Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør

Vi søger en direktør til Bornholms Regionskommune (BRK), der får ansvar for Center for Natur, Miljø og Fritid, Center for Ejendomme og Drift samt Center for Job, Uddannelse og Rekruttering. En spændende stilling for den erfarne direktør, men også for chefer på vej i karrieren.

Bornholm ligger midt i den sydlige del af Østersøen og har ca. 39. indbyggere fordelt på et areal på kvadratkilometer. Øen er kendetegnet ved et unikt og trygt fællesskab, hvor der er ro og plads til at trives, samtidig med at der er ambitioner, stærk fremdrift og et blomstrende iværksættermiljø.

Bornholms Regionskommune (BRK) er en stor organisation med ca. 3. medarbejdere, som løser mangeartede opgaver for det bornholmske samfund.

Hvert center refererer som udgangspunkt til én direktør, der betjener det politiske niveau på området. Herudover får du en vigtig opgave i at sikre den tværgående koordinering og for at udviklingsprojekter, som går på tværs af de formelle strukturer, bliver håndteret professionelt.

Du bliver en vigtig del af direktionen - som ud over dig består af kommunaldirektøren og servicedirektøren - hvor du skal være med til at sikre professionel varetagelse af de faglige områder og de strategiske indsatser. Direktionen skal håndtere befolkningens forventninger på en kompetent og inddragende måde - og lede organisationen med afsæt i vores ledelsesværdier. Du skal kunne træde ind i direktionen og chefgruppen, tage plads og være en aktiv del af den tværgående ledelsesopgave.

Det tekniske område, arbejdsmarkedsområdet og kulturområdet er alle komplekse fagområder, som kræver indsigt i hver sin lovgivning og politiske kontekst. Som direktør skal du være i stand at finde de bedste løsninger og være en kompetent sparringspartner for både organisationen og det politiske niveau, samt sætte dine medarbejderes kompetencer i spil på bedst mulig vis. Du behøver ikke nødvendigvis kende lovgivningen i detaljer, men skal have faglig indsigt på i hvert fald et af de tre fagområder - og evnen til at sætte dig grundigt ind i de andre.

Det er afgørende, at du har erfaring med ledelse og med at navigere i et politisk rum. Du skal kunne opbygge et tæt samarbejde med politikerne præget af gensidig respekt, samt motivere dine medarbejdere og lede dem sikkert gennem komplekse processer. I direktionen er det vigtigt, at du er en holdspiller og tænker i helhedsorienterede løsninger på tværs af fagområder, samt at du kan udfordre og sikre udvikling.

Du skal som leder være inddragende, åben og lyttende - og være i stand til at eksekvere og gennemføre politiske beslutninger med opbakning fra både medarbejdere og politikere. Du skal være god til at kommunikere og formidle, og gøre det komplekse enkelt og forståeligt. Der er masser spændende opgaver at tage fat på - og som ny direktør får du spændende udfordringer i en organisation i udvikling.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Der er ansøgningsfrist d. 5. maj kl. 12. Vi forventer, at du kan tiltræde senest d. 1. august .

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til kommunaldirektør tlf. Johannes Nilsson på 56 92 10 01 eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (Komponent) på tlf. 27 15 29 15.

Om jobbet

Kategori

Direktørstillinger

Bilag til opslag

Følg os

Søg jobbet


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.