Gem job

Digital teknisk projektleder - Emply

DEDIKATION søger en kandidat med teknisk forståelse, flair for programmering og kodning og ikke mindst en åben og innovativ tankegang. Som digital projektleder hos Emply står du i spidsen for udvikling og vedligeholdelse af projekter og partnerskaber, og du bliver bindeled mellem vores udviklere og UX/UI designere på den ene side og vores support- og implementeringsteam på den anden side.

Emply er en fremadstormende tech-virksomhed, der leverer HR-software og cloudbaserede løsninger til mere end 800.000 brugere fordelt på mere end 30 lande. Du vil møde et team, der består af innovative tænkere, HR-entusiaster og tech-nørder, som alle samarbejder om at skabe resultater, og din daglige gang vil du få på kontoret i København. Her danner frokostordning, fredagsbar og fleksible arbejdstimer rammen om et sjovt og uformelt arbejdsmiljø.

Primære opgaver
Som digital projektleder skal du arbejde tæt sammen med vores udviklingsteam, da hovedansvaret for de enkelte projekter ligger hos dig – du skal blandt andet:

  • Lede projekterne fra kick off til færdiggørelse af teknisk integration
  • Overholde budgetter og tidsplaner
  • Udføre løbende kvalitetssikring og dokumentation
  • Sikre en god kundedialog
Med hjælp fra dine kollegaer i både udviklings- og implementeringsteamet skal du yderligere scope og estimere opgaverne, så du kan planlægge projekterne og forventningsafstemme med kunderne.

Kompetencer og egenskaber
Vi forventer, at du har en klar forståelse for – og gerne hands on erfaring med – programmering og kodning. Samtidig er det et krav, at du har 1-2 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har brugt dine redskaber inden for projektledelse aktivt.
Derudover forventer vi, at du:
  • IT teknisk forståelse
  • Er en stærk kommunikator både skriftligt og mundligt
  • Begår dig flydende på dansk og engelsk – og gerne på et tredje sprog (svensk, norsk, tysk)
  • Arbejder struktureret og kan lede et team, så deadlines nås
  • Kan navigere professionelt i en kompleks hverdag med mange projekter
Som person besidder du en naturlig autoritet, der får folk til at lytte – kollegaer såvel som kunder – og du motiveres af at skabe resultater i fællesskab.

Ansvar, frihed og fællesskab
Som digital projektleder hos Emply får du stor frihed og medindflydelse på din arbejdsdag, så du kan forme din rolle og din karriere i den retning, du brænder for. Du bliver samtidig en del af en uformel virksomhedskultur, hvor fællesskab og god stemning vægter højt.
Løn fastsættes efter kvalifikationer, og du vil få adgang til en lækker frokostbuffet med sunde snacks og drikkevarer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Laudrup på tlf. 71 74 74 78. Opstart ønskes hurtigst muligt, ansøgninger behandles løbende og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.