Digitaliseringsoperatører

Digitaliseringsoperatører til Rigsarkivet 
Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Indsamling, bevaring og formidling af Danmarks skriftlige kulturarv, som omfatter næsten 1000 års autentisk dokumentation i form af dokumenter, data, billeder, kort mv. stilles til rådighed for alle! Vores mål er, at Rigsarkivet i 2025 skal være et fuldt digitalt nationalarkiv. 
 
Derfor søger vi to dygtige digitaliseringsoperatør til Rigsarkivets afdeling for Brugerservice og Formidling, området Digitalisering pr. 1. maj 2018 eller snarest derefter. De to operatørstillinger er faste og arbejdsstedet er i Viborg. 
 
Vi er i øjeblikket 11 medarbejdere i området for Digitalisering, der har ansvaret for Rigsarkivets scanning af arkivalier. Vi løser alle opgaver fra planlægning og styring af scanninger, kopiering og konvertering af filer til høst samt upload til Arkivalieronline.  
 
Opgaverne 

 • Digitalisering af arkivalier 
 • Gennemføre kvalitetskontrol af de scannede filer 
 • Løbende ajourføring af projektstyringsværktøj  
 • Bidrage til andre forefaldende opgaver i Digitaliseringsområdet 
 
Kvalifikationer 
 • Det er et krav, at du har flere års erfaring med at digitalisere arkivalier på Zeutschel-scanner OS 12000 og/eller digitalkamera 
 • Du er erfaren bruger af billedredigeringsprogrammer 
 • Du har erfaring med at navngive filer i bulkprogrammer 
 • Du har erfaring med at bruge Daisy til fejlretning og løsning af digitaliseringsopgaver 
 • Du er vant til at bruge Excel 
 
Opgaverne kræver, at du som person er: 
 • Tålmodig  
 • Omhyggelig og struktureret i tilgangen til dit arbejde 
 • Kvalitetsbevidst 
 • Humoristisk  
 • I god fysisk form 
 • God til at samarbejde 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen vil blive besat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Serviceforbundet efter principperne for ny løn. Stillingen er indplaceret i basisløngruppe 1, og månedslønnen på fuld tid 37 timer/ugen udgør p.t. 20.494,00 kr. Hertil kommer pensionsordning.  
 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi indhenter straffeattest. 
 
Ansøgning  
Du skal søge stillingen via Rigsarkivets rekrutteringssystem på http://www.sa.dk under ’OM OS ’ og derefter ’Job hos Rigsarkivet’. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden. 
 
Ansøgningen skal indeholde fuldstændigt CV og dokumentation for relevante faglige kvalifikationer. Ansøgning med bilag skal være fremme senest 27. februar 2018. 
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos sektionsleder Herdis Jensen på tlf. 41 71 74 07 
 
Du kan læse mere om Rigsarkivet på http://www.sa.dk. ;
 
Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 
 
Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 230 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

MENTORBARN søger frivillig kontaktskaber

Den almennyttige selvejende institution European Orphanage Children Against Social Exclusion, EOCASE

Hedensted
MENTORBARN er en dansk NGO, der arbejder for at give danske børnehjemsbørn en bedre fremtid. Det gør vi ved at bringe mentorfamilier og børnehjemsbørn sammen i frivillige, men alligevel forpligtende fællesskaber, hvor børnene får mulighed for at bli...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Medarbejder til grundvands- og udviklingsopgaver i Miljø

Miljø Horsens

Vi søger en engageret erfaren medarbejder til løsning af grundvandstruende jordforureningsopgaver, samt til deltagelse i udviklingsprojekter, herunder EU projekter. Som vores nye kollega vil du indgå i Region Midtjyllands afdeling for Miljø med knap...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Elever til Tinglysningsretten 2018

Tinglysningsretten

Er du klar til at tinglyse? 2 stillinger som elev ved Tinglysningsretten i Hobro er ledige til besættelse den 1. september 2018 eller snarest derefter. Hvem er vi? Tinglysningsretten er en landsdækkende domstol, der ved hjælp af et avanceret it-syst...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Kontorelev ved Vestre Landsret

Vestre Landsret

Viborg
Bliv elev ved Vestre Landsret - et job, der giver mening! Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og samtidig få et unikt indblik i den 3. statsmagt? Så er du lige den, vi søger! Vestre Landsret s...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Bliv kontorelev i Nævnenes Hus i Viborg - et

Nævnenes Hus

Viborg
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så er du måske en vores næste kontorelever med speciale i offentlig administration. Nævnenes Hus har nogle dygtige kolleger, d...