Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dit første job som sygeplejerske, sengeafsnit 5, Regionshospitalet Hammel Neurocenter

Brænder du for neurorehabilitering og akut sygepleje, og har du et ønske om at dit første job som sygeplejerske skal være på en afdeling hvor introduktion og kompetenceopbygning har høj prioritet, så er det dig vi mangler.
Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling i udgangspunkt 37 timer pr. uge.

Som medarbejder på Sengeafsnit 5, bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team, der tværfagligt arbejder systematisk og målrettet med højtspecialiceret neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade.

Introduktion til sengeafsnit 5:
Introduktionen på Sengeafsnit 5 sker ved hjælp af et struktureret introduktionsprogram, med løbende introduktion i dit første ansættelsesår. Vi anvender kompetencekort for at synliggøre læringsmuligheder og kompetenceudvikling samt hjælpe til at bevare overblikket.
Du får teldelt en mono- og tværfaglig mentor, som sammen med dig og den introduktionsansvarlige sygeplejersker, tager ansvar for, at du bliver introduceret fyldestgørende til det komplekse og spændende speciale.
Vi afholder en gang om ugen Refleksionsrum, som mulighed for faglig refleksion sammen med andre nyansatte og specialeansvarlig eller introduktionsansvarlig sygeplejerske.
Den første måned følges du med din mentor og tæller ikke med i normeringen.
Alle nyansatte får Regionshospitalet Hammel Neurocenters introduktion med 9 kursusdage i uddanddelsesafdeligen, hvor der undervises i forskellige emner inden for neurorehabilitering for eksempel dysfagi, neuropædagogik, lejringsteknikker og tværfagligt samarbejde.

Om stillingen på sengeafsnit 5
Den typiske patient på Sengeafsnit 5 overflyttes direkte fra det intensive forløb, ofte med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger og er alle døgnmonitorerede. De fleste patienter på afsnittet har dysfagi, og ofte en cuffet trakealtube. Patienterne har kognitive problemstillinger, hvilket fordrer en høj grad af kreativitet i forhold til at yde neurorehabiliterende sygepleje på et højt specialiceret niveau. Vi arbejder dagligt med alle aspekter inden for grundlæggende sygepleje og instrumentel sygepleje.
Den gennemsnitlige indlæggelsestid på Sengeafsnit 5 strækker sig fra 14 dage – 6 mdr. og fra første dag har vi fokus på højtspecialiseret neurorehabilitering.

Som sygeplejerske på Sengeafsnit 5 oplæres du på sigt til at kunne varetage akutfunktionen, der rykker ud til alle Hammel Neurocenters afsnit. Akutfunktionen består af to sygeplejefaglige personaler, der har erfaring med at vurdere patienter ved hjælp af ABCDE, og kan iværksætte relevante handlinger i forbindelse med akutte situationer og hjertestop.
Formålet med akutfunktionen er:

  • At hjælpe i forbindelse med behandling af patienter med hjertestop
  • At hjælpe i forbindelse med behandling af patienter der ikke er ABCDE stabile
  • At tilbyde hjælp, vurdering, optimering og behandling af akut kritisk syge patienter
Tværfagligt vil du blive tilknyttet et fast team bestående af sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, fysio, - og ergoterapeuter, der i fællesskab står for den daglige koordinering, sygepleje og træning af teamets patienter. Teamet suppleres yderligere af logopæd, socialrådgiver, neuropsykolog, læge og diætist, der har nær forbindelse til Sengeafsnit 5 og patienterne.

Vi lægger vægt på at:
  • Du ønsker at arbejde med højtspecialiseret neurorehabiliterende sygepleje
  • Du kan se dig selv i et tæt tværfagligt teamarbejde
  • Du vægter etableringen af relation til patient og pårørende højt
  • Du ønsker at samarbejde med ofte kriseramte pårørende
  • Du har interesse for akut og instrumentel sygepleje
  • Du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø
Organisatorisk
Vi er ved at opnormere til 10 sengepladser og skal til dagligt har efter være 11 sygeplejefagligt personale i fremmøde i dagvagt, 7 i aftenvagt og 3 i nattevagt. Der er ergo- og fysioterapeuter i dagvagt og aftenvagt.

Vi arbejder i skiftende vagter med arbejde hver anden weekend, men der tilstræbes hver 3. Der er også mulighed for at vælge 12 timers vagter i weekender. Du skal regne med ca. 11 vagter over 6 uger i enten aftenvagter eller nattevagter. Vi bruger systemet MinTid til vagtplanlægning, så du har mulighed for indflydelse på din vagtplan.

Om Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn.
Neurorehabiliteringen er organiseret i fire specialer fordelt på kognitive og sensomotoriske sengeafsnit. Et sengeafsnit med speciale i den tidlige neurorehabilitering samt et Børn og Unge afsnit. Til hvert speciale hører desuden en klinik.
Regionshospitalet Hammel Neurocenter har 84 behandlingspladser og behandler årligt ca. 700 patienter. Der er ca. 520 ansatte, heraf 60 fysioterapeuter og 60 ergoterapeuter.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til ”lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale, vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger:
Har du lyst at høre mere, eller at komme og besøge afsnittet til en uformel samtale, kontakt da afdelingssygeplejerske Stine Rose på tlf. 25540638

Din ansøgning:
Din ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, CV og autorisationsID, skal sendes elektronisk og være os i hænde senest d. 22. oktober 2020

Ansættelsessamtaler finder sted d. 26. og 27. oktober 2020.

Tiltrædelse d. 1. december 2020 eller snarest derefter.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.