Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør/Contractor - København

jkOffice er en landsdækkende kontormøbel leverandør med udgangspunkt i CO2 venlige møbler og upcyclede designer kontormøbler. Vi taler ikke om GRØN OMSTILLING. Vi har aldrig været andet. Bæredygtighed er en del af virksomhedens DNA. Vi har gennem de seneste 6 år, etableret os som en markant aktør på det danske marked. Vi oplever høje vækstrater og bruger betydelige ressourcer på at understøtte vores position gennem både de skrevne og digitale medier. Til at varetage og udbygge vores fortsatte vækst, søger vi nu til vores kontor i Glostrup en:

Direktør – Contractor – København

Contractor på Key Accounts – Mulighed for at blive selvstændig

Hvis du brænder for at skabe din egen forretning, og samtidig har lyst til at arbejde tæt sammen med spændende kunder på salgs –og ledelsesniveau, så kunne muligheden som direktør/Contractor med kontrakt hos jkOffice være dit næste karriereskridt.

Forretningsudvikling – Kundefokus – Etablering og udbygning af kundeporteføljen
Du evner at balancere den langsigtede udvikling af kundeporteføljen med mere kortsigtede operationelle mål, samtidig med at du bliver involveret i forskellige tiltag omkring forretningsudvikling. Herigennem opbygger du din egen virksomhed, med udgangspunkt i jkOffice’s position, varer, ydelser og understøttes på alle måder med et bredt team af dygtige medarbejdere.

Som direktør/Contractor er du ansvarlig for den samlede proces fra den indledende kundekontakt over behovsafdækning, tilbudsgivning, forhandling til endelig aftaleindgåelse. Du bliver understøttet af et erfarent team bestående af dygtige og engagerede kompetencer i jkOffice. Dit primære fokus vil være etablering og udbygning af din egen kundeportefølje inden for udvalgte segmenter og brancher. Derudover kommer du til at spille en væsentlig rolle i relation til at videreudvikle vores position primært i Vestdanmark, med udgangspunkt i hovedkontoret i Aarhus.

Du indgår i et professionelt, ambitiøst og kundeorienteret team
Du bliver del af et erfarent og professionelt team, alle med solid erfaring fra møbelbranchen, grøn omstilling og aftaleindgåelse, der gennem de seneste år har evnet at opbygge og fastholde en interessant og stærk kundebase bestående af virksomheder med fokus på den grønne omstilling. Vi tilbyder markedets bedste serviceoplevelse, og hurtigste levering. Dertil udbyder vi unikke og banebrydende korttidsleje løsninger. Vi har ambitiøse vækstplaner, og en meget interessant bestyrelse -og ejerkreds, hvor senest Anders Kirk Johansen er indtrådt.

Baggrund – salg og ledelse – alle brancher
Du har relevant tung erfaring med salg, salgsledelse eller topledelse. Gerne med salg rettet mod HR- funktion, direktion eller ledelsesteams i bredere forstand. Ud over din generelle forretningsforståelse har du erfaring i, eller mod på, at stå i spidsen af din egen virksomhed som forventes at opnå betydelig vækst over en kortere årrække. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og team-orienteret. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, og du motiveres af at være en del af en stærk organisation med en udtalt grad af fleksibilitet.

Personligt ansvar for faglig, forretningsmæssig og social udvikling
Du bliver del at et team, hvor der er fokus på både det langsigtede salg, og de kortere intense sprint for at opbygge kundegrundlaget. Samtidig udvikler vi vores faglige kompetencer og har en spændende hverdag. Jobbet vil være præget af professionel sparring, spændende salgsopgaver, selvstændighed og det bedste arbejdsmiljø i branchen. Engagement, ordentlighed, humor og fokus på kontinuerligt at forbedre os er nøgleord for os.

Kontakt os                                                                   
Hvis du vil vide mere om stillingen og udfordringerne, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Morten Werge Kallmayer på +45 2166 0757 eller Ejer Henrik Sinnbeck på +45 2520 7059.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest.

Send din ansøgning til job@jkoffice.dk, skriv ”Direktør/Contractor” i emnefeltet.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.