Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dishwasher

Dishwasher

We need a dishwasher for 3-4 days a week in India Royale Lyngby, we are a busy Indian restaurant, so you have to be quick and stabil.

Time are 18 clock to 22-23 o clock. It depends on how busy we are.

Please call on 71720258.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329820594Phoenix-256a9ab012018-05-28T00:00:00Dishwasher

Dishwasher

We need a dishwasher for 3-4 days a week in India Royale Lyngby, we are a busy Indian restaurant, so you have to be quick and stabil.

Time are 18 clock to 22-23 o clock. It depends on how busy we are.

Please call on 71720258.

2018-06-30T15:50:36.183 Dishwasher We need a dishwasher for 3-4 days a week in India Royale Lyngby, we are a busy Indian restaurant, so you have to be quick and stabil. Time are 18 clock to 22-23 o clock. It depends on how busy we are. Please call on 71720258.11Jobnet256a9ab0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-23T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3271113India Royale ApS11Lyngby Hovedgade 512800Kongens LyngbyDKDanmark0
ramanraja@hotmail.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent579514JobNet48310961000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=256a9ab0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=256a9ab0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=256a9ab0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=256a9ab0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgØnsker du et spændende job som Opvasker? Hos India Royale ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale913221Opvasker18Hotel og restauration355281208Ramanramanraja@hotmail.dkDKDanmarkDKDanmark329941166OpvaskerRobot Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantine Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-37 timer om ugen Hvem er du: Du er opvasker og har minimum 1 års erfaring fra kantine eller storkøkken Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er mødestabil, loyal, servicemindet, ansvarsbevidst, omstillingsparat, frisk og villig til at yde en ekstra indsats. Du er god til dit arbejde, en god holdspiller, villig til at gøre en forskel og så elsker du nye udfordringer. Du trives i et miljø med fart over feltet og hvor to dage ikke er ens. Straffeattest skal kunne fremvises Have hygiejnebevis Arbejdet udføres i dagtimerne og er primært Mandag til Fredag. Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 7.00 - 15.00 Jobbet varighed er fra 15. januar 2019 frem til 30. juni 2019.Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantine

Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-37 timer om ugen

Hvem er du:

Du er opvasker og har minimum 1 års erfaring fra kantine eller storkøkken

Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er mødestabil, loyal, servicemindet, ansvarsbevidst, omstillingsparat, frisk og villig til at yde en ekstra indsats.

Du er god til dit arbejde, en god holdspiller, villig til at gøre en forskel og så elsker du nye udfordringer. Du trives i et miljø med fart over feltet og hvor to dage ikke er ens.

Straffeattest skal kunne fremvises

Have hygiejnebevis

Arbejdet udføres i dagtimerne og er primært Mandag til Fredag.

Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 7.00 - 15.00

Jobbet varighed er fra 15. januar 2019 frem til 30. juni 2019.

VikarBasen A/SHellerup2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
329964346OpvaskerRobot Vi søger en medarbejder til og varetage opgaver i vores opvask. Vi forventer at du har hygienebevis og erfaring med regnøring og opvask inden for resturant branchen. Vi forventer at du har gåpå mod, er mødestabil, smilende og en god kollega.

Vi søger en medarbejder til og varetage opgaver i vores opvask. 

Vi forventer at du har hygienebevis og erfaring med regnøring og opvask inden for resturant branchen. 

Vi forventer at du har gåpå mod, er mødestabil, smilende og en god kollega. 

MAMA ROSA COPENHAGEN APSKøbenhavn K2019-02-21T00:00:002019-04-18T00:00:00
329959594Chauffør til mødeforplejningRobot Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør. Har du ydermere erfaring som mødeservice-tjener og flair for logistik, så har vi til gengæld et afvekslende job med både tjener- og chauffør-opgaver i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bliver din ny arbejdsplads i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Du er pålidelig, robust og har godt humør Du er typen, som kan lide at tage fat. Du er serviceminded og trives godt blandt andre, også når det går stærkt. Du har erfaring fra et lignede job gerne fra en større kantine. Hvad indebærer sådan et job Du får brug for din robuste fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger og arbejde selvstændigt, når der er brug for det. Du får en fast stilling på fuld tid, mandag til fredag fra kl. 7.00 - 14.54 - overarbejde kan forekomme, så din fleksibilitet værdsættes Glæd dig til et job, hvor du får mødeservice- tjeneropgaver og udbringning i bil, procedure-orienteret klargøring, fx pakke vogne til vores møder, transportere disse rundt i huset samt kørsel ud af huset. Du skal hjælpe til med andre opgaver i driften fx lagerarbejde, udpakning og påfyldning af varer, assistere med rengøring og opvask og andre forefaldende opgaver i køkkenet Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen Kort og godt om dig og dit nye job Du forstår og taler dansk og kan du også engelsk er dette en fordel, idet der er mange nationaliteter i huset Du har erfaring fra servicebranchen som fx servicemedarbejder, mødetjener eller chauffør Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt Du er præsentabel, serviceminded og glad og sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse hver dag Du har et godt overblik, er struktureret og kan planlægge din arbejdsdag og den daglige kørsel Du er yderst omstillingsparat, da ikke 2 dage er ens Du vil gerne være en del af et større team, men kan også arbejde selvstændigt Du har kørekort Sådan er din nye arbejdsplads Du får 22 servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd og så elsker vi at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 600 gæster en god oplevelse. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigts muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør. Har du ydermere erfaring som mødeservice-tjener og flair for logistik, så har vi til gengæld et afvekslende job med både tjener- og chauffør-opgaver i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bliver din ny arbejdsplads i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du er pålidelig, robust og har godt humør

