Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitalt begejstrede og socialt kreative hovedtutorer søges til Institut for Kunst- og kulturvidenskab

Læser du på Institut for Kunst- og kulturvidenskab (IKK)? Og vil du være med til at give nye studerende en tryg og god start på deres uddannelse? Er du interesseret i digitale løsninger? Synes du måske endda, at det er sjovt? Har du ideer til en spændende faglig og social (delvis) digital og ”Corona”-venlig studiestart? Så er det nu, du skal søge om at være med i studiestartsteamet 2021!

Vi kan ikke lave studiestart, som vi plejer, så vi har brug for nytænkning og kreativitet. Måske var du tutor eller hjælpetutor eller måske startede du selv sidste år, og har relevante erfaringer fra en alternativ studiestart?

Som hovedtutor i studiestarten 2021 er det vigtigt, at du bevæger dig ubesværet og hjemmevandt rundt online både på sociale medier, men også på de klassiske digitale platforme, som du har mødt i studielivet og undervisningen (KUnet, Studieinformationssiderne, Absalon, Zoom osv). Derudover har du et godt overblik, tænker kreativt og har gode samarbejdsevner.

Hovedtutorernes arbejde strækker sig fra planlægningsfasen i april – august (juli fri), den konkrete afvikling af introugen i uge 35, samt opfølgende aktiviteter i efterårssemestret og den afsluttende evaluering af forløbet. Der vil desuden indgå obligatorisk tutoruddannelse arrangeret af Det Humanistiske Fakultet (to dage).

Alle tutorer skal overholde fakultetets etiske regler og alkoholpolitik. Det er en betingelse for ansættelse, at du er studerende på instituttet.

Gode erfaringer og kompetencer

Som hovedtutor vil du blive ekspert i forskellige digitale formater, samt opnå en lang række kompetencer inden for mundtlig og skriftlig formidling, eventplanlægning, koordinering og evaluering, som du kan bruge i andre jobsammenhænge.

Ansøgning

Hvis du er blevet nysgerrig og tænker, at jobbet som tutor er noget for dig, skal du uploade din ansøgning til HR-manager senest d. 1. marts. Du skal uploade:

Kort motiveret ansøgning: hvori du besvarer følgende spørgsmål:

  • Hvad læser du, og hvor langt er du i studiet?
  • Hvad gør, at netop du bliver en god hovedtutor i en delvis digital studiestart?
  • Hvordan kan man understøtte faglig identitet og følelsen af fællesskab hos de nye studerende gennem online aktiviteter?
  • Kom med et bud på en social online aktivitet til introugen.
CV som indeholder:

  • Erhvervserfaring (inkl. virksomhedsnavn, periode og arbejdets indhold)
  • Erfaring fra frivilligt arbejde (inkl. organisationsnavn, periode og arbejdets indhold)
Eventuelle samtaler afholdes i uge 10 og 11.

Der afholdes informationsmøde om tutorrollerne og studiestart i en Coronatid for alle interesserede d. 22. februar kl. 16.00-17.00 på ZOOM: https://ucph-ku.zoom.us/j/66145774899?pwd=bUdPUWd0STZJZ0JVZzBwRGN1OVdHdz09

Du er også velkommen til at skrive til ikk-studiestart@hum.ku.dk hvis du har spørgsmål.

Løn og ansættelse

Vi søger

  • 3 tutorer til Litteraturvidenskab
  • 3 tutorer til Musikvidenskab
  • 3 tutorer til Kunsthistorie
  • 2 tutorer til Teater- og performancestudier
Herudover vil vi senere på foråret, når vi ved mere om muligheden for afvikling af fysiske, sociale aktiviteter i introugen, søge yderligere 20-25 sociale hjælpetutorer (lønnede), som sammen med hovedtutorerne planlægger og afvikler studiestartsaktiviteter i august.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35.

Ansættelsen er på i alt 100 timer i perioden 15. april - 15. oktober. Du indplaceres på skalaen for studerende, hvor minimumstimelønnen udgør kr. 126,28 (1. april 2020-niveau), afhængig af din lønanciennitet.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.