Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital Senior Marketing Big Data AI Communication Lead Specialist Inbound Junior Analytics Consultant

Er du en robustproaktiv arbejdshest med ekspertise og over 25 års erfaring inden for SoMe og copywriting, og synes du stillingen som Digital Senior Marketing Big Data AI Communication Lead Specialist Inbound Junior Analytics Consultant lyder som noget, du vil bruge mere end 37,5 timer om ugen på uden at få betaling for overarbejde?

Så er det nok ikke dig, vi søger….

Men den del med, at vi mangler en ny kollega, der kan noget med sociale medier, e-mails, content til og kommunikation på digitale platforme er god nok.

Vi er bare trætte af at skrive bullshit i jobopslag, og vi er trætte af at læse bullshit-jobansøgninger. Og vi gætter på, at du også er træt af at skrive, at du er både proaktiv, robust, kan have mange bolde i luften og aldrig har en dårlig dag.

Vi søger et helt almindeligt menneske med flair for sociale medier, kommunikation, tekstforfatning og e-mail markedsføring, der kan indgå i vores team på 10 specialister i digital markedsføring.

DET FORVENTER VI IKKE AF DIG (OG DET MÅ DU IKKE FORVENTE AF OS):

Vi forventer ikke, at vi skal være en lille arbejdsfamilie, og vi skal tilfredsstille alle dine følelsesmæssige behov
Men vi har, hvis vi selv skal sige det, et ret godt hold, hvor vi kommer godt ud af det med hinanden og faktisk synes, det er fedt at bruge tid sammen ved sociale arrangementer som gokart-racing, biografture, familieture i Randers Regnskov, Nik & Jay-koncert eller bare en spontan fyraftensburger.

Vi kan ikke tage dig med på en unik rejse, der må du ringe til et rejsebureau
Nogle dage på kontoret er superfede og udfordrende, andre er just another day at the office. Så hvis du forventer at blive taget på en spændende rejse, så foreslår vi, at du primært gør det med familie og venner i din fritid. Vi tager dog gerne på en årlig firmatur. Om næste destination hedder Malaga eller Fjellerup ved vi ikke. Men vi lover, det bliver sjovt.

Vi forventer ikke, at du er både nyuddannet, har 25 års erfaring og har fået alle de børn, du måske vil have
Erfaring kommer ikke af sig selv, så du skal starte et sted. Har du erfaring med markedsføring, fx fra et studiejob, er det et stort plus, men det er ikke et krav. Faktisk ser vi Compell som en fleksibel arbejdsplads, hvor hver medarbejder kan få muligheden for at udvikle sig efter lyst og behov. Og vi ved godt, at arbejde og privatliv ikke altid kan undgå at komme i clinch med hinanden. Derfor forsøger vi også at være en arbejdsplads, hvor der er plads til at have et liv ved siden af.

Vi forventer ikke, at du til enhver tid prioriterer dit arbejde over dit privatliv
Hos Compell elsker vi vores arbejde, men vi elsker også at have fri. Vi har alle familie, børn, venner og fritidsinteresser, vi elsker at bruge tid på. Faktisk kan man sige, vi arbejder for at leve – ikke omvendt.

Vi forventer ikke, at du er en maskine
Nok arbejder vi med digital markedsføring, men vi er ikke robotter, så det forventer vi heller ikke, at du er. Det er fedt, hvis du er både robust, ansvarsbevidst, kan have mange bolde i luften på en gang, altid er proaktiv, smilende og imødekommende (indsæt selv flere buzzwords). Men det er også helt okay at have en off-day, og det er helt okay at melde det ud til dine kolleger.

MEN HVAD FORVENTER VI SÅ AF DIG?

Vi forventer, at du enten er god til markedsføring via sociale medier, herunder Facebook, Instagram, eller at du har lyst til at blive endnu bedre, end du allerede er. Du kan fx have lidt erfaring fra et tidligere job eller have læst en relevant uddannelse.

Vi forventer, at du er god til at formulere dig på skrift og kan skrive originale tekster, der fænger til annoncer, opslag på sociale medier og til hjemmesider.

Vi forventer, at du er ærlig, nysgerrig og opsøgende, og at du vil tage ansvar for dine egne opgaver. Og at du ikke er bange for at sige til, hvis du har brug for hjælp eller sparring. Det værste der kan ske er, at du blive klogere.

Vi forventer, at du har humor, og at du gerne vil være en del af en arbejdsplads, hvor vi ikke tager os selv så højtideligt, og hvor tonen er uformel – også til kundemøderne.

Du har desuden en fordel, hvis du:

  • har erfaring med Facebook Ads Manager
  • har erfaring med et eller flere nyhedsbrevssystemer
  • har CMS-erfaring
  • har kendskab til Google Analytics
  • kan lave grafisk arbejde til husbehov
  • generelt har gode it-færdigheder
  • ikke bliver skræmt af Excel
  • er velformuleret og skriver fejlfrit

Sidst men ikke mindst, så forventer vi som minimum, at du synes, vores jobopslag er sjovt. Eller at du kan komme med et bud på et, der er endnu bedre …

DET TILBYDER VI DIG

Her kunne vi også skrive en masse bullshit, men lad os tage det til en eventuel samtale.

Grundlæggende tilbyder vi en fuldtidsstilling i en mindre virksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med forskellige opgaver inden for digital markedsføring med de sjoveste kunder og de rareste kollegaer.

Du får primært ansvar for udarbejdelse og opsætning af annoncer på Facebook/Instagram, tekstforfatning til websites og nyhedsbreve samt rådgiving af vores kunder, som i øvrigt tæller alt fra te-butikker og tøjforretninger til legepladsproducenter og automekanikere.

Lyder det spændende?

Send os en ansøgning og et CV – gerne et der ikke er super kedeligt at læse – til bb@compell.dk. Vi læser og vurderer løbende de modtagne ansøgninger.

Har du spørgsmål, så skriv til Bjarke Bekhøj på bb@compell.dk

P.S. Som en del af vores rekrutteringsproces bruger vi en del analyseværktøjer. Forvent derfor, at du inden en eventuel samtale vil skulle udfylde en personlighedstest (det er ikke farligt).

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.