Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Distrikt Hedegården søger tilkaldevikarer

Vi søger tilkaldevikarer til afløsning ved ferie og sygdom samt evt. mulighed for enkelte faste timer i perioder.

Som medarbejder i Distrikt Hedegården har man et stort ansvar for at være opsøgende på informationer, og man skal evne at videreformidle til kollegaer. Man skal kunne arbejde selvstændigt men selvfølgelig i tæt samarbejde med kollegaer. Vi vægter, at vores medarbejdere har forståelse for forskellighed, er imødekommende og fleksible, så vi får skabt de bedst mulige rammer for børnene og deres familier.

Vi har brug for flere engagerede, positive og anerkendende tilkaldevikarer, der brænder for, og kan se mulighederne i at arbejde med børn i alderen 0-5 år. Vi forventer desuden, at:

  • Du kan arbejde ud fra en struktureret hverdag
  • Du er nysgerrig på pædagogik og vil suge til dig
  • Du har overblik og kan bevare roen - også når det er hektisk
  • Du kan fordybe dig og holde fokus
  • Du er fleksibel og stabil
  • Du har lyst til læring og udvikling.
Ansættelse som tilkaldevikar fordrer, at du er fleksibel og indstillet på at blive rokeret mellem stuer og teams, når behovet opstår.

OM DISTRIKTET
Brænder du for at arbejde med 0-5 årige børn sammen med gode kollegaer i et godt og udviklende arbejdsmiljø, så kom til Distrikt Hedegården. Distriktet består af 4 børnehuse, der hver har deres særpræg og fordeling af børnegrupper. Vi oplever, at det er en styrke at være et fælles distrikt med ca. 70 medarbejdere og fælles ledelse. Vi holder kurser på tværs, fælles personalemøder, sociale arrangementer m.m., hvor der er fokus på udvikling og faglighed, men også mulighed for at hygge sig og mødes med kollegaer, man ikke ser til daglig.

Vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder trives, og vi arbejder aktivt for et godt arbejdsklima, hvor respekt, tillid, retfærdighed, samhørighed, engagement, rummelighed og fleksibilitet fylder meget.

Vores børnehuse er beliggende i Ballerup, tæt på bymidten, med bus lige til døren. Vores børne- og forældregrupper afspejler området vi bor i - med mangfoldigheden som største fællesnævner. Vi spænder vidt både alders- og erfaringsmæssigt, hvilket giver en god dynamik.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes referencer og børneattester på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere oplysninger kontakt pædagogisk leder Marianne Bille på telefon 4477 1909. 

ANSØGNINGSFRIST: 15. JANUAR 2021.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.