Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliseringsstyrelsen søger fagligt dygtig og initiativrig studentermedhjælper til Kontor for digital service

Vil du være med til at skabe bedre digital service og sammenhæng i den offentlige sektor?

Kontor for digital service (KDS) i Digitaliseringsstyrelsen søger en fagligt dygtig studentermedhjælper, der har mod på varierede og udfordrende arbejdsopgaver inden for offentlig digitalisering og mere sammenhængende digital service.

Som studentermedhjælper i Digitaliseringsstyrelsen vil du få indsigt i arbejdet i Finansministeriet, centraladministrationen og på tværs af den offentlige sektor. Du vil samtidig få analyse- og formidlingskompetencer, som du kan bruge i din videre karriere.

Om os Kontor for digital service har ansvaret for det fællesoffentlige arbejde med at sikre kvaliteten og sammenhængen i den offentlige sektors digitale service til borgere og virksomheder. Arbejdet drives i vid udstrækning fremad i samarbejde med øvrige statslige myndigheder, KL, Danske Regioner og andre interessenter.

I Kontor for digital service vil du blive en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab bestående af ca. 20 kollegaer. Et godt arbejdsmiljø med en uformel tone og sociale aktiviteter, hvor du indgår som en ligeværdig kollega.

Kontorets fokusområder Med Digitaliseringspagten har de fællesoffentlige parter besluttet, at borgerne skal opleve en mere sammenhængende og tidssvarende digital service og opgaveløsning på tværs af myndighederne. Konkret skal 11 af de vigtige begivenheder, som borgere i løbet af livet kan befinde sig i, analyseres og understøttes af sammenhængende brugerrejser, der tager udgangspunkt i borgerens samlede situation og behov. Som studentermedhjælper vil du primært være tilknyttet arbejdet med brugerrejser, og du kan i den forbindelse forvente at bidrage til researchopgaver, udarbejdelse af afrapporteringer og til at dokumentere workshops og interviews.

I Kontor for digital service arbejder vi desuden på at etablere Mit Overblik, der skal erstatte Min Side på borger.dk og sikre, at borgerne løbende får adgang til flere data om dem selv. Vi har desuden ansvar for implementeringen af Single Digital Gateway-forordningen, som skal gøre det lettere for EU-borgere og -virksomheder at søge information og betjene sig selv digitalt på det indre marked, og vi driver en analyse af behov og muligheder for etablering af en fællesoffentlig digital samtykkeløsning. Endelig har vi ansvar for Danmarks indsats i Open Government Partnership (OGP), hvor vi driver udviklingen af Danmarks handlingsplaner, og vi udarbejder publikationen Det offentlige Danmark, der udkommer årligt og giver et overblik over de mest centrale offentlige myndigheder i Danmark og deres ledelse. Som studentermedhjælper i kontoret skal du også være klar til at bidrage til arbejdet med disse områder, og hvad der ellers måtte være af forefaldende arbejde i kontoret.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Planlægge og udføre dataindsamling
 • Bidrage til kontorets arbejde med researchopgaver og udarbejdelse af notater og rapporter
 • Dokumentere møder, interviews og workshops
 • Skrive nyhedsartikler og opdatere hjemmeside og intranet
 • Løse diverse ad hoc-opgaver.
Om dig Vi forventer, at du:

 • er i gang med en relevant uddannelse (fx scient.pol., scient.adm. eller lignende)
 • er ansvarsbevidst og omhyggelig i dit arbejde, og at du kan indgå i komplekse fællesoffentlige samarbejder
 • er en god skriftlig formidler
 • har lyst til at deltage i et arbejde drevet af kvalitative metoder og med fokus på borgerne
 • er struktureret i din tilgang til opgaver, kan tage initiativ og kan holde styr på flere opgaver på en gang
 • har minimum et år tilbage af dit studieforløb.
Ansættelsesvilkår Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen og tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksamener.

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Vi forventer, at ansættelsen vil være pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Andreas Hennecke Meyer-Juhlin på telefon: 40 90 60 95 eller på mail: anmej@digst.dk, eller chefkonsulent Tina Windeløv Myrhøj Draminsky på telefon: 40 63 70 15 eller på mail: twm@digst.dk.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag d. 23. november kl. 12.00.

Samtaler vil blive afholdt i uge 49.

Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.