Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Distriktsleder til Sygeplejen i Syddjurs Kommune

Har du drivkraft? Kan du stå i spidsen for den daglige drift, og skabe resultater i en kommunal sygepleje? Brænder du for at udvikle det nære sundhedsvæsen? Kan du omsætte et politisk besluttet serviceniveau til gode løsninger? Er du indstillet på, at indgå i et stærkt tværgående samarbejde, såvel internt som eksternt?
Så mangler vi dig!
 
Sundhed og Omsorg i Syddjurs Kommune ønsker at styrke den fælles ledelsesstruktur i Sygplejen og søger derfor en distriktsleder til Sygeplejen pr. 1. april 2020.
 
Som distriktsleder af Sygeplejen i Syddjurs Kommune får du ansvaret for ca. 45 medarbejdere bestående af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Der er både tale om den udekørende sygepleje i dag og aftenvagt, samt specialistfunktioner som fx sårsygepleje, palliation, psykiatri og kontinens.
 
Som følge af udviklingen af det nære sundhedsvæsen er der kommet nye og mere komplekse opgaver ind i sygeplejens opgaveportefølje. Den demografiske udvikling, udviklingen i danskernes sygdomsbillede og udviklingen i det regionale sundhedsvæsen bidrager alle til denne udvikling.
 
Du skal som leder være med til at sikre, at specialiseringen går hånd i hånd med udviklingen af stærke og nære sundhedstilbud til de borgere, der med fordel kan behandles i et trygt miljø, i kommunens sygeplejeklinikker eller i eget hjem.
 
Ligeledes får du en vigtig rolle, i at bidrage til det øgede fokus på, at Sygeplejen er i stand til at handle akut og forebygge unødvendige indlæggelser og genindlæggelser.
 
Sygeplejens vision
Det er sygeplejens vision at levere systematisk, evidensbaseret og personcentreret pleje og omsorg udført af et kompetent og veluddannet personale med et rehabiliterende fokus.
 
Vores største ambition er, at den enkelte borger understøttes i at udnytte sine egne ressourcer bedst muligt. Med andre ord sætter vi borgeren og dennes behov i centrum for vores arbejde, og retter al vores ekspertise og faglighed ind i det fokus.
 
Denne lederstilling kalder derfor på et fokus rettet mod ”det rette tilbud til rette tid” - også dér hvor det inddrager andre kommunale enheder.
 
Du skal altså derfor befinde dig godt i krydsfeltet mellem gode helhedsorienterede borgerløsninger, udvikling og ansvarlig økonomistyring.
 
Ny ledelsesstruktur i Sygeplejen i Syddjurs Kommune
Med ønsket om en sygepleje af høj kvalitet har vi set et behov for en ny ledelsesstruktur i Sygeplejen i Syddjurs Kommune. Dette også med det formål at skabe et fælles fundament, så vi trækker i samme retning og styrker både den faglige og nærværende ledelse.
 
Du får reference til områdelederen i Sygeplejen og kommer til at indgå i tæt samarbejde med områdelederen og den anden distriktsleder. Her får du i samarbejde med resten af ledergruppen ansvaret for tværgående projekter og indsatser.
 
Du kommer derfor til at spille en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens Sundhed og Omsorg, hvor vi hele tiden udvikler på vores indsatser og samarbejdet internt og eksternt for at opnå en stærk og koordineret indsats for borgeren.
 
Ledelsen af personalet sker i overensstemmelse med Syddjurs kommunens ledelses – og medarbejdergrundlag. Link: https://www.syddjurs.dk/lmg.
  
Vi tilbyder:

 • Engagerede og selvtilrettelæggende medarbejdere med høj faglighed.
 • Et arbejdsfelt hvor udvikling og forandring er kodeordet.
 • Et lederjob, hvor du er med til at udvikle og gennemføre god ledelse i Syddjurs kommune
 • Mulighed for at udvikle en ledergruppe, der skal trække i samme retning, og hvor du kan få støtte og opbakning.
 • En udviklende lederstilling i krydsfeltet mellem service, effektiviseringer, værdier og lovgivning.
 • En stilling i en kommune, der søger at møde økonomiske og demografiske udfordringer med rehabilitering, udvikling og nytænkning.
Vi er på udkig

…efter en dygtig leder, der er bevidst om en udviklingsorienteret styring, koblet med hensynet til en omkostningseffektiv prioritering i en tid, hvor sundhedsområdet udfordres af en demografisk betinget efterspørgsel, og en større kompleksitet i opgaveløsningen.
 
Derudover er det vigtigt for os, at du:
 • Kan sikre, at borgerne og samarbejdspartnere oplever et professionelt og ordentligt samarbejde med Sygeplejen.
 • Er en holdspiller af hjertet og evner at etablere og være deltagende i et udviklende samarbejde på tværs af organisationen.
 • Er uddannet sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.
 • Har en relevant lederuddannelse f.eks. diplom eller masterniveau.
 • Har dokumenteret ledelseserfaring og gerne viden og erfaring fra sundhedsområdet.
 • Har økonomisk indsigt og analytisk kapacitet samt forståelse for hvilke beslutninger og handlinger, der skal gennemføres for at bevare en sund økonomi.
 • Har forståelse for betydningen af at arbejde i en politisk styret organisation.
 • I din ledelsesstil formår at skabe følgeskab og et godt arbejdsmiljø
 • Er i stand til at kommunikere og oversætte politiske og administrative beslutninger og strategier af betydning for Sygeplejen.
 • Evner at arbejde både mål-, proces- og resultatorienteret.
 • Kan udvikle Sygeplejen i samme retning som den samfundsmæssige udvikling inden for sundheds- og ældreområdet. 
 
Der indhentes straffeattest ved tilbud om ansættelse.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Områdeleder Wenche Hallstrøm på telefonnummer 21 27 26 95.
 
Ansøgningsfrist: Den 16. februar 2020
 
Samtaler: Vi holder første samtale den 19. februar. 2020 og anden samtale den 24. februar 2020.
 
Mellem første og anden samtale gennemføres en profilanalyse og samtale med en konsulent fra kommunens HR afdeling.
 
Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.
(De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, om er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.