arbejder via din PC.

• Er klar til et job der IKKE er fra 8-16.

• Er selvstændig og ansvarsbevist.

• Kan indgå i et team med højt ambitionsniveau og tempo.

• Har kendskab til online læring og løbende holder dig opdateret på området.

• Har en relevant videregående uddannelse eller er i gang med at færdiggøre din uddannelse eksempelvis en master- eller kandidatuddannelse inden for IT, Økonomi eller Marketing.Vi tilbyder

Du får en spændende og dynamisk hverdag i et fagligt miljø med fokus på kvalitet og udvikling. Vores miljø er behageligt og uformelt, og vi sætter pris på at være omgivet af gode kollegaer.


I denne stilling får du mulighed for at arbejde med landets bedste online undervisere, der kan udvikle og understøtte dine e-kompetencer.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid, men tidsbegrænset frem til den 30. juni 2018 med mulighed for forlængelse.Ansættelse sker i henhold til cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler af 30. juni 2000.


Mere information

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos uddannelseschef Morten Blichfeldt Andersen på 2321 4620 eller e-mail mor@brock.dk.


Læs mere om Niels Brock på www.brock.dk.


Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 21. september 2017, og vi holder ansættelsessamtaler løbende. Stillingen ønskes hurtigst muligt.


Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link.


Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Om Niels Brock

Vi er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med mere end 20.000 elever, kursister og studerende her i landet og over 2.000 studerende i udlandet. Niels Brock har drevet skole i mere end 135 år. Det har givet os god erfaring, og skabt solide netværk overalt i det danske erhvervsliv.


Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.brock.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
23-08-2017
Udløbsdato
20-09-2017
Job-ID
329764235
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Dansk Folkeoplysnings Samråd
København
MAERSK LINE A/S
København
Hovedstadens Beredskab I/S
København
Diabetesforeningen Toldbodgade
København
PROFILPARTNERS ApS
København