Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Gentofte og Gladsaxe kommuner er gået sammen om at stifte et fælles fjernvarmeselskab; Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S. Målet med sammenlægningen er at sikre de nødvendige ressourcer til at yde en mærkbar indsats i relation til kommunale strategier og udvikling på fjernvarmeområdet.

I den forbindelse er der behov for en direktør, der får det daglige ansvar for selskabets ledelse og drift og ikke mindst ansvaret for at sikre den fortsatte udvikling og realisering af forsyningssamarbejdet.

Forsyningsbranchen er i en rivende udvikling, og fra centralt hold stilles der strengere krav til økonomi, dokumentation og effektivisering. Samtidig er der et ønske om, at forsyningsselskaberne aktivt skal påvirke udviklingen af nye miljøteknologier og ikke mindst den grønne udvikling.

Stillingen

Som direktør skal du lede driften af fjernvarmeselskabet og sikre succesfuld etablering af det fælles fjernvarmeselskab. Du skal endvidere omsætte kommunernes visioner til konkrete strategier og mål i samarbejde med den øvrige ledelse og bestyrelse samt stå i spidsen for organisatoriske forandringer og effektiviseringer.

Profilen

Du er en beslutningsdygtig og resultatorienteret leder, der kan;

  • Organisere og strukturere den nye organisation; herunder kunne sætte fokus på organisering, drift og leverancer
  • Sikre et godt samarbejde med bestyrelsen og ejerkommunerne – både politisk og administrativt
  • Sikre høj kvalitet og sikkerhed i forsyningsydelserne og yde god service til kunderne
  • Levere stabil og effektiv drift med udgangspunkt i de fastsatte effektiviseringsmål
  • Skabe en god og attraktiv arbejdsplads med kompetente og engagerede medarbejdere med særlig fokus på fastholdelse af kompetencer i organisationen
  • Identificere strategiske samarbejdspartnere med henblik på fremtidige partnerskaber og eventuel selskabsgørelse

Med en delegerende ledelsesstil styrer og skaber du en fælles kultur, hvor du samler alle niveauer i organisationen. Du er en synlig, motiverende og engagerende leder, der kan gå forrest og vise vejen frem i den videre sammenlægningsproces blandt ledere og medarbejdere.

Du har en videregående uddannelse, gerne i en økonomisk eller teknisk retning, samt min. 6-8 års veldokumenteret ledelseserfaring; herunder erfaring med forandringsledelse og interessenthåndtering. Ved udvælgelsen lægger vi bl.a. vægt på egenskaber som tillidsvækkende og inspirerende med gode kommunikative færdigheder. Interesse for grøn omstilling i forsyningsbranchen, strategisk mind-set og politisk tæft er afgørende for at få succes i denne stilling.

Ansættelsesvilkår

Grundlønnen vil være DKK 860.000 inkl. pension med mulighed for forhandling af personligt tillæg.

Ansøgning

Ansøgningen sendes på e-mail til troels.gjerrild@odgersberndtson.dk. Troels Gjerrild er Managing Partner hos Executive Search virksomheden Odgers Berndtson A/S, som bistår i vurderingen af ansøgninger.

Ansøgningen skal være Odgers Berndtson i hænde senest d. 26. april 2018. Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Troels Gjerrild på telefon 33 14 36 36. Profilbeskrivelsen kan rekvireres hos Odgers Berndtson A/S. Henvendelser behandles fortroligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her