Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Distriktleder til Akut- og Rehabiliteringsafdelingen, Syddjurs Kommune

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi tør tænke nyt, og hvor vi brænder for, at vi kan levere kompleks sygepleje og genoptræning af høj kvalitet til borgerne? Vil du være en del af et dynamisk ledelsesteam og være med til at skabe resultater og sætte retning i samarbejde med engagerede og fagligt stærke medarbejdere? Har du drivkraft og kan du stå i spidsen for den daglige drift og koordinering, mens du understøtter det tværgående samarbejde både internt og eksternt?

Har du fokus på udvikling af faglighed? Er du inddragende og anerkendende, og prioriterer du det gode motiverende arbejdsmiljø højt?

Så mangler vi dig!

Akut-og Rehabiliteringsafdelingen i Tirstrup søger en distriktsleder pr.1. 11.2020.
Rehabiliteringsafdelingen består af 24 midlertidige døgnpladser og 4 akutpladser. Borgerne, som modtages på afdelingen, kommer primært fra sygehusene med ustabile og komplekse sygdoms-forløb eller med behov for specialiseret sygeplejefaglig behandling og genoptræning på forskellige diagnose grupper.

Som distriktsleder på Rehabiliteringsafdelingen får du ansvaret for ca. 42 medarbejdere bestående af sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter/hjælpere, samt rengøringsassistenter. Afdelingen uddanner også sygeplejestuderende på 6. semester, samt social- og sundhedsassistenter. Der er tale om en personalegruppe, som arbejder i alle vagtlag. Derudover er der i afdelingen ansat 24 medarbejdere bestående af ergo-og fysioterapeuter, talepædagoger, samt administrativt personale. Det administrative personale understøtter den daglige drift, vagtplanlægning og andre administrative opgaver, så der er tid til personaleledelse, faglig ledelse og udviklingsopgaver.

Du får reference til områdelederen på Rehabiliteringsafdelingen, og kommer til at indgå i et tæt samarbejde om afdelingens drift, retning og udvikling, hvor du sammen med den øvrige ledelse også skal sikre deltagelse og ansvar for tværgående projekter og indsatser. Du kommer derfor også til at spille en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens Sundhed og Omsorg, hvor vi hele tiden udvikler på vores indsatser og samarbejdet internt og eksternt for at opnå en stærk og koordineret indsats for borgeren.

Som følge af udviklingen af det nære sundhedsvæsen er der kommet nye og mere komplekse opgaver ind i afdelingens opgaveportefølje. Den demografiske udvikling, udviklingen i danskernes sygdomsbillede og udviklingen i det regionale sundhedsvæsen bidrager alle til den nye opgave-portefølje. For at kunne imødekomme udviklingen af det nære sundhedsvæsen, står Sundhed og Omsorgsområdet overfor at skulle genbesøge den fælles kerneopgave for området, og dermed skal der ledelsesmæssigt også sættes fokus på missionen og vision for afdelingen.

Du skal som leder være med til at sikre, at specialiseringen går hånd i hånd med udviklingen af stærke og nære sundhedstilbud til de borgere, der med fordel kan behandles i et trygt miljø på kommunens akutpladser og midlertidige døgnpladser. Ligeledes får du en vigtig rolle i at bidrage til det øgede fokus på, at afdelingen er i stand til at handle akut og forebygge unødvendige indlæggelser og genindlæggelser.

Rehabiliteringsafdelingens ønske er at kunne imødekomme borgernes behov for tværfaglig og evidensbaseret behandling, pleje, omsorg, genoptræning og rehabilitering gennem trygge borgerforløb, der bygger på høj faglig kvalitet, respekt, ansvarlighed, engagement og borger-inddragelse. Vores største ambition er, at den enkelte borger understøttes i at udnytte egne ressourcer bedst muligt, så borgeren igen kan mestre hverdagslivet i størst mulig grad. Borgeren og dennes behov sættes derved i centrum for vores arbejde, og vi retter al vores ekspertise og tværfaglig ind i det fokus. Denne lederstilling kalder derfor på et fokus rettet mod det rette tilbud til rette tid - også der, hvor det inddrager andre kommunale enheder.

Du skal altså derfor befinde dig godt i krydsfeltet mellem gode helhedsorienterede borgerløsninger, udvikling og ansvarlig økonomistyring.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv og spændende arbejdsplads, hvor vi skaber resultater via en fælles motivation, engagement, professionalisme og udvikling.
 • Et godt arbejdsmiljø, der bygger på dialog, teamarbejde, god omgangstone, humor og tryghed.
 • Engagerede medarbejdere med en høj faglighed, som de deler på tværs af faggrupper.
 • Et arbejdsfelt, hvor udvikling og forandring er kodeordet.
 • Et lederjob, hvor du er med til at udvikle og gennemføre god ledelse i Syddjurs kommune.
 • En udviklende lederstilling i krydsfeltet mellem service, effektiviseringer, værdier og lovgivning.
 • En stilling i en kommune, der søger at møde økonomiske og demografiske udfordringer med rehabilitering, udvikling og nytænkning.
Vi er på udkig
…efter en dygtig leder, der er bevidst om en udviklingsorienteret styring, som kobles med hensynet til en omkostningseffektiv prioritering, i en tid hvor sundhedsområdet udfordres af en demografisk betinget efterspørgsel og en større kompleksitet i opgaveløsningen.
Derudover er det vigtigt for os, at du:
 • Kan sikre, at borgerne og samarbejdspartnere oplever et professionelt og ordentligt samarbejde med Rehabiliteringsafdelingen.
 • Har stærke relationelle kompetencer, som bruges både internt og eksternt til at styrke og skabe udviklende samarbejder mellem mennesker og organisationer.
 • Er systematisk og god til at prioritere og skabe struktur
 • Er uddannet sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse
 • Har en relevant lederuddannelse f.eks. diplom eller masterniveau
 • Har dokumenteret ledelseserfaring og gerne viden og erfaring fra sundhedsområdet.
 • Har økonomisk indsigt og analytisk kapacitet, samt forståelse for hvilke beslutninger og handlinger, der skal gennemføres for at bevare en sund økonomi.
 • Har forståelse for betydningen af at arbejde i en politisk styret organisation.
 • I din ledelsesstil formår at skabe følgeskab og et godt arbejdsmiljø
 • Er i stand til at kommunikere og oversætte politiske og administrative beslutninger og strategier af betydning for Rehabiliteringsafdelingen.
 • Evner at arbejde både mål-, proces- og resultatorienteret.
 • Kan udvikle Rehabiliteringsafdelingen i samme retning som den samfundsmæssige udvikling inden for Sundheds- og ældreområdet.
Ledelsen af personalet sker i overensstemmelse med Syddjurs kommunens ledelses – og medarbejdergrundlag. Link: https://www.syddjurs.dk/lmg

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Områdeleder Hanne Kaagaard på telefonnummer 29 43 84 95.

Der indhentes straffeattest ved tilbud om ansættelse.

Ansøgningsfrist d. 20.9.2020.
Samtaler:
Vi holder første samtale d.23.9. 2020 og anden samtale d. 28.9. 2020. Mellem første og anden samtale gennemføres en profilanalyse og samtale med en konsulent fra kommunens HR-afdeling.

”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.