Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIGITAL Studentermedhjælper: Nu har du muligheden for at få spændende udfordringer i en medicinal virksomhed i rivende global vækst!

Pharma Medico søger en kompetent studentermedhjælper til at arbejde i afdelingen for drift og udvikling af vores innovative globale digitale platforme


Er du interesseret i at arbejde med databaser og automatisering af kommunikationsprocesser? Vil du gerne kombinere dine studier med relevant erhvervserfaring inden for en af de mest ”hotte” teknologiplatforme inden for effektivisering af digitale lægekonsultationer, hvor du kan omsætte det, du lærer på din uddannelse, til praksis? Så læs mere her.

Du har chancen for at blive en del af et ambitiøst og internationalt team, som vores nye Studentermedhjælper i afdelingen for drift og videreudvikling af vores unikke digitale platforme som i disse tider tager den globale lægeverden med storm. 

Pharma Medico’s danske hovedkvarter holder til i hyggelige rammer i centrum af Aarhus, hvor der hersker et uformelt miljø præget af godt humør og højt tempo.

Vores digitale afdeling, dens tilknyttede programmører og underleverandører, styrer udviklingen og implementeringen af vores unikke nye digitale platforme indenfor identifikation, diagnosticering og behandlings formidling af patienter i mere end 32 lande i verden.

Du kommer til at arbejde i et travlt miljø, hvor selvstændighed, ansvar og læring er nøgleordene til din succes og udvikling.

Om jobbet

Din rolle vil primært bestå i – sammen med teamets strategiske udviklere – at hjælpe med implementeringen og driften af de tværgående databaser og integrerede kommunikationsplatforme. Vi sørger for al den nødvendige oplæring og støtte, indtil du er fortrolig med teknologien.

Stillingen er ca. 15 timer ugentligt, men vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder, ligesom der i perioder med spidsbelastning kan være behov for, at du lægger lidt flere timer. Det forventes ligeledes, at du er fleksibel. 

Din Profil

  • Dine koordinerende færdigheder er veludviklede, og du har fuldt fokus på detaljen
  • Det falder dig naturligt at tage ansvar samt at arbejde målrettet og struktureret på egen hånd, såvel som i arbejdsgrupper
  • Du arbejder godt både selvstændigt og sammen med andre og kan håndtere at arbejde med flere forskellige opgaver sideløbende
  • Da vores samarbejdspartnere stort set alle er internationale, er det et krav, at du kommunikerer flydende skriftligt og mundtligt på engelsk såvel som dansk
  • Du trives med en praktisk tilgang til varierende såvel som rutineprægede opgaver
  • Vi ser allerhelst, at du har minimum et par år tilbage af dit studie og din studieretning er relateret til digital implementering og eksekvering
  • Du har kendskab til databaser og marketing automation platforme og e-mail automatiseringsprogrammer (e.g. Campaign Monitor)
  • Kendskab til WordPress er en fordel
  • Du leverer kvalitet, uanset hvilken opgave du får
  • Du er en energisk person med gåpåmod, som har lyst til at vise, hvad du kan og udvikle din faglighed

Ønsket opstart hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV med relevante referencer til Executive Coordinator Iben Poulsen på job@pharmamedico.com mærket “Digital” senest 24. januar 2021.

About Pharma Medico:

Pharma Medico Group is a global organization dedicated to improving the well-being and life quality of people suffering from skin conditions and hair growth disorders.

Our philosophy, “The Science of Natural Well-Being”, has driven the Group’s research over the past 30 years. Today our marketplace has become global and is in constant development and expansion.

We have affiliate and subsidiary companies on all continents and work together closely towards our common goal of development and growth. In this connection, we insist on being quality and honest colleagues and partners, both locally and globally.

For more information about the organization and our global brands, visit  www.pharmamedico.com.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.