Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Byudvikling i Høje Taastrup CEn ny bydel med 3.000 nye beboere og 4.000 nye arbejdspladser – det er målet for Høje Taastrup C-projektet. Kan du få det til at ske, er du måske vores nye direktør!
 
Høje Taastrup C er en helt ny bydel, der kommer til at ligge i hjertet af Høje-Taastrup Kommune mellem Høje Taastrup Station og City 2. Med det nye Høje Taastrup C projekt skal der skabes liv i området, som i dag er kendetegnet ved nogle brede boulevarder, grønne bælter og erhvervsområder, som er tomme om aftenen og i weekenden. Den nye bydel bliver en tæt og blandet bydel med både erhverv og beboelse bygget omkring det indbydende grønne parkstrøg.
 
Til udvikling af området er der stiftet et arealudviklingsselskab bestående af: Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre P/S og ATPFA/Norden.
 
Arealudviklingsselskabet ansætter en direktør med ansvar for gennemførelse af vores helhedsplan. Som direktør er det en forudsætning, at du har skarp kommerciel profil og kan dokumentere dine resultater. Du har også erfaring med:

   • Salg og kommunikation af større byggeprojekter
   • Styring af store anlægsprojekter
   • At agere i ejendomsmarkedet – og et robust netværk i ejendoms- og developer-branchen
   • At agere i en politisk verden
   • Servicering af bestyrelsesarbejde

 
Det er vigtigt, at du har ledelseserfaring, da du skal lede sekretariatet og de ydelser, der indkøbes i markedet fx rådgivere, entreprenører, juridisk bistand mv.
 
Læs mere om baggrunden for projektet samt job- og kompetenceprofil til jobbet. Hvis du ønsker yderligere oplysning, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør i Høje-Taastrup Kommune Lars Holte på tlf. 23 42 87 31 eller bestyrelsesmedlem Peter Mering, Danica Pension på tlf. 51 70 04 05.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her