Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg

I Randers Kommune stopper en stærk direktør med en meget lang karriere i organisationen. Derfor søges en visionær, dedikeret og ambitiøs direktør, der kan håndtere en stor og kompleks opgaveporteføjle på vigtige velfærdsområder samt i kultur og fritid

Kommunen oplever vækst og udvikling på mange fronter. Optimismen er stor og baserer sig på resultater i bl.a. erhvervsudvikling, bosætning og i spændende kulturelle aktiviteter. På sundhedsområdet er kommunen rollemodel og inspirator for udvikling af målene i Nærhedsreformen og ikke mindst som frontløber i realiseringen af det nære sundhedsvæsen.
Der skabes resultater, og der er styr på økonomien.

Opgaven

Direktøren har det samlede faglige og ledelsesmæssige ansvar for et område med ca. 3300 medarbejdere og et budget på knap 1,7 mia. kr. Direktøren skal således varetage rollen som øverste chef for en stor kreds af ledere og medarbejdere på et mangefacetteret forvaltningsområde og samtidig bidrage til fortsat udvikling af en stærk og tværgående direktion.

Sparring og rådgivning af byråd og to velfungerende politiske udvalg udgør en vigtig hovedopgave for direktøren. Det er samtidig vigtigt, at direktøren har blikket rettet mod samspil med borgerne og en stor omverden af interessenter og aktive samarbejdspartnere. Mødet med borgerne har høj prioritet. Der skal kvalitet i velfærden, borgere skal leve gode og sunde liv samt en by, og kommunen skal være præget af mangfoldige og fantastiske, kulturelle udfoldelser og aktiviteter. Direktøren skal bidrage markant til iscenesættelse og realisering af disse mål og ambitioner.

Den ny direktør skal løbende have fokus på organisationens funktionalitet og indretning, således at kapacitet, kompetencer og organisering understøtter opgaveløsningen optimalt med afsæt i en sikker økonomistyring.

Det er vigtigt, at direktøren kan indgå i direktionen som en aktiv og ambitiøs medspiller, der har fokus på hele organisationen, og som trives i dynamiske og målrettede, tværgående samspil og indsatser.

Personen

Den nye direktør skal først og fremmest være i stand til at skabe visioner og arbejde strategisk samt skabe rum og vilkår for at realisere de mange politiske og faglige mål via korrekte, målrettede, tillidsfulde og ligeværdige indsatser og samarbejder.

Direktøren skal være en udadvendt og moderne leder med gode analytiske og økonomiske kompetencer for dermed at kunne skabe sammenhænge, tydelige prioriteter og resultater samt gennemføre veltilrettelagte processer, herunder på tværs af forvaltning og kommune.

Direktøren skal være en kompetent, nærværende, resultatorienteret, visionær sparringspartner for politikere, direktionskolleger, chefer, medarbejdere og ledere i og udenfor organisationen.

Det er væsentligt, at kommunens kommende direktør har indsigt i og erfaring med ledelse på sundheds- og omsorgsområdet og samtidig er i besiddelse af en tydelig og dedikeret interesse for kultur- og fritidsområdet.

Indsatser og samarbejde skal være funderet i en åben og tillidsvækkende ledelsesstil, der samtidig ledsages af stærke kommunikative og relationelle kompetencer. Dokumenterede ledelsesmæssige resultater er en forudsætning og gerne suppleret med en relevant lederuddannelse.

Læs mere i stillings- og personprofilen

Ansøgningsfrist: Søndag den 22. november 2020

Søg stillingen på www.muusmann.com\stillinger

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
1. februar 2021.

Ansøgningsfrist
22-11-2020 23:59

Virksomhedens oplysninger
Kultur og Fritid

Kontaktperson
Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, tlf. 89 15 10 05 / 22 24 33 42 eller Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27
MUUSMANN A/S

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.