Direktør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer på topchefniveau? Kan du sætte strategisk retning samt udvikle og drive en organisation på et område med stor politisk opmærksomhed? Så er du måske den nye direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering?

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere, de har brug for.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har ansvaret for at understøtte implementeringsindsatsen i kommunerne og følge op på beskæftigelsespolitikken og den sociale sikringspolitik i Danmark, og styrelsen understøtter derved, at reformernes mål bliver nået. Styrelsen udvikler og formidler også ny viden om arbejdsmarkedet, beskæftigelsesindsatsen og den sociale sikringsindsats og varetager borger- og virksomhedsservice bl.a. i form af konkret sagsbehandling. Styrelsen udarbejder herudover i samspil med departementet bidrag til beskæftigelsesministerens politikformulering, ligesom styrelsen udarbejder lovforslag, lov- og regelarbejde mv.

Topledelse af en moderne organisation
Direktøren i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har det overordnede ansvar for styrelsens opgaver og aktiviteter.

Du refererer til departementschefen i Beskæftigelsesministeriet og indgår i ministeriets koncernledelse. Du får det direkte personaleansvar for to vicedirektører og tre arbejdsmarkedsdirektører, og sammen har I ansvaret for at lede ca. 500 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere. Geografisk er styrelsen fordelt på kontorer i Købehavn, Roskilde, Odense, Aalborg og Brønderslev.

Som direktør forventes det, at du:

  • har ledelseserfaring på højt niveau, gerne fra centraladministrationen eller anden politisk ledet organisation
  • er en visionær, anerkendende og motiverende leder, der kan skabe udvikling og resultater
  • kan arbejde strategisk og kan implementere de overordnede mål for styrelsen
  • har stærke kommunikative evner, samarbejdsevner og gennemslagskraft.
Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så idéerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. august 2018.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 (lønramme 40), og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for forhandling af personlige tillæg. Ansættelsen vil ske efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte departementschef Jakob Jensen på tlf.nr. 7220 5015 eller partner Eva Zeuthen Bentsen fra Odgers Berndtson på tlf.nr. 2086 0325.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-chef Rikke Perlman i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5174.

Der indgår test i ansættelsesforløbet.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 1. maj 2018.

Du kan læse mere om os på www.star.dk og www.bm.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Direktør til Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Odgers Berndtson A/S

Gentofte og Gladsaxe kommuner er gået sammen om at stifte et fælles fjernvarmeselskab Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I S. Målet med sammenlægningen er at sikre de nødvendige ressourcer til at yde en mærkbar indsats i relation til kommunale strategi...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Executive Director - Social & Economic Impacts

RAMBØLL DANMARK A/S

This is a unique and exciting opportunity to join Ramboll Management Consulting s executive management team and lead the Global Division Social and Economic Impacts . You will be responsible for 200 consultants across the Nordics, Germany and Belgiu...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Rektor til IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København

København
IT-Universitet i København søger med tiltrædelse den 1. januar 2019 en rektor. IT-Universitetet er en uafhængig uddannelses- og forskningsinstitution dedikeret til den digitale verden. Fra digital innovation og design til computer og data science. U...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Group FP&A Director

CARLSBERG BREWERIES A/S

København
In the Global Finance organization, we attract, develop and retain engaged professionals through challenging assignments in a truly global organization. We strive to create a strong, effective and efficient internal control environment with full tra...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Director - Microsoft Technology Centre

MICROSOFT DANMARK APS

Are you passionate about helping customers on their digital transformation journey by providing a differentiated and impactful experience of the Microsoft Cloud? The Microsoft Technology Center (MTC) is a state-of-the-art environment staffed with a ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018