Direktør - TVIS - Trekantområdets Varmetransmissionsselskab

TVIS – Trekantområdets VarmetransmissionsselskabI/S – søger en strategisk og fagligt dygtig direktør, der kan føre selskabet videre ind i en fremtid med stadigt mere effektiv og miljøvenlig produktion og transmission af varme til borgere og virksomheder i Trekantområdet.
 
Organisationen 
 
TVIS er et kommunalt ejet transmissionsselskab, der overvåger og udvikler levering af fjernvarme til ca. 183.000 borgere i Trekantområdet. TVIS gør det muligt at dække lokale varmebehov med lokale ressourcer. Som grossist opkøber TVIS varme hos den lokale industri og kraftvarmeværket i Skærbæk og leverer via sit transmissionsnet effektivt og fleksibelt varme til lokale fjernvarmeselskaber.
 
Opgaven
 
TVIS er et veldrevet selskab med et stærkt fundament for fortsat at sikre stabil, miljøvenlig og prisbillig varme til borgere og virksomheder ind i fremtiden. Med vækst i konkurrerende varmeløsninger og ændrede politiske og teknologiske rammebetingelser på sigt skal TVIS fungere proaktivt i dette terræn. Direktøren skal gå forrest og drive udviklingen i selskabet, samt sikre at kvaliteten ogstabiliteten i driften fastholdes.
 
Direktøren skal være i stand til professionelt at indgå i servicering og samspil med selskabets bestyrelse, ejere, leverandører og aftagere. I tæt samarbejde med 
bestyrelsen skal direktøren sikre selskabets strategiskeog teknologiske udvikling, så TVIS forbliver relevant hosleverandører, aftagere og interessenter lokalt, regionalt og nationalt.
 
Personen
 
Direktøren skal være en strategisk orienteret person, der kan lede en politisk styret organisation, og som fungerer med overblik, initiativ og gennemslagskraft. Der er tale om en person med klar ledelsesmæssig ballast, som omgivelserne har tillid til, og som bestyrelse, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interessenter har lyst til at gå i dialog med.
 
Direktøren kan have ingeniør-/civilingeniør- eller anden relevant akademisk baggrund med tydeligt kvalificerende tekniske, økonomiske og ledelsesmæssige kompetencer og erfaringer. Læs mere i stillings- og personprofilen om forventninger til direktørens kompetencer og kvalifikationer.
 
Yderligere information 
 
Læs mere om selskabet og stillingen på www.tvis.net 
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til bestyrelsesformand 
Lars Schmidt, tlf. 20 13 33 25, eller adm. direktør 
i MUUSMANN, Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27. 
 
Ansøgningsfrist: onsdag den 6. maj 2018. 
Tiltrædelse: 1. august 2018. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Direktør til TVIS

TVIS - Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S

TVIS Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I S søger en strategisk og fagligt dygtig direktør, der kan føre selskabet videre ind i en fremtid med stadigt mere effektiv og miljøvenlig produktion og transmission af varme til borgere og virksomhede...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Underdirektør til den kommende Gældsstyrelse - Driftscenter Tønder

SKAT

Tønder
Har du pionerånd, og kan du opbygge, udvikle og drive en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt sammenhold. Kan du sikre stabil drift, effektivitet og kvalitet i den eksisterende sagsbehandling? Og vil du være med til at...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018