Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dishwasher jobs

We are looking for a permanent dishwasher workers. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.we expect our employees to be positive and dedicated to their duties and responsibilities.

Would you like to be a part of our organisation?

Please send your application to the following email address.-

Info@khrs.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329821068Phoenix-1d04f5d412018-05-29T00:00:00Dishwasher jobs

We are looking for a permanent dishwasher workers. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.we expect our employees to be positive and dedicated to their duties and responsibilities.

Would you like to be a part of our organisation?

Please send your application to the following email address.-

Info@khrs.dk

2018-07-25T00:50:18.107 We are looking for a permanent dishwasher workers. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.we expect our employees to be positive and dedicated to their duties and responsibilities. Would you like to be a part of our organisation? Please send your application to the following email address.- Info@khrs.dk11Jobnet1d04f5d4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-24T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3271739KHRS ApS11Vibevej 202400København NVDKDanmark0
Info@khrs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent580074JobNet48313861000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d04f5d4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d04f5d4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d04f5d4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d04f5d4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale913221Opvasker18Hotel og restauration355287584Dejana SimicInfo@khrs.dkDKDanmarkDKDanmark329964346OpvaskerRobot Vi søger en medarbejder til og varetage opgaver i vores opvask. Vi forventer at du har hygienebevis og erfaring med regnøring og opvask inden for resturant branchen. Vi forventer at du har gåpå mod, er mødestabil, smilende og en god kollega.

Vi søger en medarbejder til og varetage opgaver i vores opvask. 

Vi forventer at du har hygienebevis og erfaring med regnøring og opvask inden for resturant branchen. 

Vi forventer at du har gåpå mod, er mødestabil, smilende og en god kollega. 

MAMA ROSA COPENHAGEN APSKøbenhavn K2019-02-21T00:00:002019-04-18T00:00:00
329964152Ambitiøs, ansvarsfuld og madglad kostfaglig eneansvarlig til Børnehuset GAIA på Amager, 37 timer ugentligtBasic Genopslag Vi har 123 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Vi er ca. 50 medarbejdere, der skal have et pædagogisk måltid sammen med børnene. Du vil få ansvaret for køkkenet og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Børnehuset GAIA. Du skal sikre, at der hver dag serveres sunde og velsmagende måltider, som børn og voksne ser frem til. Du kommer til at stå for den daglige drift af køkkenet sammen med de øvrige medarbejdere i køkkenet og med ledelsen af børnehuset. Udover dig er der ansat en køkkenassistent og en køkkenmedhjælper. I fællesskab skal I være med til at udvikle børnenes madmod. Vi har et køkkenudvalg, der består af pædagogiske medarbejdere, ledelsen og køkkenmedarbejderen. Stillingen ønskes besat fra den 1. april eller snarest muligt derefter. Dine primære opgaver vil være Planlægning af madplan i dialog med det pædagogiske personale og ledelsen Den daglige produktion af mad lavet fra bunden med høj grad af økologiske produkter og råvarer Sund og velsmagende mad, der følger sæsonerne Løbende holde dig opdateret om ny viden, anbefalinger og krav indenfor området At arbejde ud fra Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund kost til børn i daginstitutioner Bestille og godkende indkøb af madvarer via den digitale indkøbsplatform Kvantum Styre og overholde køkkenets økonomi og budget Skabe spændende, varieret og indbydende madoplevelser, der repræsenterer årstiderne Udarbejde og vedligeholde egenkontrol Samarbejde med kolleger og ledelse i et tillidsfuldt og ligeværdigt arbejdsfællesskab. Din profil Du har en relevant gastronomisk uddannelse, og du har erfaring med at lave mad til små børn i daginstitutionsregi Du har bred viden om den ernæringsrigtige mad, som er med til at sikre børnenes sundhed, samt forme og stimulere børnenes smagspræferencer og madoplevelser Du skal både kunne arbejde selvstændigt og sammen med andre Du arbejder struktureret, har overblik og ordenssans og kan håndtere pressede situationer Du kan lide at være omgivet af børn, kolleger og nysgerrige spørgsmål Du har solide gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt. Yderligere oplysninger om Børnehuset GAIA kan findes på vores hjemmeside eller ved at kontakte pædagogisk leder Christine Moefelt på 4043 9653. Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattest og tages referencer. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 8. marts 2019
Genopslag
 
Vi har 123 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Vi er ca. 50 medarbejdere, der skal have et pædagogisk måltid sammen med børnene. Du vil få ansvaret for køkkenet og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Børnehuset GAIA. Du skal sikre, at der hver dag serveres sunde og velsmagende måltider, som børn og voksne ser frem til.
 
