Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliseringskonsulent


Digitaliseringskonsulent til digital selvbetjening i Pleje og Sundhed i Gentofte Kommune – tidsbegrænset stilling på 2 år

Gentofte Kommune ønsker at øge graden af digital selvbetjening.

Gentofte Kommune er omfattet af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Målet er, at 80 % af kommunikationen mellem det offentlige og borgerne er digital og at 80 % af alle ansøgninger mv., herunder ansøgninger om hjælpemidler gennemføres ved hjælp af selvbetjening.

Pleje og Sundhed har derfor sat digitalisering på dagsordenen. Digitalisering skal bidrage til at forbedre den faglige og borgeroplevede kvalitet, når en borger søger en ydelse.

Vi søger derfor pr. 1.4.2018 en konsulent til Pleje og Sundhed.

Dine opgaver

Din primære opgave vil være at arbejde med digital selvbetjening på ældreområdet.
Du kommer til at arbejde med at afdække barrierer og finde løsninger for digital selvbetjening i forbindelse med ansøgning om ydelser, der bevilges i Pleje og Sundhed. Barriererne kan handle om organisering, teknik og/eller kompetencer både hos medarbejdere og hos brugere af digitale løsninger. Løsningerne skal du finde og implementere i samarbejde med kolleger i Pleje og Sundhed og andre samarbejdspartnere i kommunen som eksempelvis vores indkøbsfunktion, eksterne leverandører osv.

Ønskede kompetencer


 • Du har en akademisk uddannelse fra f.eks. IT-Universitetet, gerne tværfaglig

 • Du kombinerer viden og kompetencer fra forskellige områder - fx IT, forretning, ledelse og informationssystemer

 • Du har kendskab til teoretiske, metodiske og praktiske aspekter af design af digitale
  serviceydelser og forstår det komplekse samspil mellem organisation, brugere og teknologi

 • Du behersker discipliner som projektplanlægning, dokumentation, udarbejdelse af businesscases herunder potentialeafdækning og systematisk opfølgning

 • Det er super, hvis du kender den kommunale sektors organisering – men ikke et must

 • Du er opmærksom på at bygge relationer til dine kolleger og andre samarbejdspartnere

 • Du er metodisk stærk og kender til kortlægning af arbejdsgange og brugerrejser

 • Om os

  Pleje og Sundhed består af to afdelinger:

 • Pleje og Sundhed Myndighed - der tildeler og bevilger hjælp inden for en lang række områder; herunder hjemmehjælp, boliger, hjælpemidler osv.

 • Pleje & Sundhed Drift - der varetager drift af dagcentre, daghjem, hjemmehjælp, hjemmesygepleje, genoptræning mv.

 • Du bliver en del af udviklingsmiljøet i Kvalitet og Udvikling, der er den tværgående stabsfunktion i Pleje og Sundhed. Vi arbejder bl.a. med faglig support internt i Pleje og Sundhed, betjening af det politiske niveau og med intern og ekstern kommunikation. I din ansættelse vil du få et tæt samarbejde med chefen for myndighedsafdelingen.

  Yderligere oplysninger

  Stillingen er på 37 timer ugentligt og vi har flekstid. Hvis du er interesseret i stillingen så send din motiverede ansøgning vedlagt cv ved at klikke på knappen ”Gå til ansøgningsformular”. Vi forventer at afholde samtaler den 19. februar 2018.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her