Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (genopslag)

Vil du være med til at sætte retning for en styrelse med stor samfundsmæssig betydning, og hvor du er med til at sikre fagligt stærke uddannelser til alle? Så kan det være dig, vi søger som ny direktør til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Om jobbet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) løser en række vigtige samfundsopgaver, der tiltrækker sig betydelig politisk opmærksomhed, og som har stor betydning for undervisningssektoren.

STUK arbejder for at understøtte ministeriets overordnede mål om at sikre fagligt stærke uddannelser til alle. På den måde bidrager vi til at løse ministeriets opgaver ved bl.a.:

  • at skabe et stærkt fagligt grundlag for, at regeringen og Folketinget kan træffe beslutninger på børne- og undervisningsområdet på et oplyst grundlag
  • at udvikle ny viden og styrke kvaliteten og det faglige indhold i undervisningen i dagtilbud, skoler og uddannelsesinstitutioner
  • at udvikle og gennemføre prøver, tests og eksamener
  • at udbetale tilskud til driften af uddannelsesinstitutionerne og sikre, at elever får den nødvendige specialpædagogiske støtte.
  • at føre fagligt og økonomisk tilsyn med undervisning og uddannelsesinstitutioner
Som direktør for STUK vil du få hovedansvaret for drift og udvikling på et af statens vigtigste velfærdsområder, med ledelsesansvar for 3 vicedirektører, 12 kontorchefer, 32 teamledere og i alt ca. 480 medarbejdere.

Som medlem af ministeriets koncernledelse og i STUK’s direktion vil du få en væsentlig rolle i ministeriets fremadrettede strategiske arbejde, og være med til at sætte retning for ministeriets overordnede mål og styrelsens arbejde. I Børne- og Undervisningsministeriet arbejder vi tæt sammen, og du vil derfor have daglig dialog med kolleger fra Styrelsen for It og Læring og vores departement.

Om dig
Vi søger en direktør, der:

  • har ledelsesmæssig tyngde og erfaring på strategisk niveau – gerne fra centraladministrationen
  • har en ledelsesstil, som fremmer det bedste i ledere og medarbejdere, og som køber ind på ministeriets ledelsesgrundlag (kan rekvireres)
  • er udviklingsorienteret og lever op til ministeriets værdier om enkelhed, handlekraft, kreativitet og ordentlighed
  • har erfaring inden for drift, styring og tilsyn
  • er løsningsorienteret med stærke kommunikative evner, og formår at skabe holdbare og innovative resultater sammen med mange forskellige interessenter
Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til uddannelsesområdet eller et beslægtet velfærdsområde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Som direktør for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet refererer du til departementschefen. Stillingen er klassificeret i løngruppe 3 (lønramme 39). Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Stillingen som direktør ønskes besat snarest muligt.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet Cecilie Brøkner på telefon 5077 5694 eller departementschef Birgitte Hansen via forkontoret på telefon 3392 5120. Du kan læse mere om både styrelsen og ministeriet på www.stukuvm.dk og www.uvm.dk

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via uvm.dk/job senest den 17. februar 2020. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen. Der vil forekomme test og case i forbindelse med samtalerne.

Da der er tale om et genopslag, vil tidligere indsendte ansøgninger blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.