Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

District Group Fitness Supporter

Har du en interesse for Group Fitness og kan du arbejde struktureret og fokuseret? Så er det måske dig vi leder efter til rollen som District Group Fitness Supporter.

Formål

Formålet med stillingen er at sikre en stabil drift i gældende holdplaner i hele distriktet samt eventuelle omkringliggende distrikter, dette for at sikre den gode medlemsoplevelse. Som District Group Fitness Supporter er du tilknyttet centrene i distriktet jf. ansættelseskontrakten med reference til distriktets respektive District Manager.

Ansvarsområder

Det er medarbejderens ansvar

 • at sikre en god medlemsoplevelse via en stabil drift af holdplanerne
 • at holde et overblik over distriktets Group Instructors, herunder bl.a. kompetencer, tilrådighed og fleksibilitet
 • at sikre fuld bemanding af holdplanerne, der skal bemandes af uddannede Group Fitness Instructors
 • Arbejdsopgaver

 • Direkte dialog og koordinering med distriktets Group Fitness Instructors og District Manager vedrørende varetagelse af de enkelte hold på holdplanerne
 • Oprettelse af hold- og vagtplansskabeloner i systemerne samt løbende vedligeholdelse af disse ved f.eks. tilføjelse, ændring eller aflysning af hold (i samarbejde med Group Fitness Specialist)
 • Rettidig håndtering og inddækning af sygemeldinger fra Group Fitness Instructors
 • Registrering og indrapportering til District Manager/HQ i tilfælde af mangel på Group Fitness Instructors og/eller kompetencer for at kunne besætte de gældende holdplaner
 • Sikre Group Fitness Instructors til distriktets hold via tæt sparring med District Manager, Group Fitness Specialists og Talent Attraction på HQ
 • Bidrage med lokalviden til Group Fitness Specialists
 • Vedligehold af oplysninger, der vedrører Group Fitness Instructors og holdplanerne i diverse systemer
 • Samarbejdsrelationer

  District Group Fitness Supporteren arbejder i det daglige 100% koordineret med den respektive District Manager. Dertil kommer et løbende samarbejde med distriktets Group Fitness Instructors samt en tæt dialog med Group Fitness Specialist teamet på HQ. 

  Forventninger til medarbejderen

  En District Group Fitness Supporter kendetegnes som en struktureret og selvstændig profil, som evner at holde fokus på en prioriteret opgaveliste. Qua medarbejderens grundlæggende behov for koordinering af aftaler med mange andre forventes det, at medarbejderen er stærk i relationen med kollegerne lokalt i distriktet og i samarbejdet med HQ. Medarbejderen har passion for Group Fitness og er proaktiv og holder sit kendskab til Fitness Worlds holdkoncepter opdateret.


  Ansættelsesforhold

  Du vil være tilknyttet distrikt 27 som råder over vores centre i henholdsvis Fredericia, Middelfart og Assens. Det vil derfor være en fordel hvis du selv bor i området.

  Der er tale om en deltidsstilling på 8 timer/ugen.


  Ansøgning

  Så tænker du, at du har hvad der skal til? Har du lyst til at blive en del af verdens 5. største fitnesskæde? Så send din ansøgning samt CV i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.   Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

  Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

  Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.