Direktør

Branchemand med stærk lederprofil

3S arbejder for at skabe mest mulig værdi for landmanden. 3S har skabt rammerne – kan du udfylde dem, er der nu mulighed for at blive direktør for et hold kompetente og fagligt dygtige medarbejdere i en sund og veldrevet virksomhed.

Du får en central rolle med ansvar for forretningsudviklingen af 3S og 3S Vet, samt for den faglige udvikling, daglige fokus, prioritering og ledelse. Du har et solidt fagligt fundament og brænder for at udleve dine visioner og ambitioner.

Du er en erfaren leder, der på en motiverende måde kan lede og udvikle dine medarbejdere til topresultater. Du er leder, men kan også give plads til 3S dygtige, engagerede og erfarne medarbejdere. Du er holdspiller, spreder positiv energi og er imødekommende og hjælpsom.

Du refererer til bestyrelsesformanden.

Nogle af de praktiske opgaver består i:

  • Videreudvikling og fagligt ansvar
  • Forhandling af kontrakter
  • At sikre løbende regnskabs- og budgetopfølgning, samt afrapportering til formandskab og bestyrelse
  • Personaleledelse, herunder rekruttering, lønforhandlinger, samt afholdelse af personalesamtaler

Jobbet kræver, at du har købmandskab i dit DNA og en solid erfaring og interesse for moderne landbrug med særlig fokus på svine- og mælkeproduktion. Du er dygtig til dit faglige arbejde og til formidling og kommunikation i forhold til samarbejdspartnere og kunder. Du tager ansvar og leverer det, du har lovet til tiden og med den aftalte kvalitet.

Yderligere forventninger:

  • Du kan dokumentere udviklings- og driftsmæssige resultater
  • Du er selvstændig og går gerne forrest med god energi
  • Du er beslutningsstærk og kan sikre fremdrift
  • Du er en erfaren og succesfuld personaleleder

Du får stor indflydelse på din egen hverdag i et inspirerende miljø med stor faglighed samt gode og glade kollegaer. Der bygges på grundlæggende værdier som engagement, kvalitet, teamwork, nytænkning, respekt og nytteværdi for kunden.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Lønnen aftales individuelt. 3S har kontor i Fredericia og 3S Vet har kontor i Tarm.

3S er ejet af organisationen Danske Svineproducenter samt omkring 825 svine- og mælkeproducenter, der for over 25 år siden valgte at oprette et selskab, som kunne sikre, at der altid er alternativer i markedet for landmanden. Selskabet har siden dengang udviklet sig betragteligt og fremstår i dag som den foretrukne samarbejdspartner af mange.
3S arbejder med en flad organisation, hvor bestyrelse og ejere selv driver moderne landbrug. Beslutningsprocessen foregår derfor hurtig og effektiv. 3S er en hurtig og fleksibel medspiller, der lynhurtigt kan tilpasse sig de ønsker og behov, den moderne landmand stiller til sin leverandør af grovvarer. Virksomheden omfatter tillige 3S Vet, der som en fleksibel og uafhængig leverandør tilbyder medicinordning. Se mere på www.3s.dk

Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen ”Søg stillingen”. Ansøgningerne behandles løbende


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Direktør til TVIS

TVIS - Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S

TVIS Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I S søger en strategisk og fagligt dygtig direktør, der kan føre selskabet videre ind i en fremtid med stadigt mere effektiv og miljøvenlig produktion og transmission af varme til borgere og virksomhede...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Social & Tilbudschef

Esbjerg Kommune

Som Social Tilbudschef får du sammen med en velfungerende ledergruppe det overordnede ansvar for den samlede indsats over for voksne borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne samt borgere med sociale problemer såsom psykisk sårbarhed ell...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Module Group Owner managing the product life cycle of our offshore WTG platforms

Ørsted A/S

Do you have profound project management skills, and are you passionate about making sustainable energy competitive, taking us to the next level of offshore wind? Join us and become Module Group Owner [MGO] Platform Manager in Wind Turbines Project M...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018