Distriktschef/Salgschef - Gaffeltrucks

Du er den fødte sælger og du har stor erfaring med salg/leasing/leje af gaffeltrucks

M. J. Hydraulik er i god vækst og vi søger efter en ny kollega som vil blive en del af et dynamisk, engageret team med 30 professionelle og dedikerede medarbejdere.

Ansvar for at udvikle salget af gaffeltrucks i Danmark

Din primære opgave er udvikling af afdelingen for gaffeltrucks og stablere. Med ansvar for salget i hele Danmark, vil du stå i spidsen for vores nye truckafdeling, dette med tilknytning til vores værksted/showroom i henholdsvis Aarhus og Holbæk, oftest vil du være væk fra kontoret, hvor du vil være til møder med enten eksisterende kunder eller potentielle kunder.

Udover at besidde stærke salgsevner, er det også vigtigt, at du er selvstændig, systematisk, brugervant i IT systemer som f.eks. Microsoft Dynamics NAV samt rapportering m.v. i CRM system.

 

Handlestærk distriktschef/salgschef med gode forhandlingsevner

  • Du er den fødte sælger.
  • Du har flere års erfaring fra salg af trucks eller teleskop-/rotationslæssere, på nuværende tidspunkt er du aktiv sælger inden for branchen.
  • Da vi handler med internationale leverandører, taler og skriver du godt engelsk.

Du begår dig sammen med alle typer mennesker – både den store entreprenør og den lille selvstændige håndværker. Du formår at sparke døre ind og du søger altid mulighederne for det næste salg, du er proaktiv i forhold til at opbygge forhold til kunder – og så har du ligesom os andre begge ben solidt på jorden.

Fagligt såvel som personligt vil du opleve kolleger, der er meget engagerede, proaktive og som sætter alt ind på at gøre en forskel.

 

Vi forventer, at du kan dokumentere stærke salgsevner og resultater.

Det er et krav at du har salgserfaring inden for enten salg af gaffeltrucks eller salg af teleskoplæssere, ansøgere der ikke har erfaring fra én af de to brancher vil ikke blive taget i betragtning til stillingen.

Er du bosiddende enten tæt på Aarhus eller tæt på Holbæk, så er dette et klart plus, men bestemt ikke et krav, eftersom du som oftest vil være udekørende hjemmefra.

Den rette kandidat tilbydes en pakke bestående af løn, pension og bil, dette alt efter kvalifikationer.

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning med et uddybende, fyldestgørende CV.

Send venligst din ansøgning til Lars Rønde, lars@mj-hyd.dk.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 7. januar 2018.

NB.: Det tillægges stor vægt, at den rette kandidat har flere års frisk erfaring fra salg af gaffeltrucks eller teleskop-/rotationslæssere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. december 2017
Udløbsdato:8. februar 2018

Kreativ salgskonsulent til lys-projekter

MK ILLUMINATION ApS

Har du personlighed og motivationen til at skabe en solid salgskarriere lidt ud over det sædvanlige, hvor nøgleordet er oplevelse? Er du kreativ og passioneret inden for julebelysning, og har ambitioner om at sælger markedets bedste lysprojektløsnin...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. februar 2018

Kreativ salgskonsulent til lys-projekter

MK ILLUMINATION ApS

Holbæk
Har du personlighed og motivationen til at skabe en solid salgskarriere lidt ud over det sædvanlige, hvor nøgleordet er oplevelse? Er du kreativ og passioneret inden for julebelysning, og har ambitioner om at sælger markedets bedste lysprojektløsnin...
Indrykket:15. december 2017
Udløbsdato:23. januar 2018

Salgskonsulent til Syd- & Sønderjylland

RIAS A/S

Med reference til salgsledelsen i vores Industridivision bliver du ansvarlig for at udvikle og betjene dit distrikt inden for salg af plasthalvfabrikata og forarbejdede plastprodukter på den industrielle sektor som bl.a. industrivirksomheder, fødeva...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Salgstrainee - tag et skridt for din karriere

Storm Group

Roskilde
18 nye venner kolleger i hele Norden 4 forfremmelser fra Trainee til Account Executive 1 CV med bevist kompetence indenfor salg og markedsføring Det er, hvad du står med efter 12 måneder, når du starter som Trainee i vores marketing-team. I Storm Gr...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:17. januar 2018

ScanPeople søger en Internal Sales Engineer / Technical Sales Supporter til JUMO

SCANPEOPLE ApS

Køge
Til deres salgsafdeling i Køge, søger JUMO en Internal Sales Engineer Technical Sales Supporter med tiltrædelse snarest muligt. OM JOBBETSom Internal Sales Engineer Technical Sales Supporter hos JUMO, vil din dagligdag hovedsagligt bestå af rådgivni...