Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliseringskonsulent til Digitalisering og I-sikkerhed

Vil du være en del af vores enhed Digitalisering og I-sikkerhed? Kan du håndtere et projekt fra idéfase og  implementering til overdragelse og drift, herunder dialog med afdelinger og leverandører samt løbende dokumentation? Og trives du med rigtig mange bolde i luften?

Digitalisering og I-sikkerhed er ansvarlige for igangsætning og koordinering af alle større og mindre digitaliseringsprojekter. Vi understøtter også de løbende aktiviteter forbundet med at opfylde gældende regler inden for I-sikkerhed (GDPR, ISO-standarder m.m.). Det være sig udvikling og vedligeholdelse af koncepter for ledelsestilsyn, sikkerhedspolitik, regler og retningslinjer, risikostyring, konsekvensanalyser, leverandørstyring, databehandleraftaler, awarenes-kampagner m.m. 

Digitalisering og I-sikkerhed hører under Økonomiafdelingen og består af en leder, en jurist, to I-sikkerhedskonsulenter samt den opslåede stilling som digitaliseringskonsulent. Vi er et team med en positiv ånd og tilgang til opgaveløsningen. Vi arbejder struktureret og dokumenteret. Vi har humor og respekterer hinandens grænser. Vi bruger hinanden til sparring , gør hinanden bedre og hjælper kollegaer, der har behov.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at bidrage til at:
 • Realisere Nyborg Kommunes nuværende digitaliseringsstrategi.
 • Være projektleder på konkrete digitaliseringsprojekter, herunder implementering af Office 365, ”Ny Generation Digital Post”, implementering af RPA, sikre IT-leverandørers anvendelse af KOMBIT’s rammearkitektur m.m. 
 • Arbejde med aktiviteter i Den Fælleskommunale Digitaliseringsstrategi og handleplan.
 • Sekretariatsbetjening af Digitaliseringsstyregruppen, hvor kommunaldirektøren er formand.
 • Være pennefører på Nyborg Kommunes kommende Digitaliseringsstrategi 2021-2024.

Vi forestiller os, at du har en længerevarende akademisk uddannelse (f.eks. cand.oecon., cand. merc., cand. IT m.fl.) med særlig interesse og kompetencer inden for projektledelse og digitalisering. Du har kommunal erfaring eller erfaring fra en anden politisk ledet organisation.

Vi forventer, at du:
 • Har erfaring med projektstyring- og ledelse i en offentlig kontekst.
 • Skriftligt formulerer dig flydende og fejlfrit.
 • Har undervisningserfaring.
 • Kan arbejde struktureret med data i f.eks. Excel.
 • Evner at tænke systemsammenhænge og har et bredt kendskab til IT.
 • Er analytisk og selvstændig i din arbejdsform samtidig med, at du søger og tilbyder sparring hos dine kollegaer.
 • Har en positiv energi og kan opbygge tillidsfulde samarbejdsrelationer til både ledere og medarbejdere.
 • Har evne til at se muligheder og realisere dem i samarbejde med fagområderne.
 • Har evne til at analysere processer og arbejdsgange i forhold til at se muligheder for digitalisering, automatisering mv.
 • Interesserer dig for digitalisering og følger med i udviklingen på området, herunder de fællesoffentlige digitaliseringsinitiativer.
 • Du kan omsætte de digitale ambitioner til konkrete indsatser.

Yderligere oplysninger: 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Stillingen er til besættelse 1. februar 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer ugentligt med arbejdssted på Nyborg Rådhus.

Ansøgningsfrist søndag 13. december 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 17. december 2020.


Fås ved henvendelse til leder af Digitalisering og I-sikkerhed Thomas Holst, tlf. 6333 7753.

Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.