Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør - Vest
Vor kunde er en veldrevet og solid virksomhed med årelang erfaring inden for sit virkefelt. Virksomheden driver projekt og serviceforretning på tværs af landet – med særlig vægt på bygge og anlægssektoren. Stærke ledelsesværdier og professionel kundefokus – høj kvalitet, leveringssikkerhed og økonomisk konkurrencedygtighed præger virksomheden.

JOBBESKRIVELSE
Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for virksomhedens fortsatte vækst vest for Storebælt. Du bliver en central profil i den fortsatte udvikling af den samlede virksomhed. Du får et ledelsesansvar for en ambitiøs og velmotiveret ledergruppe og en samlet organisation på mere end 120 medarbejdere – inden for både nye og tilbagevendende projekter og opgaver. Du får det samlede ansvar for en betydelige 3 cifret millionforretning i meget god gænge og med stort potentiale. Du får i den forbindelse og i tæt samarbejde med øvrige kolleger i såvel egen organisation som på hovedkontoret et medarsvar for den eksterne profilering og positionering af virksomheden i markedsområdet.

FAGLIG PROFIL
Du har tung kommerciel leder-/direktørerfaring inden for bygge/anlæg, rådgiverbranchen eller lignende. Du har stor viden og indsigt i de interne og eksterne aktører inden for komplekse projekter/opgaver. Du har strategisk forståelse, er rutineret i eksekvering og ledelsesmæssig håndtering af vækst- og forandringsprojekter – med stort socialt ansvar. Du mestrer at udbygge sammenhængskraften og samspillet på tværs af virksomheden. Du har stor interesse i bæredygtig, energirigtig produktion og leverancer. Du optræder professionel og rutineret i forhandlingssituationer. Du er habil IT bruger og har interesse for digitalisering. Du er forhandlingsvant på engelsk.

PERSONLIG PROFIL
Du er energisk og let at omgås. Du har et ekstrovert DNA, er resultatorienteret, proaktiv og iderig. Du skaber overblik/klarhed – med vægt på såvel forretningsmæssige som menneskelige værdier. Du er robust og standfast – optræder myndig og respektfuld. Du er ordholden, troværdig, punktlig og overholder naturligvis dine aftaler. Du er direkte og kontant – på den gode måde. Du udstråler en naturlig autoritet og har en motiverende/inspirerende facon. Du er en professionel kommunikator – i skrift og tale - og udtrykker dig let og forståeligt. Du udviser begejstring og optræder professionelt som ambassadør for virksomheden. Du har let til smil, bruger humoren i dit motiverende virke og skaber en god stemning omkring dig.

VI TILBYDER
En selvstændig og udfordrende direktørstilling i en velpositioneret og markant virksomhed med stolte traditioner og høje vækstambitioner. Store muligheder for indflydelse på og prægning af virksomhedens strategiske og markedsmæssige udvikling. Uformelt arbejdsmiljø med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone. Arbejdssted: Midtjylland

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår ved denne rekrutteringsopgave. Kunden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her