Direktør til TVIS

TVIS – Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S søger en strategisk og fagligt dygtig direktør, der kan føre selskabet videre ind i en fremtid med stadigt mere effektiv og miljøvenlig produktion og transmission af varme til borgere og virksomheder i Trekantområdet.
 
Organisationen
TVIS er et kommunalt ejet transmissionsselskab, der overvåger og udvikler levering af fjernvarme til ca. 183.000 borgere i Trekantområdet. TVIS gør det muligt at dække lokale varmebehov med lokale ressourcer: overskudsvarmen fra den lokale industri og kraftvarmeværket i Skærbæk. Som grossist opkøber TVIS overskudsvarme og leverer via sit transmissionsnet effektivt og fleksibelt overskudsvarmen til lokale fjernvarmeselskaber.
 
Opgaven
TVIS er et veldrevet selskab med et stærkt fundament for fortsat at sikre stabil, miljøvenlig og prisbillig varme til borgere og virksomheder ind i fremtiden. Med vækst i konkurrerende varmeløsninger og ændrede politiske og teknologiske rammebetingelser på sigt skal TVIS fungere proaktivt i dette terræn. Direktøren skal gå forrest og drive udviklingen i selskabet, samt sikre at kvaliteten og stabiliteten i driften fastholdes.
 
Direktøren skal være i stand til professionelt at indgå i servicering og samspil med selskabets bestyrelse, ejere, leverandører og aftagere. I tæt samarbejde med bestyrelsen skal direktøren sikre selskabets strategiske og teknologiske udvikling, så TVIS forbliver relevant hos leverandører, aftagere og interessenter lokalt, regionalt og nationalt.
 
Personen
Direktøren skal være en strategisk orienteret person, der kan lede en politisk styret organisation, og som fungerer med overblik, initiativ og gennemslagskraft. Der er tale om en person med klar ledelsesmæssig ballast, som omgivelserne har tillid til, og som bestyrelse, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interessenter har lyst til at gå i dialog med.
 
Direktøren kan have ingeniør-/civilingeniør- eller anden relevant akademisk baggrund med tydeligt kvalificerende tekniske, økonomiske og ledelsesmæssige kompetencer og erfaringer. Læs mere i stillings- og personprofilen om forventninger til direktørens kompetencer og kvalifikationer.
 
Yderligere information
Læs mere om selskabet og stillingen på www.tvis.net eller www.muusmann.com.
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til bestyrelsesformand Lars Schmidt, tlf. 20 13 33 25, eller adm. direktør i MUUSMANN, Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27.
 
Ansøgningsfrist: Søndag den 6. maj 2018.
 
Tiltrædelse: 1. august 2018.
 
Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Module Group Owner managing the product life cycle of our offshore WTG platforms

Ørsted A/S

Fredericia
Do you have profound project management skills, and are you passionate about making sustainable energy competitive, taking us to the next level of offshore wind? Join us and become Module Group Owner [MGO] Platform Manager in Wind Turbines Project M...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Direktør - TVIS - Trekantområdets Varmetransmissionsselskab

Kolding Kommune

Kolding
TVIS Trekantområdets VarmetransmissionsselskabI S søger en strategisk og fagligt dygtig direktør, der kan føre selskabet videre ind i en fremtid med stadigt mere effektiv og miljøvenlig produktion og transmission af varme til borgere og virksomheder...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Direktør

pro&co as

Ikast-Brande
Branchemand med stærk lederprofil 3S arbejder for at skabe mest mulig værdi for landmanden. 3S har skabt rammerne kan du udfylde dem, er der nu mulighed for at blive direktør for et hold kompetente og fagligt dygtige medarbejdere i en sund og veldre...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018