Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktionssekretær til Direktionssekretariatet i Center for HR og Uddannelse

Vi søger en direktionssekretær til Direktionssekretariatet i Center for HR og Uddannelse.

Vil du arbejde tæt op mod ledelsen i Center for HR og Uddannelse? Har du den nødvendige administrative flair og serviceorientering?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Center for HR og Uddannelse er en del af Danmarks største sundhedsorganisation med 44.000 ansatte, hvor ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på syv hospitaler. Vi leverer uddannelse og kompetenceudvikling, samt ledelses- og organisationsudvikling. Derudover yder vi rådgivning og service inden for løn, personalejura, personalepolitik og arbejdsmiljø.

I Center for HR og Uddannelse dyrker vi nysgerrighed, kompetencer og læring. Her får du mulighed for at udvikle dig i en retning, der gør dig til medskaber af fremtidens sundhedsvæsen. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi forventer – og giver plads til – at du selv tager ansvar og initiativ. Vi vil styrke lederskabet i den enkelte, fordi vi tror på, at det skaber faglig og personlig energi samt bedre resultater.

Om stillingen

Du vil indgå i et mindre team i Direktionssekretariatet, som varetager en bred vifte af opgaver for direktion og chefgruppen i Center for HR og Uddannelse. Vores grundindstilling er, at ingen opgaver er for store eller små, og vi er klar til at løse opgaverne – også når de opstår med kort varsel.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • sekretærbistand og kalenderstyring, mødebooking mv. for HR-direktøren
  • sagsstyring i forbindelse med sager til direktørfora og politiske udvalg samt i forbindelse med kommenteringer af dagsordener
  • bistå med opdatering af intranetsider
  • koordinere diverse medarbejdermøder, samt fælles events og sociale arrangementer
  • praktiske opgaver i forbindelse med Direktionssekretariatets øvrige opgaver omfattende bl.a. mødebooking og bistand ved arrangementer og lign.
Du vil yderligere skulle agere backup for kolleger i forbindelse med sekretariatsbistand til ledelsesfora.

Vi arbejder med MS Office-pakken, i dagsordensystemerne Agenda Management og First Agenda, samt anvender journalsystemet WorkZone, hvorfor kendskab hertil vil være en fordel.

Om dig

Du er formentlig kontor- eller administrativt uddannet og har gerne erfaring fra en tidligere stilling, hvor du har haft lignende opgaver. Det vigtigste er, at du har en struktureret tilgang til opgaverne og er samvittighedsfuld, serviceorienteret og kan bevare overblikket – også under tidspres. Du kan også levere

kvalitet til aftalte deadlines og arbejder lige godt selvstændigt som sammen med kollegerne i teamet - gerne med et glimt i øjet og masser af godt humør.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Charlotte Lemche-Romvig på telefon 29 39 79 30 eller en af dine kommende kollegaer Geert Sejersen på telefon 38 66 96 40.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelsessted er Center for HR og Uddannelse, Kildesgårdsvej 28, 2900 Hellerup.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 16. februar 2020.

Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 20. februar 2020 og 2. samtaler mandag den 24. februar 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.