Distriktssygeplejerske til Team for Ungdoms Psykiatri (TUP), Børne- og Ungdomspsykiatrisk afdeling, Herning


 
Kære sygeplejerske
 
Har du lyst til et job, hvor udviklingspotentialet, medindflydelsen og den kollegiale støtte er en rød tråd på arbejdspladsen?
Vi har brug for 1 ny kollega, der vil være med til at lave god ungdomspsykiatri i samarbejde med engagerede og initiativrige kolleger og samarbejdspartnere.
 
Der er tale om en fast stilling i Herning, 37 timer pr. uge med tiltrædelse 01.10.2020.
Stillingen vil ikke blive besat på deltid. Der er fri weekends og helligdage.
 
Det ungdomspsykiatriske område varetager udredning og behandling af unge fra 14 til 18 (21) år med ungdomspsykiatriske lidelser. Vi er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA) i Region Midtjylland. Optageområdet er hele Region Midtjylland.
Målgruppen er unge med blandt andet neuropsykiatriske, affektive, psykotiske eller svære angstlidelser. Sygeplejersken er ansat i et tværfagligt team og varetager fortrinsvis behandlingsopgaver.
 
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde med engagerede kollegaer i et godt arbejdsmiljø. Der er mulighed for i nogen grad selvstændigt at tilrettelægge og udføre opgaver indenfor ambulatoriets ramme og med fokus på det nødvendige og tilstrækkelige og et harmoniseret tilbud på tværs af de tre matrikler (Skejby, Herning, Viborg), som udgør det samlede TUP.
Team for Ungdomspsykiatri består af: Læger, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker og sekretærer.
 
Ved ansøgningen vil der blive lagt vægt på:

  • Autorisation som sygeplejerske
  • Erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatrien og/eller voksenpsykiatrien
  • Kendskab til de ungdomspsykiatriske behandlingsmetoder
  • God formidlingsevne
  • Erfaring med eller ønske om at arbejde tværfagligt og selvstændigt
  • Fleksibilitet og gode samarbejdsevner
  • Overblik og koordinationsevne samt fokus på dokumentation
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten.
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til distriktssygeplejerskerne  Jane Weiglin tlf. 78473400, Yasemin Baser tlf. 20330787 eller overlæge Susanne Tangelev, tlf. 2183 5081, Team for Ungdomspsykiatri.
Du kan læse mere om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling på www.bua.rm.dk 
 
Ansøgningsfrist: 19.08.20
Samtaler afholdes: mandag 24.08.20
 
Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)
BUA er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midtjylland. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUA består af 7 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit i Skejby. Den overvejende del af behandlingen sker ambulant. BUA dækker fire hovedområder: Småbørn, Skolebørn, Unge samt Klinik for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Afdelingen modtager årligt 4.500 eksterne henvisninger (2019) og der er kontakt med 8.784 unikke cpr.nr.(2019) Afdelingen har et nettobudget på 282,3 mio. kr. (2019) og 522 årsværk fordelt på 632 medarbejdere (2019).

 
Børne- og Ungdomspsykiatrien i Herning flyttes i 2021 til Gødstrup.
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.