Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Disponent til Indkøbsafdelingen

Er du analytisk anlagt med en udpræget talforståelse, og bidrager du samtidig med højt humør og et skarpt øje for optimeringer? Så har vi en attraktiv disponent stilling til dig.

Du får en spændende rolle i virksomheden som disponent i indkøbsafdelingen hos HT Bendix, hvor du vil få gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du vil efter en grundig oplæring i afdelingen, få eget ansvar for disponering og opfølgning på en række tildelte leverandører, og du vil få stor indflydelse på eget ansvarsområde. Du tager del i ansvaret for styringen omkring pakning af beslagsposer, ligesom du vil være i løbende dialog med sælgerne om kundernes behov i de kommende perioder. På leverandørsiden kommer du til at arbejde i et internationalt miljø med daglig kontakt til leverandører i Fjernøsten og Europa.

Din baggrund til jobbet vil være erfaring fra lignende disponent rolle, gerne med en uddannelsesmæssig baggrund indendfor logistik, indkøb eller lignende. Som person arbejder du struktureret, konsekvent, disciplineret og ansvarsbevidst, og du har stærk forståelse for tal. Du forstår at arbejde selvstændigt, men du mestrer samtidig det gode samarbejde på tværs af organisationen, ligesom du er god til at tage initiativ, søge sparring og prioritere dine opgaver. Som person er du selvstændig og forandringsparat med lysten og evnen til at optimere på processer. Du har en kommerciel tankegang, og du løser din opgave i værdikæden med en målrettet indsats for både afdelingens og firmaets resultat. Du er dygtig til IT og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Hos HT BENDIX A/S får du stor indflydelse på din egen hverdag og et varierende job, hvor du bliver en del af et velfungerende team af erfarne og engagerede kolleger. Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor respekt og forståelse for dine kolleger og virksomheden er en naturlig del af hverdagen. HT BENDIX A/S er en dynamisk handelsvirksomhed, med en uformel organisation og en humørfyldt omgangstone.

HT BENDIX A/S forhandler beslag og andet tilbehør til møbel- og køkkenindustrien. Virksomheden beskæftiger sig udelukkende med salg til professionelle og deres produktprogram som indeholder mere end 10.000 varenumre, omfatter bl.a. greb, hængsler, skruer, hjul, skuffeudtræk, bordben, trådvarer og meget andet. De er kendt for en høj service og god rådgivning og alle opgaver løses ud fra devisen ”Sammen finder vi altid en løsning”. Se mere på www.ht-bendix.dk.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Vi starter behandling af ansøgningerne i januar - og ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.