DIS-medarbejder til Kriminalforsorgen Syddanmark

Er du fagligt stærk inden for databeskyttelse og informationssikkerhed – eller har du mod på at lære det?

Så er det måske dig, vi skal have med om bord i Kriminalforsorgen Syddanmark.

Kriminalforsorgen igangsatte i 2019 et ambitiøst program for databeskyttelse og informationssikkerhed, og i den forbindelse blev der ansat DIS-medarbejdere i Kriminalforsorgens fire områder.

Stillingen i Syddanmark er nu ledig, og derfor søger vi til vores områdekontor i Kolding en ny DIS-medarbejder.

Om stillingen:

Stillingerne som DIS-medarbejdere blev som nævnt oprettet i 2019 og er således stadig forholdsvis nye. Du vil derfor få mulighed for selv at præge egne arbejdsopgaver og sætte et væsentligt aftryk i Kriminalforsorgens koncern.

Den fysiske placering vil blive i Områdekontoret i Kolding med reference til DIS-lederen. Sammen arbejder I tæt sammen med den centrale enhed for databeskyttelse og informationssikkerhed i direktoratet i København (CID). Derudover vil du komme til at arbejde sammen med de databeskyttelses- og informationssikkerhedskoordinatorer, som hører til på de enkelte matrikler og med områdets ledere.

For at sikre, at den centrale og den decentrale indsats går hånd i hånd, vil der også være et tæt samarbejde med faste kontaktpersoner (DIS-partnere) i direktoratets databeskyttelses- og informationssikkerhedsenhed.

Dine opgaver:

Som DIS-medarbejder har du den praktiske opgave at

 • drive med databeskyttelses- og informationssikkerhedsarbejdet i overensstemmelse med politikker, retningslinjer, vejledninger m.v. fra direktoratets databeskyttelses- og informationssikkerhedsenhed,
 • formidle og udmønte politikker samt udarbejde områdespecifikke politikker og retningslinjer efter behov,
 • håndtere informationssikkerhedshændelser og –brud,
 • sagsbehandle sager om behandlingsformål og hjemmel, leverandørstyring og databehandleraftaler, og
 • sikre overblik og eksekvering, så vi hurtigt og målrettet arbejder med gældende regelsæt og løbende leverer i forhold til aftalte handleplaner.
Det er dig, der i første instans afgør, om områdets konkrete praksis i forhold til behandling af personoplysninger og informationssikkerhed er compliant med vores politikker, retningslinjer og gældende databeskyttelseslovgivning, og dit arbejde tager udgangspunkt i den behandling af oplysninger, som sker på områdets matrikler.

Dine kvalifikationer:

 • Du skal selvstændigt være i stand til at vurdere compliance og iværksætte nødvendige initiativer i tæt samarbejde med områdets ledelse.
 • Du har god indsigt i og erfaring med databeskyttelse og informationssikkerhed – eller har mod på at lære det.
 • Du har en akademisk baggrund og kan f.eks. være jurist med god teknisk indsigt eller interesse eller anden akademiker med indsigt i databeskyttelse og informationssikkerhed.
Derudover leder vi efter dig, som:

 • Trives med at arbejde selvstændigt med egne opgaver.
 • Er ansvarsbevidst, har gode samarbejdsevner og tager initiativ.
 • Evner at arbejde projektorienteret, dvs. evner løbende at prioritere det mest nødvendige og er hurtig til at ændre fokus, når det er nødvendigt.
 • Arbejder analytisk og struktureret.
 • Er god til at kommunikere med mange forskellige faggrupper.
Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle et eventuelt tillæg afhængigt af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestestedet er beliggende Domhusgade 24, 6000 Kolding.

Ansøgning:

Stillingen søges elektronisk via knappen: ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 2. marts 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10 eller 11. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedlegitimation, f.eks. pas eller kørekort. En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden en eventuel ansættelse skal vi desuden modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere – uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold – til at søge.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte Områdechef for Klientsagsbehandling Susanne Norman Andersen, tlf.: 72 55 55 50.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Konsulent for vækstindsatsen

Haderslev Kommune

Haderslev
Overblik, relationer og politisk forståelse er det dig? Og kan du omsætte, forme og implementere vækst? Så har vi det perfekte job, præget af frihed, indflydelse og tæt samarbejde med topledelse og politikere.Haderslev Kommune vil i de kommende år s...
Indrykket:26. februar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Konsulent for vækstindsatsen

Haderslev Kommune

Haderslev
Overblik, relationer og politisk forståelse er det dig? Og kan du omsætte, forme og implementere vækst? Så har vi det perfekte job, præget af frihed, indflydelse og tæt samarbejde med topledelse og politikere.Haderslev Kommune vil i de kommende år s...
Indrykket:26. februar 2021