Distriktslæge til Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland, Skive

Er du speciallæge, og har du lyst til at anvende dine færdigheder på en ny og udfordrende måde?
Vil du være en del af distriktets virke sammen med vores frivillige hjemmeværnssoldater – så er det dig, vi søger nu?


Om os

Hjemmeværnets mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med en troværdig og fleksibel kapacitet ved at levere militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold.

Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland er en kompleks arbejdsplads, hvor det er vigtigt, at man kan bidrage med forskelligt og samtidigt er specialist inden for eget område. Det gode samarbejde og et højt informationsniveau på tværs af sektionerne er en vigtig dimension i vores dagligdag.
For at understøtte distriktets virke, er et velfungerende samarbejde med den frivillige struktur helt grundlæggende og logistiksektionens opgaveløsning er forudsætningsgivende. Udgangspunktet er, at distriktsstaben er til for de frivillige og ikke omvendt. Støtte, hjælp og service er kodeord.


Om stillingen

Du kommer til at indgå som speciallæge i reserven i et samarbejde med distriktets stab, hvor du primært vil indgå som sundhedsfaglig rådgiver for chefen.
Jobbet består i at virke som distriktslæge, herunder at have tilsyn med sundhedsfaglig uddannelse og vilkår for vores frivillige hjemmeværnssoldater.

Jobbet er meget selvstændigt og alsidigt. Du får således stor indflydelse på din opgaveløsning, men som også fordrer deltagelse i stabens operative planlægning. Dine opgaveløsninger ses dermed altid som en del af en større sammenhæng.
Du rådgiver chefen specifikt i sundhedsfaglige spørgsmål og generelt f.eks. i spørgsmål vedr. uddannelser, der har relevans for dig. Nogle opgaver gennemføres som fælles stabsarbejde, ofte under inddragelse af den frivillige stab. Det overordnede ledelsesprincip er frihed under ansvar og rettidig omhu. Tjenesten vil primært falde om aftenen og i weekenden, hvor de fleste hjemmeværnsaktiviteter gennemføres.


Om dig

Du er speciallæge, og du har måske en baggrund i Hæren eller i Hærhjemmeværnet. Du har interesse i at arbejde med frivilligt hjemmeværnspersonel. Kendskab til Hjemmeværnet og Hjemmeværnets arbejdsbetingelser er en fordel, men ikke en betingelse, idet du vil blive bibragt nødvendige militære færdigheder på kurser, afhængig af din baggrund.
Du evner at arbejde med de frivillige hjemmeværnssoldater, du møder dem, hvor de er og du har respekt og forståelse for deres forskelligartethed. Vi lægger vægt på fleksibilitet, styring, initiativ og kommunikation, men også på planlægning, analytisk tænkning og helhedsorientering.


Ansættelsesvilkår

Vilkår for distriktslæger følger de til enhver tid gældende regler for speciallægekonsulenter mv. i henhold til Cirkulære om overenskomst for speciallæger i staten, Bilag 1, Protokollat om speciallægekonsulenter m.v.

For tiden aflønnes distriktslæger ved aktiv tjeneste med en timeløn på 628,39 kr. pr. påbegyndt time ved en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på op til 3 timer set over en periode på en måned.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for logistiksektionen, major Carsten Roskjær på tlf.: 7242 0605 eller via mail: HDMVJ-CHLOG@HJV.DK

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på tlf.: 7281 9182.

Ansøgningsfristen er den 22. februar 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 9. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse den 1. marts 2018, eller snarest derefter.

Send din ansøgning via linket. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel jobsamtale. Vær opmærksom på at invitation til samtale sker via mail, som evt. kan ende i dit spamfilter.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Introduktionslæge, Børneafdelingen, Regionshospitalet Randers

Børn og Unge

Randers
Introduktionslæge ved BørneafdelingenRegionshospitalet Randers Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers har en introduktionsstilling ledig til besættelse 1. april 2018.Vi søger en læge, der har interesse for pædiatri og som ønsker at bidrage til...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Reservelæge i introduktionsstilling til Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg

Kvindesygdomme og Fødsler

Viborg
En reservelæge i introduktionsstilling i gynækologi obstetrik med stillingsnr. 6630-03-38-i-01, ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse 1. juli 2018, eller efter aftale. Stillingen er en ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Speciallæger til Patologi, Regionshospitalet Viborg

Patologi

Viborg
To stillinger som overlæger eller afdelingslæger ved Hospitalsenhed Midt, Patologi, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge. Om stillingerneVi ønsk...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Stilling som Introduktionslæge på Nuklearmedicin Afdeling & PET, Aarhus Universitetshospital

Nuklearmedicin og PET

Aarhus
STILLING SOM INTRODUKTIONSL GE PÅ NUKLEARMEDICINSK AFDELING PET, Aarhus UniversitetshospitalVed Nuklearmedicinsk Afdeling PET, Aarhus Universitetshospital er en t-årig stilling som introduktionslæge (6620-34-61-i-01) ledig pr. 1. juni 2018 eller eft...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Head of Department, Department of Clinical Medicine, Aarhus University

Aarhus Universitet, Faculty of Health

Do you want to play a key role in the development of academic clinical medicine in Denmark? Can you work closely and based on trust with management at Aarhus University Hospital and the remaining Central Jutland hospitals to develop a framework that...