District Manager

Er du klar til at få salgsansvaret for din egen produktkategori til professionelle tagdækkere i hele Jylland? Og vil du arbejde i en konkurrencepræget industri, hvor du repræsenterer verdens førende stenuldsisolering.

Hvem er vi

Du bliver en del af ROCKWOOL Danmarks salgsafdeling sammen med i alt 10 dygtige district managere, som hver især har ansvar for eget område, produktkategori og kundegrupper. Da vi arbejder forskellige steder i landet, ser vi primært hinanden til månedlige eller kvartalsvise møder. Men selvom du ikke ser dine kolleger så ofte i hverdagen, kan du altid række ud til dem, hvis du har brug for hjælp eller sparring. 

Du får ansvaret for salg af vores isolering til flade tage, og du har masser af god produktviden at hente i din kollega, som står for salget af samme produktkategori til kunder på Fyn og Sjælland.

Det her er din rolle

Du planlægger selv dine dage, og det bliver dit ansvar at:

 • række ud til nye og eksisterende kunder, som primært består af professionelle tagdækkere
 • lave tilbud til projekter i tæt samarbejde med beregningsafdelingen
 • sparre med specialister i Teknisk Service, når du har brug for at få besvaret de komplekse tekniske spørgsmål
 • følge op på projekter, når du besøger byggepladser.
   
 • Der vil være mange ting, som du først skal lære, og du vil både blive lært op i vores produkter, kunder og arbejdsgange. Din største udfordring i denne stilling bliver at balancere mange sideløbende projekter i forskellige størrelser og varighed.

  Hvad du tilbyder

 • Vi er ikke fastsatte på din uddannelsesbaggrund, men du har enten teknisk erfaring eller lysten til at lære alt om isolering til flade tage.
 • Du har erfaring i teknisk salg til byggebranchen.
 • Du har et godt netværk i tagdækkerbranchen.
 • Du bliver meget motiveret af at arbejde i et yderst konkurrencepræget miljø.
 • Hvad vi tilbyder

  Vi tilbyder en kombination af fast løn, provision for dine salg og bonusser. Du får alle relevante værktøjer stillet til rådighed – fuldt udstyret hjemmekontor, firmabil, telefon m.v. Og i denne stilling får du de bedste muligheder for at skabe flotte resultater.

  ”For den rette person er det både sjovt og spændende at arbejde i vores branche. Du får dit salgstalent sat på prøve, men samtidig kan du gå ind til ethvert salgsmøde og vide, at du repræsenterer verdens førende brandsikre isoleringsprodukter,” fortæller sales manager Eilif Jensen.

  Er du interesseret?

  Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Henningsen, 22740856.

  Send din ansøgning og CV via dette link - - senest d. 28.02.2021 og gerne allerede i dag.

  Apply


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.