Dirigenten med overblikket på byggepladsen!

K.G. Hansen & Sønner er en entreprenørvirksomhed i vækst, der laver alt fra nybyg af store lagerhaller til unikke og komplekse byggerier – altid med høj kvalitet og med et godt samarbejde for øje, hvilket har resulteret i store og faste kunder.

Som projektleder hos K.G. Hansen & Sønner er du ikke bundet af endeløse procedurer, men får lov til at komme ud over stepperne og gøre en forskel i den retning, som du brænder for. Det kan være som overordnet projektleder for alle fag på mellemstore projekter eller som en del af et projektlederteam på større projekter? Valget er dit. Rollen er klar, og udviklingsmulighederne ligger lige for.

Med dig i front på spændende projekter motiverer og engagerer du løbende dygtige kolleger omkring dig til at skabe fantastiske projekter. Du er en succes de første 12 måneder på holdet, når du:


Som den stærke kommunikator du er, sikrer du et godt samarbejde med bygherrer, samarbejdspartnere og andre interessenter gennem den gode dialog og fokus på konstruktive løsninger, så både samarbejdspartnere og kunder vender tilbage igen og igen.
Med din erfaring som projektleder (hvor du har været igennem flere byggerier fra A-Z) leder og gennemfører du 1-2 mellemstore projekter (eller er projektleder på et stort projekt som en del af et team). Med dig ombord sker det selvfølgelig til tiden, med høj kvalitet og en god økonomi.
Med din evne til at sikre fremdrift med alle om bord, tager du selvstændigt ansvar for dine projekter og sikrer ejerskab for projekterne hos alle på byggepladserne, så alle bidrager til at nå godt i mål.
Med dit øje for sikkerhed sikrer og bidrager du til, at sikkerhedsniveauet på projekterne forbliver højt, hvilket er en mærkesag for K.G. Hansen & Sønner.

De spændende muligheder fortsætter, når vi ser frem i 1-2 år frem
I en virksomhed i vækst er der mange muligheder fremadrettet, hvis du selv formår at gribe dem og vise, hvad du kan, og hvad du vil. Én af de muligheder er at blive projektchef, såfremt du har formået at skabe de resultater, der skal til, og du har et mindset, der klinger på ledelse og K.G. Hansen & Sønners værdier.

Er du motiveret af at hente opgaver ind, så kan du også (allerede som projektleder) være opsøgende i dit netværk og derved bidrage til opgavetilstrømningen.

Dit spejlbillede viser…
…en bygningsingeniør eller bygningskonstruktør som ved hvordan man gennemfører et projekt lige fra kalkulation til 5 års gennemgang. Du har praktisk erfaring med det digitale byggeri og formår at bruge det i din projektledelse.

Dit nye hold
K.G. Hansen & Sønner A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1910 i Grindsted, og som i løbet af 100 år har udviklet sig til en større virksomhed med ca. 160 medarbejdere. Kerneområderne er udførelse af alle typer byggeopgaver, oftest i hoved- og totalentrepriser.

K.G. Hansen & Sønner A/S har hovedsæde i Grindsted, og så ser de på at udvide deres markedsområde, blandt andet i retning mod Aarhus.

Faglighed og ordentlighed bliver vægtet højt, og en god omgangstone er essentielt. Derudover har K.G. Hansen & Sønner fokus på at være troværdige og overholde aftaler, man tager ansvar for sit eget, og står på mål for sine opgaver og beslutninger, samt respekterer og hjælper hinanden.

Kribler det i fingrene?
Så glæder vi os til at læse dit CV og en ansøgning, som du kan sende via nedenstående link, hvor du beskriver, hvorfor du er motiveret af netop denne mulighed, og hvad du kan bidrage med til K.G. Hansen & Sønners projekter. 

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Sebastian Kastrup på 78 79 66 11.  

mind varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor CV og ansøgning skal sendes via minds hjemmeside på http://www.mind.as.

Ansøgningsfrist: Snarest – vi afholder løbende samtaler.
Sådan ansøger du


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

BIM, VDC, IKT - du får det til at ske!

mind

Vil du være med til at udvikle og sætte dit tydelige præg på byggebranchen? Det har du mulighed for som Customer Success Engineer hos Sigma Estimates. Sigma skaber banebrydende digitale løsninger inden for kalkulation og 5D BIM VDC software, og har ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Kontaktglad projektleder

SOLCELLEKONSULENTEN ApS

Vi har forrygende travlt og søger nu endnu en medarbejder, så vi kan fastholde vor position, som en af de førende i markedet. Det vi søger, er en medarbejder til at udregne tilbud, på både økonomisiden og på de mere konkrete bygningsmæssige beregnin...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ved du hvorfor kvalitet og sikkerhed i byggeriet er vigtigt?

mind A/S

Du skaber stor værdi for dig selv og for OAS, når du det første år: Naturligt indgår i en positiv dialog med byggeledere og projektledere, så de slet ikke kan undgå at engagere sig i arbejdet med KS. Dit drive og dine tiltag skaber klarhed om værdie...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Levér bygherrerådgivning der sprænger SKALAen!

mind A/S

SKALA har efter 30 år i markedet som arkitekter og bygherrerådgivere truffet en strategisk beslutning om, at satse endnu mere på bygherrerådgivning. Som et afgørende tiltag i denne retning startede Helle Olsen som afdelingsleder for bygherrerådgivni...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Bygningskonstruktør/salg/projektberegning

EXCELLENT SYSTEMS A/S

Medarbejder søges til mindre eksporterende produktionsvirksomhed beliggende på Djursland. Ansøgere med baggrund som bygningskonstruktør, anlægsgartner, tagdækker, tømrer, murer eller andet relevant fra byggebranchen foretrækkes. Du skal forestå salg...