Direktør til Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Gentofte og Gladsaxe kommuner er gået sammen om at stifte et fælles fjernvarmeselskab; Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S. Målet med sammenlægningen er at sikre de nødvendige ressourcer til at yde en mærkbar indsats i relation til kommunale strategier og udvikling på fjernvarmeområdet.

I den forbindelse er der behov for en direktør, der får det daglige ansvar for selskabets ledelse og drift og ikke mindst ansvaret for at sikre den fortsatte udvikling og realisering af forsyningssamarbejdet.

Forsyningsbranchen er i en rivende udvikling, og fra centralt hold stilles der strengere krav til økonomi, dokumentation og effektivisering. Samtidig er der et ønske om, at forsyningsselskaberne aktivt skal påvirke udviklingen af nye miljøteknologier og ikke mindst den grønne udvikling.

Stillingen

Som direktør skal du lede driften af fjernvarmeselskabet og sikre succesfuld etablering af det fælles fjernvarmeselskab. Du skal endvidere omsætte kommunernes visioner til konkrete strategier og mål i samarbejde med den øvrige ledelse og bestyrelse samt stå i spidsen for organisatoriske forandringer og effektiviseringer.

Profilen

Du er en beslutningsdygtig og resultatorienteret leder, der kan;

  • Organisere og strukturere den nye organisation; herunder kunne sætte fokus på organisering, drift og leverancer
  • Sikre et godt samarbejde med bestyrelsen og ejerkommunerne – både politisk og administrativt
  • Sikre høj kvalitet og sikkerhed i forsyningsydelserne og yde god service til kunderne
  • Levere stabil og effektiv drift med udgangspunkt i de fastsatte effektiviseringsmål
  • Skabe en god og attraktiv arbejdsplads med kompetente og engagerede medarbejdere med særlig fokus på fastholdelse af kompetencer i organisationen
  • Identificere strategiske samarbejdspartnere med henblik på fremtidige partnerskaber og eventuel selskabsgørelse

Med en delegerende ledelsesstil styrer og skaber du en fælles kultur, hvor du samler alle niveauer i organisationen. Du er en synlig, motiverende og engagerende leder, der kan gå forrest og vise vejen frem i den videre sammenlægningsproces blandt ledere og medarbejdere.

Du har en videregående uddannelse, gerne i en økonomisk eller teknisk retning, samt min. 6-8 års veldokumenteret ledelseserfaring; herunder erfaring med forandringsledelse og interessenthåndtering. Ved udvælgelsen lægger vi bl.a. vægt på egenskaber som tillidsvækkende og inspirerende med gode kommunikative færdigheder. Interesse for grøn omstilling i forsyningsbranchen, strategisk mind-set og politisk tæft er afgørende for at få succes i denne stilling.

Ansættelsesvilkår

Grundlønnen vil være DKK 860.000 inkl. pension med mulighed for forhandling af personligt tillæg.

Ansøgning

Ansøgningen sendes på e-mail til troels.gjerrild@odgersberndtson.dk. Troels Gjerrild er Managing Partner hos Executive Search virksomheden Odgers Berndtson A/S, som bistår i vurderingen af ansøgninger.

Ansøgningen skal være Odgers Berndtson i hænde senest d. 26. april 2018. Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Troels Gjerrild på telefon 33 14 36 36. Profilbeskrivelsen kan rekvireres hos Odgers Berndtson A/S. Henvendelser behandles fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Direktør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Beskæftigelsesministeriets departement

Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer på topchefniveau? Kan du sætte strategisk retning samt udvikle og drive en organisation på et område med stor politisk opmærksomhed? Så er du måske den nye direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutt...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Executive Director - Social & Economic Impacts

RAMBØLL DANMARK A/S

This is a unique and exciting opportunity to join Ramboll Management Consulting s executive management team and lead the Global Division Social and Economic Impacts . You will be responsible for 200 consultants across the Nordics, Germany and Belgiu...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Rektor til IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København

København
IT-Universitet i København søger med tiltrædelse den 1. januar 2019 en rektor. IT-Universitetet er en uafhængig uddannelses- og forskningsinstitution dedikeret til den digitale verden. Fra digital innovation og design til computer og data science. U...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Group FP&A Director

CARLSBERG BREWERIES A/S

København
In the Global Finance organization, we attract, develop and retain engaged professionals through challenging assignments in a truly global organization. We strive to create a strong, effective and efficient internal control environment with full tra...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Director - Microsoft Technology Centre

MICROSOFT DANMARK APS

Are you passionate about helping customers on their digital transformation journey by providing a differentiated and impactful experience of the Microsoft Cloud? The Microsoft Technology Center (MTC) is a state-of-the-art environment staffed with a ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018