Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktoratet for Kriminalforsorgen søger student med interesse for tal og budgetter

Vil du arbejde i en verden tæt på den politiske beslutningsproces, og hvor kvalitet og selvstændighed er i højsædet? Så er du måske den studerende, vi søger i kontoret Koncern Ressourcer. 
 
Om stillingen: 
Direktoratet for Kriminalforsorgen varetager den overordnede strategi, koordinering og økonomistyring af landets fængsler og arresthuse. Koncern Ressourcer står her primært med ansvaret for Kriminalforsorgens budget og belægsplanlægning.  
 
I kontoret er vi sammenlagt 20 medarbejdere, som er placeret på fire teams. Som student kommer du til et team med fire andre medarbejdere, som står for udarbejdelse af finanslovsbidrag, budgetter, økonomistyring og løbende udgiftsopfølgning. I dit daglige arbejde vil du prøve kræfter med opgaver som fuldmægtige også løser. Du vil primært stå med den daglige administration af satspuljen, som er en central del af resocialiseringsindsatsen i Kriminalforsorgens institutioner.  
 
Hvem er du? 

  • Du er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse (f. eks. Økonomi eller Statskundskab)  
  • Du har et stærkt kendskab til Office-pakken og specielt Excel 
  • Du er sproglig stærk
  • Du har en høj grad af selvstændighed og er klar til at tilrettelægge din egen arbejdsdag  
  • Du har kendskab til budget- og udgiftsplanlægning (det er ikke en nødvendighed) 
  • Du har stærke kommunikative evner og klar på at formidle stof på tværs af faggrupper  
  • Du er udadvendt og har godt humør 
Som student i Koncern Ressourcer skal du være klar på en hverdag, hvor du er i høj grad selv er med til at præge dine arbejdsopgaver og er opsøgende i forbindelse med at få nye. Til gengæld får du et arbejde med mange dygtige og søde kollegaer, og hvor din daglige gang bliver med møder på tværs af kontorer i Direktoratet.  
 
Flere oplysninger: 
Vedrørende yderligere spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Thomas Riemenschneider på mailen Thomas.Riemenschneider@kriminalforsorgen.dk eller telefonen 72 55 43 03. 
 
Om jobbet: 
Arbejdstiden er gennemsnitlig på 20 timer om ugen, men vi er yderst fleksible i forbindelse med undervisning og læseferier. Arbejdsstedet er Strandgade 100, 1401 København K.
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere. 
 
Ved en mulig jobsamtale skal du være indforstået med, at der bliver trukket en straffeattest i kriminalregisteret.
 
Ansøgning: 
Ansøgning, CV, oplysning om forudgående erfaring, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale sendes via link.
 
Ansøgningsfristen er den 28. februar. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 10.  
 
Tiltrædelsen af stillingen er snarest muligt. 
 
Kriminalforsorgen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her