Du kommer til at stå for den daglige drift af køkkenet sammen med de øvrige medarbejdere i køkkenet og med ledelsen af børnehuset. Udover dig er der ansat en køkkenassistent og en køkkenmedhjælper. I fællesskab skal I være med til at udvikle børnenes madmod. Vi har et køkkenudvalg, der består af pædagogiske medarbejdere, ledelsen og køkkenmedarbejderen.  
 
Stillingen ønskes besat fra den 1. april eller snarest muligt derefter.  
 
Dine primære opgaver vil være
 • Planlægning af madplan i dialog med det pædagogiske personale og ledelsen  
 • Den daglige produktion af mad lavet fra bunden med høj grad af økologiske produkter og råvarer  
 • Sund og velsmagende mad, der følger sæsonerne  
 • Løbende holde dig opdateret om ny viden, anbefalinger og krav indenfor området  
 • At arbejde ud fra Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund kost til børn i daginstitutioner  
 • Bestille og godkende indkøb af madvarer via den digitale indkøbsplatform Kvantum  
 • Styre og overholde køkkenets økonomi og budget  
 • Skabe spændende, varieret og indbydende madoplevelser, der repræsenterer årstiderne  
 • Udarbejde og vedligeholde egenkontrol  
 • Samarbejde med kolleger og ledelse i et tillidsfuldt og ligeværdigt arbejdsfællesskab.
Din profil  
 • Du har en relevant gastronomisk uddannelse, og du har erfaring med at lave mad til små børn i daginstitutionsregi  
 • Du har bred viden om den ernæringsrigtige mad, som er med til at sikre børnenes sundhed, samt forme og stimulere børnenes smagspræferencer og madoplevelser  
 • Du skal både kunne arbejde selvstændigt og sammen med andre  
 • Du arbejder struktureret, har overblik og ordenssans og kan håndtere pressede situationer  
 • Du kan lide at være omgivet af børn, kolleger og nysgerrige spørgsmål  
 • Du har solide gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt.
Yderligere oplysninger om Børnehuset GAIA kan findes på vores hjemmeside eller ved at kontakte pædagogisk leder Christine Moefelt på 4043 9653.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattest og tages referencer.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 8. marts 2019
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngBørnehuset GAIAKøbenhavn S2019-02-21T14:02:09.4532019-03-08T00:00:00
329960784Gastrotrucker søges til charmerende food trucks!Robot Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket. Dine praktiske opgaver vil være: Varetage produktion anretning af mad Betjene og være ansvarlig for kasse, egenkontrol mm. Rengøre og klargøre vores food trucks Vi forventer at du: er smilende og udadvendt så vores gæster får en god oplevelse. kan holde hovedet koldt og være positiv når der er travlt. kan arbejde mange timer, både hverdage, men også i weekenden specielt i sommerhalvåret. Erfaring fra caf - eller restaurationsbranchen er et plus. Du vil blive en del af et ungt, lille og dedikeret team, som vil servere mad til diverse arrangementer, events og festivaler fra en charmerende food truck. Interesseret? Hvis stillingen har fanget din interesse, så send os din ansøgning og CV til Daniel Lauridsen med emnet Gastrotrucker på daniel@gastrotrucken.dk Ansøgningsfristen er d. 1. april 2019. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket.

 

Dine praktiske opgaver vil være:

 • Varetage produktion/anretning af mad
 • Betjene og være ansvarlig for kasse, egenkontrol mm.
 • Rengøre og klargøre vores food trucks

 

Vi forventer at du:

 • er smilende og udadvendt – så vores gæster får en god oplevelse.
 • kan holde hovedet koldt og være positiv når der er travlt.
 • kan arbejde mange timer, både hverdage, men også i weekenden – specielt i sommerhalvåret.

