Direktør til FlexDanmark

FlexDanmark søger en strategisk og udviklingsorienteret direktør, der kan stå i spidsen for den fortsatte udvikling af effektive og velfungerende løsninger på flextrafikområdet.
 
Organisationen
FlexDanmark blev etableret i 2011 af trafikselskaberne i Danmark: Trafikselskabet Movia, Nordjyllands Trafikselskab, Midttrafik, Sydtrafik og FynBus. Organisationen leverer effektive it-løsninger til flextrafikområdet, forestår systemovervågning og support og håndterer bestillinger og trafikstyring for trafikselskabernes flextrafik og driver herunder et landsdækkende callcenter.
 
FlexDanmark er en velfungerende organisation med et godt driftsmæssigt fundament og med behov for at øge udviklingsaktiviteterne fremadrettet.
 
Opgaven
Direktøren skal som chef i en politisk styret organisation sikre konstruktive samspil med bestyrelsen, strategigruppen, ledere og medarbejdere om organisationens udvikling, og herunder være garant for både en ubetinget stabil og sikker drift af organisationens kritiske systemer samt prioritering og realisering af udviklingsindsatser.
 
Direktøren skal fungere helhedsorienteret og have fokus på, at FlexDanmark agerer forretnings- og kundeorienteret. Ved at skabe en klar vision og strategi og med etablering af hensigtsmæssige samspil og dynamikker internt skal direktøren sikre følgeskab og sammenhængskraft i organisationen.
 
FlexDanmark står over for vigtige udviklingsopgaver, herunder udbud, indkøb og idriftsættelse af en ny, stor og kompleks it-platform. Direktøren kommer til at spille en central rolle i denne proces, hvilket stiller krav til direktørens it-mæssige kompetencer, herunder forhandlings-, samarbejds- og projektstyringskompetencer.
 
Personen
Den nye direktør skal besidde et godt organisatorisk blik og have betydelig erfaring med ledelse af udviklings- og driftsprocesser – og gerne fra en politisk styret organisation, hvilket imidlertid ikke er et krav.
 
Stærke relationelle kompetencer og god personlig gennemslagskraft er vigtige egenskaber, idet direktøren skal skabe konstruktive samspil internt og eksternt. Ligeledes skal direktørens kommunikative kompetencer være tydelige.
 
Erfaring med implementering af nye it-systemer er en klar fordel. Der forudsættes desuden gode kompetencer inden for økonomi- og projektstyring, ligesom stærke analytiske og strategiske kompetencer er en forudsætning.
 
Yderligere information
Læs mere om styrelsen og stillingen på www.flexdanmark.dk og www.muusmann.com.
 
Kontakt gerne bestyrelsesformand for FlexDanmark, Dorthe Nøhr Pedersen, tlf. 36 13 18 80, eller adm. direktør i MUUSMANN, Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27.
 
Ansøgningsfrist: Søndag den 6. maj 2018 kl. 23.59.
 
Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

RONALDO.COM DANMARK SØGER DIREKTØR

Ronaldo.com Danmark

Aalborg
RONALDO.COM DANMARK SØGER DIREKTØR med medejere potentiale. RONALDO.COM DK er den danske afdeling af Ronaldo.com. Som direktør får du ansvaret for Danmark, dvs. primært salg og redaktion. Ronaldo-eng: https: bit.ly 2GbXBQO GMP-eng: https: bit.ly 2GB...
Indrykket:15. april 2018
Udløbsdato:10. juni 2018

DGI-Huset Aabybro søger direktør.

DGI-huset Aabybro

Brønderslev
Er du den dynamiske og energiske leder, der kan stå i spidsen for en markant forsat udvikling af byens samlingssted DGI-huset Aabybro? Vil du tage ansvar for at skabe inspirerende og aktive rammer for Aabybros borgere og favne de mange foreningers i...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018