Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Museum Kolding

Visionær direktør til et nyt lokalhistorisk kraftcenter

Vil du som direktør være med til at gøre det nye Museum Kolding til fremtidens kulturhistoriske museum og skabe et nyt lokalhistorisk kraftcenter, der endnu tydeligere sætter Kolding på det kulturelle Danmarkskort?

Som direktør for Museum Kolding skal du stå i spidsen for opbygningen af et nyt museum – fra etablering af den nye organisation, over konkretisering af museets faglige ansvarsområder, udarbejdelse af museets første strategi, forening af tre kulturinstitutioner og til opbygning af de fysiske rammer og museets første udstillinger.

Der er store ambitioner for Museum Kolding, den politiske opbakning er stor, og du får som direktør uanede muligheder for at udvikle forståelsen og formidlingen af kulturhistorie i fremtiden.

Den 1. januar 2021 bliver Museet på Koldinghus til Museum Kolding og flytter i den forbindelse fra det tidligere kongeslot til slottets Staldgård. Det nye Museum Kolding fusionerer med Christiansfeld UNESCO verdensarv og det kommende oplevelsescenter på Skamlingsbanken. Museum Kolding vil fortsat være en selvejende institution og et statsanerkendt museum med ansvar for kommunens lokalhistorie og dansk sølv.

En samlende udviklingsprofil
Som direktør har du stærke erfaringer fra kulturområdet, gerne fra en tilsvarende stilling i museumsverdenen. Du har relevant og strategisk ledelseserfaring, stor forretningsforståelse og et kommercielt mindset. Du har mod, idéer og ikke mindst vilje til at udvikle fremtidens kulturhistoriske museum med respekt for kulturarven. Du er som leder tydeligt retningssættende, involverende og dialogorienteret. Du har et stort drive, er en inspirerende formidler og en sublim netværker.

Er du blevet nysgerrig?
Læs mere om Museum Kolding og stillingen i job- og personprofil her, og se videoen (kommer snart). Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Peter Hulweg Christiansen på telefon 4043 3960 eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefon 3141 0582.

Ansøgningsfristen er den 1. november 2020. Søg stillingen via knappen "Send ansøgning".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.