Distriktsleder til Hvidovre Kommunes Hjemmepleje.

Distriktsleder til Hvidovre Kommunes Hjemmepleje.

Da en af vores ledere går på pension, søger vi en ny leder til distrikt syd. Da vi samtidig udbygger ledelsesindsatsen lokalt i vores 3 distrikter, søger vi dig, som vil medvirke til at opbygge et stærkt fundament for ledelse i distrikt Syd.

Vi oplever en stadig stigende tilgang af borgere til den kommunale del af hjemmeplejen i kommunen, og antallet af medarbejdere derfor stigende. Det kalder på mere ledelse og da vi samtidig ønsker at skabe ”en attraktiv arbejdsplads” søger vi en leder med erfaring for at etablere en stærk og sund kultur hvor trivslen, fagligheden og fællesskabsfølelsen er i top.

Du har som en naturlig del af dit leder-DNA en stærk præference for at kommunikere, skabe og etablere forandringer på tværs af faglighed, forskelligheder og gammel historie. Du kan i kraft af din integritet, dit gode humør og din evne til at skabe struktur og form på en travl hverdag i hjemmeplejen, skabe et miljø hvor både den faglige udvikling, og det kollegiale og sociale prioriteres, som en vigtig forudsætning for trivslen og udviklingen i fællesskabet.

Du får stor indflydelse på hvordan ledelsesansvaret, opgaverne og funktionsområderne skal fordeles og administreres i det daglige, så du, og den anden distriktsleder tilsammen kan udgøre et stærkt ledelsesteam i distrikt Syd og de ca. 70 medarbejdere ialt.

Du kommer til en arbejdsplads i forandring og til en kommune med stærke visioner for den fremtidige udvikling på ældre og sundhedsområdet. Ambitionerne er mange og mulighederne store for indflydelse på tværs af en spændende og progressiv organisation. Du bliver del af en innovativ ledelseskultur hvor både arbejdet med visioner, kompetencer, opgaveløsningen og de fremtidige komplekse udfordringer, og driften her og nu præger samarbejdet.

Du har:

  1. En sundhedsfaglig baggrund som Sygeplejerske med dansk autorisation
  2. Ledelseserfaring gerne fra hjemmeplejen og gerne suppleret med relevant lederuddannelse
  3. Kommunikativ stærk og nærværende
  4. Støttende og tilgængelig lederstil

Du tilbydes:

  1. Et åbent, uhøjtideligt og moderne ledelsesmiljø med frihed under ansvar
  2. Mulighed for at præge udviklingen sundhedsfagligt og ledelsesmæssigt i en progressiv og forandringsparat kommune
  3. En stilling med store perspektiver du selv er med til at forme og skabe

Du kan se mere om os på dette link: Hjemmeplejen Hvidovre Kommune profilfilm - YouTube

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist er den 10. marts 2021

Og, du er mere end velkommen til at kontakte driftsleder Erik Jensen hvis du har spørgsmål til stillingen på tlf. 4185 0068.

Vi planlægger afholdelse af samtaler i uge 11 og 12. Vi planlægger to samtale runder.

Løn forhandles efter principperne for ny løn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.