Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliserings- og analysekonsulent til Digitalisering og IT


Vil du være med til at sætte dagsordenen for arbejdet med digitalisering og data i Vejle Kommune? Kan du arbejde på det strategiske niveau, så vi understøtter og udfordrer vores kollegaer på tværs i organisationen. Har du kompetencerne til at gøre os endnu dygtigere? Så er dette job måske noget for dig.
 

Om jobbet

FN har kåret Danmark til verdensmester i offentlig digitalisering. Nye teknologier står i kø for at blive testet og taget i brug. Borgerne har skyhøje forventninger til at vi kan levere effektive digitale løsninger. Vi er nået utroligt langt med den fælles offentlige rammearkitektur. Og sådan kunne vi fortsætte oplistning af årsagerne til, at vi lige nu er i den måske mest spændende periode når det gælder arbejdet med digitalisering og data.
Du skal være med til at frigøre disse potentialer i Vejle Kommune, sammen med et stærkt hold blandt Digitalisering & IT’s øvrige 50 medarbejdere.

I den kommende periode skal vi blandt andet udarbejde en ny digitaliseringsstrategi, som vil være retningsgivende for de kommende års indsatser. Du får derfor en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på din opgaveportefølje inden for digitalisering og data. Og så vil du blive en del af en arbejdsplads, hvor vores fælles indsats har stor betydning i hele organisationen.
 

Vi forventer af dig

Du er en konsulent med erfaring, og så er du ikke mindst initiativrig og vant til at gå forrest og stå i spidsen for de opgaver du påtager dig. Du bidrager med godt humør, baserer dit arbejde på tillid og værdsætter tværfagligt samarbejde med kolleger og interessenter. Og så er du helt vild med at komme rundt i organisationen og høre hvad andre er optagede af, så du kan skabe merværdi med dine kompetencer.
Vi ser helst, at du har kommunalt kendskab og indsigt i kommunernes systemlandskab og de fællesoffentlige løsninger, så du blandt andet kan indgå i et stærkt samarbejde med vores mere tekniske IT-arkitekter.
Vi forventer, at du har følgende faglige kompetencer:
 
 • Du har erfaring med proces- og udviklingsarbejde.
 • Du kan være udførende på strategiarbejde.
 • Du er nysgerrig på nye teknologier og har mod på at prøve nyt af.
 • Du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen.
 • Du har stærke kommunikative evner både i skrift og tale.
 • Du arbejder struktureret og er god til at planlægge og koordinere for dig selv og andre.
 • Du er kvalitetsbevidst og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du har en relevant mellemlang eller videregående uddannelse.
 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig et job i en ambitiøs enhed med fart over feltet og opgaver der er præget af høj kompleksitet. Stillingen er placeret i Digitalisering og Data, hvor vi er 15 kollegaer, der arbejder med tværgående og organisatoriske digitaliseringsprojekter, data/BI og analyser, automatisering og GDPR. Vi har et tæt samarbejde med blandt andet IT afdelingens arkitekter.
Udover det strategiske arbejde og afsøgning af hvordan nye teknologier kan bringes i spil i organisationen, har du også mulighed for at blive en del af Nordic Smart City Network. Derudover er vi nysgerrige på hvilke erfaringer du kan bringe i spil, og som dermed kan blive en vigtig del af din opgaveportefølje hos os.
Du får derfor:
 • selvstændighed i opgaveløsningen.
 • en central placering med en stor kontaktflade.
 • et dynamisk og spændende arbejdsmiljø.
 • gode rammer og muligheder for din fortsatte udvikling.
 • fagligt velfunderede og engagerede kolleger.
 

Om os

Vejle er Danmarks femte største kommune, og vi fortsætter den rivende befolkningsudvikling. Vi har en meget robust økonomi, som gør det muligt at investere i fremtiden, og dermed arbejde videre med vores ambitiøse visioner og strategier, hvor bæredygtighed og resiliens er vigtige parametre.

Økonomi- og Arbejdsmarkedsforvaltningen er, ud over arbejdsmarkedsområdet, omdrejningspunktet for de tværgående funktioner omkring budgetlægning, regnskab, konkurrenceudsættelse, digitalisering og IT.
 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med start 1. marts 2021.
Aflønning forhandles ud fra kvalifikationer med udgangspunkt i gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.
 

Flere oplysninger

Du kan få flere oplysninger ved at henvende dig til chef for Digitaliserings- og IT Brian Slot tlf. 51 77 07 89, eller digitaliserings- og analysekonsulent Kristinna Andersen tlf. 21 25 45 49.
 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 17. januar 2021 kl. 23.59.
Der vil være samtaler den 20. januar 2021, og eventuel 2. samtale den 22. januar 2021. Der kan være indlagt test mellem 1. og 2. samtale.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.