Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital marketing specialist

Kan du skrive tekster, der sælger og tænder du på digital markedsføring? Er du også typen der lige tjekker Google Analytics på telefonen for at se hvordan din seneste mail eller digitale kampagne performer? Hvis ja, er det dig vi søger! Vi søger nemlig en Digital Marketing Specialist, som kan sætte turbo under vores digitale indsats.

I Bjarne Nielsen gruppen driver vi hjemmesiderne bn.dk, bilerneshus.dk og leasing.dk, som håndteres af vores fælles marketingafdeling. Det bliver dit ansvar at sikre, at vi har et effektivt setup til at tiltrække trafik og samtidig også holde en høj konvertering. Du vil i særdeleshed arbejde med optimering af vores ”always on” spor hvor vi kontinuerligt sørger for at være synlige i markedet, og samtidig tilbyde relevant indhold og budskaber hvor end i købsforløbet kunder befinder sig. Dit primære fokus vil således være annoncering via Google, display og sociale medier samt e-mailmarketing.

Målet er klart: Vi vil skabe Danmarks bedste bilforhandlerwebsites så vi kan sikre endnu flere glade bilkøbere i vores forretninger.

En spændende hverdag

Du bliver en del af en hverdag i et miljø med højt til loftet. Vi er et mindre team med hver vores kompetencer, hvor det er vigtigt at vi hver især tager ejerskab for vores egen hverdag. En del opgaver løser du selv, og andre i fællesskab med resten af teamet eller eksterne bureauer.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Drifte og igangsætning af digitale kampagner i fællesskab med digitalt bureau
 • Udvikling af indhold til en kombination af e-mail/sms/annonceringsflow
 • Ajourføring og opdatering af indhold på tværs af websites
Jobbet og dig

For at komme i betragtning til stillingen, skal du have arbejdet professionelt med e-mailmarketing. Har du også arbejdet med digital annoncering vil det være en fordel.

Du skal have:

 • Stor erfaring med e-mailmarketingsystemer – vi arbejder med Salesforce
 • På hjemmebane i Google Analytics
 • Forståelse for/erfaring med paid-annoncering (Facebook, Google etc.)
 • Erfaring med produktion af content til web og nyhedsbreve
 • Evnen til at skrive tekster der sælger, er inspirerende og fejlfrie
 • Erfaring med Adobe CC herunder Photoshop
Det er vigtigt at du er selvkørende, og kan omsætte idé til virkelighed hurtigt og effektivt. En god tekst kan sjældent stå alene uden billeder, og du skal således være i stand til at redigere ved hjælp af programmerne i Adobe CC.

Du bliver bidt af biler

Bliv en del af vores marketingteam, og få ...

 • Muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands
 • En spændende og varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Løn efter kvalifikationer
 • Sundhedspakke
 • Pension
Du bliver en del af vores marketingteam i Herning. Stillingen referer til marketingchefen.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Klik på knappen "søg stillingen" her på siden og udfyld de relevante felter. Har du eksempler på noget af dit arbejde, som du er særligt stolt af, så vedlæg det meget gerne ansøgningen så vi kan få en fornemmelse af hvem du er og hvad du kan.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte marketingchef, Mikkel Thorn Jensen, på mikj@bn.dk.

Kort om selskaberne i BN Gruppen: Fælles for vores virksomheder, er at vi beskæftiger os med salg og leasing af nye og brugte biler. Bjarne Nielsen A/S er en kæde af 10 ”klassiske” bilforretninger med salg og værksted for Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda. Danmarks største bilhus – Bilernes Hus i Silkeborg – er også en del af vores gruppe. Det samme er LEASING DK, der er et leasingselskab, som primært henvender sig til små og mellemstore virksomheder over hele landet. Vi omsætter for cirka 2.5 mia. kr. årligt og har mere end 45.000 aktive kunder. Tilsammen er vi 550 ansatte.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.