 

Erfaring fra café- eller restaurationsbranchen er et plus.

 

Du vil blive en del af et ungt, lille og dedikeret team, som vil servere mad til diverse arrangementer, events og festivaler fra en charmerende food truck.

 

Interesseret?

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send os din ansøgning og CV til Daniel Lauridsen med emnet "Gastrotrucker" på daniel@gastrotrucken.dk

Ansøgningsfristen er d. 1. april 2019. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

 

Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Gastrotrucken ApSNordhavn2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
329954872Restaurant Flammen Glostrup søger opvaskereRobot Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi friske opvaskere, der vil være med til at sikre gode gæsteoplevelser. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi lægger vægt på følgende ved ansættelse: At du har afsluttet 9. klasse. At du er en positiv, udadvendt og smilende person At du kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt At du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer At du kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Vi kalder til samtale løbende, så send os din ansøgning via linket på vores hjemmeside allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi friske opvaskere, der vil være med til at sikre gode gæsteoplevelser. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

 

Vi lægger vægt på følgende ved ansættelse:

 • At du har afsluttet 9. klasse.
 • At du er en positiv, udadvendt og smilende person
 • At du kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • At du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • At du kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Vi kalder til samtale løbende, så send os din ansøgning via linket på vores hjemmeside allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

 

Restaurant Flammen Glostrup ApSGlostrup2019-02-05T00:00:002019-02-24T00:00:00
329949735Danske Rederier i København-KøkkenmedhjælperRobot Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper for Danske Rederier, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er deltid og aftales nærmere ved en samtale, men vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8-14. Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse. Arbejdsopgaver vil være: Primær opvask Lettere rengøring, fx flytte tallerkner ud til opvasken, tørre borde og overflader af og lign. Lettere madlavning, fx skære og snitte grøntsager. Du skal være: Motiveret for at arbejde i køkken Udadvendt, selvstændig og stabil Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være god til at lytte Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen som medarbejder hos Danske Rederier, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Danske Rederier og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper for Danske Rederier, så er det måske lige dig vi har brug for.

Arbejdstiden er deltid og aftales nærmere ved en samtale, men vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8-14.

Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse.

 

Arbejdsopgaver vil være:

 • Primær opvask
 • Lettere rengøring, fx flytte tallerkner ud til opvasken, tørre borde og overflader af og lign.
 • Lettere madlavning, fx skære og snitte grøntsager.

 

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i køkken
 • Udadvendt, selvstændig og stabil
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være god til at lytte
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen som medarbejder hos Danske Rederier, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Danske Rederier og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobKøbenhavn K2019-02-11T00:00:002019-03-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Opvasker

MAMA ROSA COPENHAGEN APS

København K
Vi søger en medarbejder til og varetage opgaver i vores opvask. Vi forventer at du har hygienebevis og erfaring med regnøring og opvask inden for resturant branchen. Vi forventer at du har gåpå mod, er mødestabil, smilende og en god kollega.
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:18. april 2019

Ambitiøs, ansvarsfuld og madglad kostfaglig eneansvarlig til Børnehuset GAIA på Amager, 37 timer ugentligt

Børnehuset GAIA

København S
Genopslag Vi har 123 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Vi er ca. 50 medarbejdere, der skal have et pædagogisk måltid sammen med børnene. Du vil få ansvaret for køkkene...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Gastrotrucker søges til charmerende food trucks!

Gastrotrucken ApS

Nordhavn
Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket. Dine praktiske opga...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Restaurant Flammen Glostrup søger opvaskere

Restaurant Flammen Glostrup ApS

Glostrup
Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi friske opvaskere, der vil være med til at sikre gode gæsteoplevelser. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi lægger vægt på f...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Danske Rederier i København-Køkkenmedhjælper

KLAPjob

København K
Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper for Danske Rederier, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er deltid og aftales nærmere ved en samtale, men vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8-14. Finder du jobbet interessant og spæn...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019