Du er typen, som kan lide at tage fat. Du er serviceminded og trives godt blandt andre, også når det går stærkt. Du har erfaring fra et lignede job – gerne fra en større kantine.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får brug for din robuste fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger – og arbejde selvstændigt, når der er brug for det.

 • Du får en fast stilling på fuld tid, mandag til fredag fra kl. 7.00 - 14.54 - overarbejde kan forekomme, så din fleksibilitet værdsættes
 • Glæd dig til et job, hvor du får mødeservice-/tjeneropgaver og udbringning i bil, procedure-orienteret klargøring, fx pakke vogne til vores møder, transportere disse rundt i huset samt kørsel ud af huset. Du skal hjælpe til med andre opgaver i driften fx lagerarbejde, udpakning og påfyldning af varer, assistere med rengøring og opvask og andre forefaldende opgaver i køkkenet
 • Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen

Kort og godt om dig og dit nye job

 • Du forstår og taler dansk og kan du også engelsk er dette en fordel, idet der er mange nationaliteter i huset
 • Du har erfaring fra servicebranchen som fx servicemedarbejder, mødetjener eller chauffør
 • Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt
 • Du er præsentabel, serviceminded og glad og sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse hver dag
 • Du har et godt overblik, er struktureret og kan planlægge din arbejdsdag og den daglige kørsel
 • Du er yderst omstillingsparat, da ikke 2 dage er ens
 • Du vil gerne være en del af et større team, men kan også arbejde selvstændigt
 • Du har kørekort

Sådan er din nye arbejdsplads

Du får 22 servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd og så elsker vi at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 600 gæster en god oplevelse.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigts muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-02-12T00:00:002019-04-09T00:00:00
329954872Restaurant Flammen Glostrup søger opvaskereRobot Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi friske opvaskere, der vil være med til at sikre gode gæsteoplevelser. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi lægger vægt på følgende ved ansættelse: At du har afsluttet 9. klasse. At du er en positiv, udadvendt og smilende person At du kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt At du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer At du kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Vi kalder til samtale løbende, så send os din ansøgning via linket på vores hjemmeside allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi friske opvaskere, der vil være med til at sikre gode gæsteoplevelser. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

 

Vi lægger vægt på følgende ved ansættelse:

 • At du har afsluttet 9. klasse.
 • At du er en positiv, udadvendt og smilende person
 • At du kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • At du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • At du kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Vi kalder til samtale løbende, så send os din ansøgning via linket på vores hjemmeside allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

 

Restaurant Flammen Glostrup ApSGlostrup2019-02-05T00:00:002019-02-24T00:00:00
329942753Kitchen HelperRobot Indian restaurant kitchen Helper Tandoor - Immediate requirement If you are looking for a job, we have openings available in our Søborg restaurant. Experience Required. Send your detailed Resume.

Indian restaurant kitchen Helper & Tandoor - Immediate requirement If you are looking for a job, we have openings available in our Søborg restaurant.

Experience Required. Send your detailed Resume.

India Royale ApSKgs. Lyngby2019-01-15T00:00:002019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Opvasker

VikarBasen A/S

Hellerup
Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantine Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-37 timer om ugen Hvem er du: Du er opvasker og har minimum 1 års erfaring fra kantine eller storkøkken Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er m...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Opvasker

MAMA ROSA COPENHAGEN APS

København K
Vi søger en medarbejder til og varetage opgaver i vores opvask. Vi forventer at du har hygienebevis og erfaring med regnøring og opvask inden for resturant branchen. Vi forventer at du har gåpå mod, er mødestabil, smilende og en god kollega.
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:18. april 2019

Chauffør til mødeforplejning

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør. Har du ydermere erfaring som mødeservice-tjener og flair for logistik, så har vi til gengæld et afvekslende job med både tjener- og chauffø...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019

Restaurant Flammen Glostrup søger opvaskere

Restaurant Flammen Glostrup ApS

Glostrup
Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi friske opvaskere, der vil være med til at sikre gode gæsteoplevelser. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi lægger vægt på f...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Kitchen Helper

India Royale ApS

Kgs. Lyngby
Indian restaurant kitchen Helper Tandoor - Immediate requirement If you are looking for a job, we have openings available in our Søborg restaurant. Experience Required. Send your detailed Resume.
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019